mevrouw van de Ven
- Soort behandeling
- Knippen
Super goed
super! ondanks de drukte was ik vlot aan de beurt en heel goed geholpen <3
Prima eerste keer bij de Kappersakademie.
Amersfoort
Geweldige ervaring!
Enkel goede ervaringen. Goede begeleiding van de leerling kappers en kapsters.
Goede ervaringen
Ik vind dit altijd wel een gezellige salon, maar ik moest wel lang wachten
Ik kom er al veel jaren en ben altijd tevreden. De coaching is adequaat en zinvol.
Geweldig
Helaas ben ik totaal niet tevreden met het resultaat. Ik had duidelijk aangegeven dat ik donkerblond wilde, maar mijn haar is witblond geworden, wat niet overeenkomt met wat ik vooraf had aangegeven.
Ik had een fijne knipbeurt. De kapster (haar naam was Jasmijn) was erg aardig en luisterde goed naar wat ik wilde. Ik ben helemaal tevreden.
Altijd prima service en dit keer ook weer goed geknipt
NKA Amersfoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Amersfoort heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Amersfoort
Mariniersweg 149
3011 NK Rotterdam
Super goed
super! ondanks de drukte was ik vlot aan de beurt en heel goed geholpen <3
Prima eerste keer bij de Kappersakademie.
Amersfoort
Geweldige ervaring!
Enkel goede ervaringen. Goede begeleiding van de leerling kappers en kapsters.
Goede ervaringen
Ik vind dit altijd wel een gezellige salon, maar ik moest wel lang wachten