9.2 /10

checkbox98% beveelt Nederlof Centrum aan!

Monica

Het was een leerzaam weekend.

Marieke

Ik vond de Reiki cursus heel fijn. De sfeer was vertrouwd, waardoor ik mij op mijn gemak voelde. De uitleg was duidelijk en er was voldoende ruimte om te oefenen en vragen te stellen. Leuke Groep

Reiki cursus

SterSterSterHalve sterLege ster

het waren mooie, intensieve, inspirerende dagen

shin-do

Rudith

SterSterLege sterLege sterLege ster

De cursus heeft mij goed ingeleid in de wereld van Reiki. Ik ben nu in staat Reiki te geven op mezelf en een ander persoon. De reikimaster was goed ingevoerd, was duidelijk over alle posities van handopleggingen en ik heb deze veelvuldig kunnen oefenen op elkaar. Daarnaast verwachtte ik nog meer te ervaren over het spirituele aspect van de reiki behandeling. . De sfeer in de cursus bleef vooral praktisch gericht. De master was voor mij niet heel inspirerend. Bij reiki 2 zou ik graag meer enthousiasme willen ervaren. De hele aanpak mag wat mij betreft wel wat professioneler.

carla simons

alles goed geregeld! op loopafstand van het station. heel fijn!

reikt 1

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik had het idee dat de cursusleidster gedreven en kundig was. De setting was veilig en vriendelijk. Qua presentatie en uitleg vond ik het niet zo inspirerend. Ik had graag meer uitleg gehad ook over het hoe en wat. Wat doen we nou eigenlijk en waarom. De randvoorwaarden waren erg minimaal (geen koffie, geen lunch)

reiki cursus

Jochem / Rebirth Massage

Ben erg tevreden over de cursus en de aandacht die je krijgt. Er word veel tijd genomen voor je vragen en aandacht gegeven aan de punten die gevraagd worden. De rust en positieve energie die onze leermeester(es) uitstraalde was erg prettig.

Marco Brandse

Zeer waardevol, fijne sfeer, goede begeleiding.

SterSterSterSterLege ster

Een fijn en prettig weekend. Zelfs als je gevoelig bent voor overprikkeling (autistisch) en bewust met jezelf bezig wilt gaan is dit een mooie ervaring. Om met een groep gelijkgestemden bezig te zijn is er alle ruimte om jezelf prettig te voelen en de oefeningen gezamelijk te doen. Het is een vertrouwde sfeer

Roots yoga

Ontzettend fijn en waardevol. Gedegen kennis en professionele begeleiding.

Reiki

Suzanne

SterSterSterSterLege ster

Ik heb het als heel goed ervaren alleen snap ik niet goed dat er geen lunch bijzit voor de prijs die je betaalt

Reiki 2

reiki 1

Renate Verhoog

Fijne cursus

Babs Wille van Erven

Alles goed geregeld en fijne cursus. Duidelijke uitleg en zeer deskundige docent.

Reiki1

Nederlof Centrum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nederlof Centrum heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 2 februari 2023

Nederlof Centrum

Nederlof Centrum Geeft al 30 jaar zowel cursussen als (beroeps)opleidingen volgens de hoogste normen. Op de site staat informatie over Reiki, Shin-Do, Aurahealing, Meditatie, Overvloed en andere activiteiten. Het centrum is een geregistreerd onderwijs instituut (CRKBO), en aangesloten bij het KTNO, Reiki Ryoho en de internationale Reiki Alliance.

Randstad 21-09

1314BD Almere

Monica

Het was een leerzaam weekend.

Marieke

Reiki cursus

SterSterSterHalve sterLege ster

het waren mooie, intensieve, inspirerende dagen

shin-do

Rudith

SterSterLege sterLege sterLege ster

carla simons

alles goed geregeld! op loopafstand van het station. heel fijn!

reikt 1

SterSterHalve sterLege sterLege ster

reiki cursus

Jochem / Rebirth Massage

Marco Brandse

Zeer waardevol, fijne sfeer, goede begeleiding.

Roots yoga

Ontzettend fijn en waardevol. Gedegen kennis en professionele begeleiding.

Reiki

Suzanne