mevrouw Maters
- Sterke punten
- aardig
- Soort behandeling
- knippen
96% beveelt NKA Rotterdam Mariniersweg aan!
96% beveelt NKA Rotterdam Mariniersweg aan!
Goed : ik kom er graag en al bijna 20 jaar
Prima. Tevreden over het resultaat, goed overleg met studenten (en evt. docenten) mogelijk.
Mijn zoontje van 3,5 werd geknipt. De kapster was super lief, en sprak ook direct tegen mijn kind zelf, ipv tegen mij als ouder. Normaal vindt hij knippen niks. Nu zei hij " dit was super leuk"! Goed gedaan
Over het geheel gezien was mijn ervaring goed. Het resultaat van mijn haar is prima
Een hele fijne ervaring . Alles gaat netjes volgens geplande afspraak je word netjes ontvangen bij plaats nemen word je opgehaald en naar je plek verwezen . Ook de leerling kapster die haar werk netjes en goed uitvoerde
Zeer goede eerste ervaring
Zoals altijd, een prima ervaring.
Prima!
Vriendelijke docenten en studenten.
Super lieve kapster (Emma). Fijne rustige sfeer. Mooi geknipt na kleine correctie van de docente.
Goed geholpen. Duidelijk wat er van mij verwacht werd en tevreden over het resultaat
NKA Rotterdam Mariniersweg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Rotterdam Mariniersweg heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Rotterdam Mariniersweg
Mariniersweg 149
3011 NK Rotterdam
Goed : ik kom er graag en al bijna 20 jaar
Zeer goede eerste ervaring
Zoals altijd, een prima ervaring.
Prima!
Vriendelijke docenten en studenten.
NKA Rotterdam Mariniersweg heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Rotterdam Mariniersweg