97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Ontvangst
8.7/10
Wachttijd
8.6/10
Wens van de klant
8.8/10
Advies voor uw haar
8.5/10
Toezicht tijdens de behandeling
8.5/10
Sfeer in de kapssalon
8.6/10
Bent u tevreden over uw kapsel?
8.7/10

828 Reviews

Anoniem
8/10

Prima

Sterke punten

Toezicht en uitleg aan de leerlingen


Anoniem
8/10

Prima

Sterke punten

Vriendelijke ontvangst en geen wachttijd.


Anoniem
9/10

Perfect

Sterke punten

Nee


Marjon Kruik
10/10

Ik ben erg tevreden. Ik was wat te vroeg, maar werd snel geholpen door Melissa. Er is op mijn verzoek een flink stuk van mijn haar af en dat heeft ze heel goed gedaan. Ik kom zeker weer terug in de...

Sterke punten

Men is vriendelijk en beleefd.


Sabrina
8/10

Altijd weer een prettige ervaring

Sterke punten

Oplettendheid van docenten, duidelijkheid over de prijs, goede controle


Anoniem
10/10

Zoals altijd een prima ontvangst. Studente luistert goed naar wat je wilt. Docent geeft goed advies.

Sterke punten

Docente die alles in de gaten houdt.


Anoniem
8/10

Netjes ontvangen. Wordt goed geluisterd en advies gegeven.

Sterke punten

Advies en prijsopgave vooraf


Anoniem
8/10

Goed

Sterke punten

Er wordt goed naar je geluisterd


Nicolette groot
10/10

Geknipt zoals ik wenste. Iedere keer weer een interessante ervaring. Soms een leerling die nog maar 2 maanden knipt, deze keer een die bijna eindexamen doet

Sterke punten

Snelheid, precies zoals ik wilde geknipt


Joyce Ouwens
10/10

Vandaag 1e keer 3/5/18 . Heel fijn geholpen door Dyon. Ik ervaar het ook als prettig als een ervaren kracht 'meekijkt.

Sterke punten

De 1e keer aan de balie werd ik heel goed geĆÆnformeerd over de prijzen! Ik hou niet van verrassingen.