heer Mitalas
- Sterke punten
- Vriendelijk en snel
- Soort behandeling
- Wassen knippen
96% beveelt NKA Rotterdam Mariniersweg aan!
96% beveelt NKA Rotterdam Mariniersweg aan!
Verplicht veld bij een vrijwillige review is beetje raar niet?
Prima, super goed geknipt! Helemaal tevreden!
Ik heb altijd een prettige ervaring, van de kapsters tot hun supervisors
Zeer prettig en klantgericht
Tevreden maar nu al wel 2x hele charijnige, onvriendelijke studenten gehad die mij geknipt hebben. Ondanks dat het goed geknipt was vond ik dat niet prettig.
goed
Zeer vriendelijke studenten, echt een ‘verwen’ gevoel. Zelfs de kinderen vroegen: mama kunnen we hier altijd heen! En hebben genoten van alle aandacht en verzorging die ze kregen
Betaalbaar, dus leuk om eens iets anders uit te proberen. Leuk om de studenten een beetje uit te dagen met een vraag om advies of ideeën voor een nieuwe coupe.
Vriendelijk, professioneel.
Heel goed! De kapper heeft de tijd genomen om mijn haar te knippen zoals ik had gevraagd en gaf veel advies over het verzorgen van mijn haar.
Het was mijn eerste bezoek, ik zag er een beetje tegenop maar het is mij erg meegevallen.
Het meisje wat mijn haar knipte hield geen gesprek met mij. Ik vond het ook jammer dat ze niet met me had meegedacht over mijn kapsel. Het was maandagochtend en ze leek erg moe/chagrijnig. Dat kwam door dat ze zich niet voorstelde en niet met mij sprak. Mijn haar is goed genoeg geknipt, maar ik vond het geen fijne ervaring. Meestal zijn de studenten erg vriendelijk.
I wanted curtain bangs and a shorter layered bob haircut
NKA Rotterdam Mariniersweg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Rotterdam Mariniersweg heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Rotterdam Mariniersweg
Mariniersweg 149
3011 NK Rotterdam
Verplicht veld bij een vrijwillige review is beetje raar niet?
Prima, super goed geknipt! Helemaal tevreden!
Ik heb altijd een prettige ervaring, van de kapsters tot hun supervisors
Zeer prettig en klantgericht