heer Choppers
- Sterke punten
- De drukte
- Soort behandeling
- Knippen en wassen
97% beveelt NKA Den Haag / Rijswijk aan!
goed, altijd tevreden
Ze zijn aardig en doen hun best om het je naar de zin te maken
Netjes en snel geknipt, maar geen advies of verdere communicatie. Ik kreeg ook niks te drinken aangeboden, wat normaal wel altijd zo is.
Ik vind dat de meiden en vooral de kapper in spe met veel aandacht en nauwkeurigheid heeft gewerkt. Ze heeft al mijn vragen beantwoordt en vroeg indien nodig ook om hulp aan haar docente.
goed
Zeer prettige ervaring
Fijne zaak
Vriendelijk en goed opgeleide leerlingen.
Super lief, snel en makkelijk en eenvoudig om in te plannen
Ik ben heel tevreden met alles
Mijn dochter is mooi geknipt en lief behandeld.
Goede ervaring met de NKA
Lekker sfeertje. Me haren zijn gewassen en geknipt het waren echt fijne mensen
NKA Den Haag / Rijswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Den Haag / Rijswijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Ze zijn aardig en doen hun best om het je naar de zin te maken
goed
Zeer prettige ervaring
Fijne zaak
Vriendelijk en goed opgeleide leerlingen.
Super lief, snel en makkelijk en eenvoudig om in te plannen
Ik ben heel tevreden met alles
Mijn dochter is mooi geknipt en lief behandeld.
Goede ervaring met de NKA
Lekker sfeertje. Me haren zijn gewassen en geknipt het waren echt fijne mensen