mevrouw Janssen
- Sterke punten
- Enthousiast en positief personeel
- Soort behandeling
- Knippen
97% beveelt NKA Den Haag / Rijswijk aan!
het was weer zoals altijd een prima ervaring
Zoals elke keer goed
Het is een goedkope manier om je haar te laten knippen. Het kost iets meer tijd dan een afspraak bij de salon zou kosten, maar dat is te verwachten
Ik had een hele vriendelijke jongen die mij knipte. Hij deed dit pas 3 maanden en was nog onzeker. Hij had wat meer begeleiding mogen hebben wat mij betreft. Sommige handelingen had hij namelijk nog nooit gedaan. Maar mijn haar zit keurig.
Goed, je weet dat het allemaal wat langer duurt!
Heel fijn
Vriendelijk, goed geknipt, erg tevreden!
Was een lange zit maar enorm blij met me kleur en highlights Alexandra doet het onwijs goed maar wat onzeker helaas had ze een model en kon ze niet met me verder en heeft de docent me geknipt( geen probleem)
Ik ben in augustus op afspraak langs gekomen, paar maanden eerder gemaakt, maar er was geen knip mogelijkheid. Er werd alleen les gegeven. Ik kom met de fiets van Kijkduin en dus een hele rit voor een 71 jarige. Dat was niet professioneel.
Positief
Goed, vriendelijk personeel, goede verzorging.
NKA Den Haag / Rijswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Den Haag / Rijswijk heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Den Haag / Rijswijk
Steenvoordelaan 267
2284 CM Rijswijk
het was weer zoals altijd een prima ervaring
Zoals elke keer goed
Goed, je weet dat het allemaal wat langer duurt!
Heel fijn
Vriendelijk, goed geknipt, erg tevreden!
Positief
Goed, vriendelijk personeel, goede verzorging.
NKA Den Haag / Rijswijk heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Den Haag / Rijswijk