De docent
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Het voltooien van de inschrijving
SterSterSterSterLege ster

Meest waardevol voor mij: De gesprekken met de docent en andere cursisten. De voorbereidingsopdrachten in de NEN Academy. De opdracht(en) tijdens de trainingsdag. De docent had diepgaande kennis van de onderwerpen en de norm(en), bracht de lesstof op een duidelijke manier over, gaf oplossingen voor (norm)gerelateerde problemen waar ik in mijn werk tegenaan loop.

SterSterSterSterLege ster

Meest waardevol voor mij: De uitleg van de docent. De opdracht(en) tijdens de trainingsdag. De documenten in het trainingsmateriaal. De docent had diepgaande kennis van de onderwerpen en de norm(en), bracht de lesstof op een duidelijke manier over, bood een goede structuur in de training, motiveerde mij en mijn medecursisten om actief mee te doen, zorgde voor een goede en veilige sfeer.

SterSterSterSterLege ster

Een leerzame training vol afwisseling. Meest waardevol voor mij: De gesprekken met de docent en andere cursisten. De uitleg van de docent. De documenten in het trainingsmateriaal. De docent bracht de lesstof op een duidelijke manier over, gaf oplossingen voor (norm)gerelateerde problemen waar ik in mijn werk tegenaan loop, bood een goede structuur in de training.

SterSterSterSterLege ster

Meest waardevol voor mij: De gesprekken met de docent en andere cursisten. De uitleg van de docent. De opdracht(en) tijdens de trainingsdag. De docent had diepgaande kennis van de onderwerpen en de norm(en), bracht de lesstof op een duidelijke manier over, gaf oplossingen voor (norm)gerelateerde problemen waar ik in mijn werk tegenaan loop, bood een goede structuur in de training, motiveerde mij en mijn medecursisten om actief mee te doen, zorgde voor een goede en veilige sfeer.

SterSterSterHalve sterLege ster

Een goede ervaring, sterke punten: duidelijke uitleg en veel kennis van het gehele process. Verbeterpunt misschien met de info die wij vooraf aan hebben moeten geven een duidelijker beeld krijgen van de cursisten. Bv mensen die nog 0 ervaring en mensen met 15+ jaar ervaring.

Rob Geldens

SterSterSterSterLege ster

Sterke punt vond ik het rollenspel en de feedback op de interviews. Weinig tijd om een fatsoenlijke rapportage te maken. Meest waardevol voor mij: De uitleg van de docent. De opdracht(en) tijdens de trainingsdag. De documenten in het trainingsmateriaal. De docent had diepgaande kennis van de onderwerpen en de norm(en), bracht de lesstof op een duidelijke manier over, bood een goede structuur in de training, zorgde voor een goede en veilige sfeer.

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik voel er nog niet heel veel bij. Misschien was het net teveel info voor twee dagen. Meest waardevol voor mij: De gesprekken met de docent en andere cursisten. De uitleg van de docent. De docent had diepgaande kennis van de onderwerpen en de norm(en), motiveerde mij en mijn medecursisten om actief mee te doen, zorgde voor een goede en veilige sfeer.

Joery Jackson

Ontzettend sterk hoe ik met vraagstukken vanuit mij werk direct vanaf moment 1 al vragen kan stellen of theorie kan toepassen. Ik kom terug naar werk met allerlei vragen en verbeterpunten.

SterSterSterSterLege ster

Leerzame training en motiverend. Meest waardevol voor mij: De uitleg van de docent. De opdracht(en) tijdens de trainingsdag. De docent bracht de lesstof op een duidelijke manier over, gaf oplossingen voor (norm)gerelateerde problemen waar ik in mijn werk tegenaan loop, zorgde voor een goede en veilige sfeer.

Rein van der Kroon

R- goed geregeld en helder G- goed gemotiveerde lesclub daardoor. Meest waardevol voor mij: De gesprekken met de docent en andere cursisten. De uitleg van de docent. De opdracht(en) tijdens de trainingsdag. De docent had diepgaande kennis van de onderwerpen en de norm(en), bracht de lesstof op een duidelijke manier over, gaf oplossingen voor (norm)gerelateerde problemen waar ik in mijn werk tegenaan loop, motiveerde mij en mijn medecursisten om actief mee te doen, zorgde voor een goede en veilige sfeer.

Ala Eddine

Most valuable for me: Discussions with the trainer and other participants. The trainer’s explanations. The trainer had deep knowledge of the subject and the standards, explained the material clearly, offered solutions to (standards-related) problems I face in my work, created a safe and positive learning environment.

Bruno

Most valuable for me: The trainer’s explanations. The trainer had deep knowledge of the subject and the standards.

Corné Adriaansen

Meest waardevol voor mij: De uitleg van de docent. De docent had diepgaande kennis van de onderwerpen en de norm(en), bracht de lesstof op een duidelijke manier over, motiveerde mij en mijn medecursisten om actief mee te doen, zorgde voor een goede en veilige sfeer.

SterSterSterSterLege ster

Meest waardevol voor mij: De gesprekken met de docent en andere cursisten. De uitleg van de docent. De docent had diepgaande kennis van de onderwerpen en de norm(en), bracht de lesstof op een duidelijke manier over, gaf oplossingen voor (norm)gerelateerde problemen waar ik in mijn werk tegenaan loop, bood een goede structuur in de training, motiveerde mij en mijn medecursisten om actief mee te doen, zorgde voor een goede en veilige sfeer.

Remmert

SterSterSterSterLege ster

Kan nog iets doen met een casus. Meest waardevol voor mij: De uitleg van de docent. De documenten in het trainingsmateriaal. De docent had diepgaande kennis van de onderwerpen en de norm(en), bracht de lesstof op een duidelijke manier over, gaf oplossingen voor (norm)gerelateerde problemen waar ik in mijn werk tegenaan loop, bood een goede structuur in de training, motiveerde mij en mijn medecursisten om actief mee te doen, zorgde voor een goede en veilige sfeer.

NEN Trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NEN Trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 29 september 2016

NEN Trainingen

Trainingen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en kennisniveau. Want u wilt meteen met de opgedane kennis aan de slag. In elke fase van uw loopbaan kunt u bij NEN terecht om u verder te ontwikkelen op het gebied van normen en hun toepassing. NEN onderscheidt zich van andere commerciële opleiders door de combinatie van het toepassen van normen met persoonlijke groei. De docenten van NEN Trainingen die u daarbij helpen zijn dé experts in hun vakgebied. Ze zitten vaak in normcommissies en hebben meegedacht over de ontwikkeling van de normen.

Vlinderweg 6

2623 AX Delft