9.3 /10

checkbox99% beveelt Nederlof Centrum aan!

SterSterSterSterLege ster

Heel waardevol en professioneel

Nina

Ik heb de Reiki 1 cursus gedaan. Het was een hele fijne groep. De lerares heeft alles heel goed uitgelegd en alles was heel duidelijk. Fijne locatie ook

Bauk van Wijk

Goede training, laagdrempelig, fijne sfeer en groep, duidelijke aanwijzingen, goede uitleg over het contant betalen, maar dat is toch niet helemaal meer van deze tijd... Mooie stimulans om met zelfbehandeling thuis door te gaan.

Voetenpraktijk Dos Pia

Een heel mooi en informatieve weekend met een zeer warm docent Nancy en stagaire Estelle. Tevens een leergierig groepje met mij inclusief. Een mooie toevoeging voor mijn praktijk. Op naar REIKI 2, kan niet wachten. Lieve grt, Michelle

REIKI 1

Iris

Hele fijne leraar. Mooie ervaring. Professioneel opgezet, maar toch een huiselijke, warme sfeer.

Rob de Vries

Prima geregeld

Marian van Lit

Wat een fijne en inspirerende cursus. Veel inzichten opgedaan. De aangename wijze van lesgeven door Nancy, spiritueel maar met een nuchtere inslag. Ik kijk uit naar mijn volgende reeds geboekte cursus en opleiding bij Nederlof.

Liesbeth

De cursus was goed verzorgd. Er was een fijne en rustige sfeer. We hebben fijn geoefend op elkaar in een veilige omgeving.

Praktijk Laura Schuurman

Wat een prachtig opleidingsjaar heb ik mogen ervaren. Dankbaar voor alle mooie ontmoetingen en de verdieping op vlak van het beoefenen van Reiki. Nu heel wat vlieguren in de praktijk gaan maken, ik kijk er naar uit! Lieve groet, Laura

Reiki Practitioner

Iris

Ik heb de opleiding als heel leerzaam ervaren. Ik voel me meer bekwaam als behandelaar omdat we in de practitioner lessen allerlei aanvullende technieken hebben ontdekt en eigen gemaakt. Nancy is een onwijs ervaren trainer en deelt veel vanuit haar eigen ervaring wat heel leerzaam is. Haar begeleiding is een fijne balans tussen nuchter en liefdevol maar ook krachtig. Ik zou het iedereen aanraden, een groot cadeau voor jezelf en anderen.

Reiki 2 + Reiki Practitioner

Lisa

Na Reiki 1 voelde ik al veel veranderen, maar Reiki 2 heeft alles verdiept. Meer vertrouwen, meer gevoel en meer rust. Zo blij dat ik dat ik dit heb gedaan.

Reiki 2

Miranda Fial van La Fi

Zeer fijne, toegankelijke opleiding. Gedegen docenten met ongelofelijk grote harten en passie voor hun werk

Meditatieleraar

Lisette

De opleiding is zeer profesioneel . De docenten zijn liefdevol en heel inspirerend🙏 Mijn dank voor 1,5 jaar dit te mogen verkennen en ervaren 💜

Meditatie leraren opleiding

Een geweldige waardevolle cursus

Shin do

Anita johanns

Gezellig en je kunt alles vragen of je iets niet begrepen hebt.

Reiki 1, reiki 2 en shin do

Nederlof Centrum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nederlof Centrum heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 2 februari 2023

Nederlof Centrum

Nederlof Centrum Geeft al 30 jaar zowel cursussen als (beroeps)opleidingen volgens de hoogste normen. Op de site staat informatie over Reiki, Shin-Do, Aurahealing, Meditatie, Overvloed en andere activiteiten. Het centrum is een geregistreerd onderwijs instituut (CRKBO), en aangesloten bij het KTNO, Reiki Ryoho en de internationale Reiki Alliance.

Randstad 21-09

Meditatie leraren opleiding

Een geweldige waardevolle cursus

Shin do

Anita johanns

Gezellig en je kunt alles vragen of je iets niet begrepen hebt.

Reiki 1, reiki 2 en shin do

Nederlof Centrum heeft de volgende resultaten bereikt: