De docent
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Het voltooien van de inschrijving

SterSterSterSterLege ster

Interessante training. Een voorbeeld van een 'goede' audit (gegeven in de setting van de acteurs) zou zeker een meerwaarde zijn, als afsluiting van de training.

Ik vond dat de cursusleider op een zeer leuke en begrijpelijke wijze de training gaf.

SterSterSterSterLege ster

Vond het een goede op een leuke manier gegeven training.

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik had verwacht dat we meer de diepte in zouden gaan. Met name kijken naar de norm en de rol van de auditor. De docent was kundig en prettig in zijn manier van lesgeven.

Dhr. Arjan Moelard

goede training, erg veel geleerd, inhoudelijk goed

SterSterSterHalve sterLege ster

Eerste dag was grotendeels herhaling van de eerste module. Wanneer je de hele leergang volgt, dus de 3 modules, dan is dit teveel herhaling (en zonde van de tijd/investering). Had in plaats daarvan graag meer info willen hebben over beheersmaatregelen. De tweede dag was goed, voldoende aandacht voor risico inventarisatie.

Laurens Goedemans

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik had er minder van verwacht maar de leraar heeft mij goed weten te boeien.

Dhr. René Gerdes

SterSterSterSterLege ster

Mijn doel om deel te nemen aan de training was het behalen van het certificaat dat ik eventueel in de toekomst als auditor nodig ben. Daarnaast zou ik graag meer willen weten over de interpretatie van de normen en vooral de wijze waarop dit schema in de praktijk geaudit wordt. Aan deze verwachting heeft de cursus prima voldaan

Was zeer educatief en op een luchtige manier uit leggegeven

minder lol, meer leren

SterSterSterSterLege ster

Tijdens de training zijn een aantal praktische tips aan de orde gekomen. De docent stond open voor vragen uit de eigen praktijk.

Prettige sfeer, docent kan snel meeveren met vragen of nieuwe onderwerpen. Alles is aan bod geweest wat mij betreft.

SterSterSterSterLege ster

Fijne docent. Duidelijk en helder. Veel voorbeelden. Wel echt veel stof voor 2 dagen. Tempo ligt daarom hoog en praktijkoefeningen soms te kort.

SterSterSterSterLege ster

Er was tov de vorige training wat meer ruimte om onderwerpen te behandelen, de vorige training zat veel voller.

Fijne cursus. Staan veel stil bij juiste onderwerpen en wordt goede vergelijkenisse getrokken naar de praktijk

NEN Trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NEN Trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 29 september 2016

NEN Trainingen

Trainingen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en kennisniveau. Want u wilt meteen met de opgedane kennis aan de slag. In elke fase van uw loopbaan kunt u bij NEN terecht om u verder te ontwikkelen op het gebied van normen en hun toepassing. NEN onderscheidt zich van andere commerciële opleiders door de combinatie van het toepassen van normen met persoonlijke groei. De docenten van NEN Trainingen die u daarbij helpen zijn dé experts in hun vakgebied. Ze zitten vaak in normcommissies en hebben meegedacht over de ontwikkeling van de normen.

Vlinderweg 6

2623 AX Delft

De docent
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Het voltooien van de inschrijving

SterSterSterSterLege ster

Vond het een goede op een leuke manier gegeven training.

Dhr. Arjan Moelard

goede training, erg veel geleerd, inhoudelijk goed

Laurens Goedemans

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik had er minder van verwacht maar de leraar heeft mij goed weten te boeien.

Dhr. René Gerdes

Was zeer educatief en op een luchtige manier uit leggegeven