mevrouw Otterloo
- Sterke punten
- Gelijk bij binnenkomst werd ik opgemerkt en aangesproken en verteld dat ik plaats kon nemen op de bank.
- Soort behandeling
- Knippen
97% beveelt NKA Den Haag / Rijswijk aan!
Fijn geholpen
Ondanks de wachttijd van 30 minuten begreep kapster Faith mijn wensen heel snel en ontwierp ze een prachtig kapsel dat perfect bij mijn gezicht past. Faith begrijpt wat haar klanten willen en weet wat ze moet doen.
Fijne omgeving goedebegeleiding
Kom er al meerdere jaren en dan moet het toch wel voldoen aan mijn wensen. Vind wel dat de laatste jaren het toezicht ten goede is verbeterd.
Prima geknipt. Was er voor het eerst en zeker niet voor het laatst.
De kapper was heel vriendelijk en luisterde goed naar de wensen
Ik ben voor het eerst geweest, samen met m'n dochter. Wat was het leuk! Mijn dochter vind het erg fijn dat ze een jonge vrouw had die haar knipte en wist van de trends van nu. Ik had ook een zeer gemotiveerde jonge vrouw. Mijn complimenten goed geknipt, al m'n krullen zijn weer terug!
Goed geknipt en fijn dat me zoontje naast me kon zitten in z’n kinderwagen.
Prima, erg vriendelijk en goed geknipt
Heel goed
Zeer vriendelijk, erg goed geknipt
Prima, alleen planning liep erg uit ( 45 minuten)
NKA Den Haag / Rijswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Den Haag / Rijswijk heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Den Haag / Rijswijk
Steenvoordelaan 267
2284 CM Rijswijk
Fijn geholpen
Fijne omgeving goedebegeleiding
Prima geknipt. Was er voor het eerst en zeker niet voor het laatst.
De kapper was heel vriendelijk en luisterde goed naar de wensen
Goed geknipt en fijn dat me zoontje naast me kon zitten in z’n kinderwagen.
Prima, erg vriendelijk en goed geknipt
Heel goed
Zeer vriendelijk, erg goed geknipt
Prima, alleen planning liep erg uit ( 45 minuten)
NKA Den Haag / Rijswijk heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Den Haag / Rijswijk