8.7 /10

checkbox96% beveelt NKA Rotterdam Mariniersweg aan!

Advies voor uw haar
SterSterSterSterLege ster
Bent u tevreden over uw kapsel?
Ontvangst

mevrouw Kok

SterSterLege sterLege sterLege ster

Mariniersweg

Afspraak maken is gemakkelijk en ook gemakkelijk te wijzigen.
Soort behandeling
Knippen en verven. Gevraagd om bijna niet op te knippen aan de achterkant. Helaas nu volledig gemillimeterd waarschijnlijk omdat de docente niet tevreden was met het aanvankelijke resultaat.

mevrouw van Wageningen-Overdijk

Meisje wist goed wat ze deed keek naar mijn haar
Föhnen

Dymphie de Vaan

Ik ga al jaren. De kwaliteit is prima. De docenten waarborgen dat. Ik vind het leuk om jonge mensen een vak te zien leren. Ik ga vaak om te kleuren. Dan zijn er procedures die een leerling moet volgen en dan komt er feedback van de docent alvorens actie wordt ondernomen. Het leuke is dat je er zelf ook wat van leert ! De sfeer is vriendelijk en open, de docenten zijn bekwaam in hun vak en in sociale vaardigheden. Het niveau van de studenten varieert, wat reëel is. Soms duurt het daardoor wat langer, omdat de beginners heel precies willen werken en hun best doen. En dat is juist zo schattig ! Er zijn niet zo heel veel jongens. Maar ik had laatst voor het eerst een jongen (in al die jaren). Dat ging ook prima ! En ook een goede 'communicator'. Van mij mag dat vaker, hoor ! Geen probleem ! Gisteren was ik er dus. Het was heel druk, met mensen die eerder geholpen wilden worden met kinderen ( ze hadden te laat geboekt), maar er wordt geprobeerd dat harmonieus op te lossen binnen de mogelijkheden. Petje af. De leerling van gisteren Emma, was ook heel erg leuk en vriendelijk. Ik heb liever totaal geen water in mijn oren en vraag dan om watjes. Dan weet niet elke leerling nog hoe daar mee om te gaan. Emma wel, ze gebruikte n doekje bij de oren en lette heel erg op met uitspoelen. Eigenlijk echt geweldig, zeer invoelend. En bekwaam! Van mij krijgt ze een 10!

bekwaamheid vriendelijkheid openheid oplossingsgerichtheid
Kleuren en knippen

heer alblas

goed

snelle afspraak mogelijk
wassen en knippen

heer Groenendijk

SterSterSterSterLege ster

Herhaling van voorgaande keren - Wat zegt U.

Weer vraag wat zegt u. Opgelost dan directe verwerking en soepel.
Hoofd + Baard

mevrouw Vrolijk-van Vliet

Wassen, knippen

mevrouw van Gelder

Ervaren leerling uit Vlissingen die prachtige lagen in mijn ouderwetse kapsel heeft gemaakt. Ik voelde me een soort filmster toen ik klaar was. Geweldig profwerk

Rust en aandacht voor je wensen. Ik voelde me erg oo mn gemak en vol vertrouwen in mijn kapster die over 2 maanden klaar is. Toeval? Nee goed gekozen na overleggen wat ik wilde
Knippen in lagen schouderlang haar

Heel positief

Wassen en knippen

mevrouw Tellers

SterSterSterSterLege ster

Goed geknipt, blij met het eindresultaat, maar ervaring was onzeker en lang.

Leuke studenten sfeer, veel plek, kon er snel terecht.

heer van Bork

het was een erg fijne ervaring. het ging erg snel en ik ben blij met het resultaat

iedereen is erg vriendelijk
knippen van t haar

heer Barkmeijer

Fantastisch, leuk geholpen

Erg sociaal en behulpzaam
Knippen

NKA Rotterdam Mariniersweg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NKA Rotterdam Mariniersweg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 12 augustus 2014

Mariniersweg 149

3011 NK Rotterdam

Advies voor uw haar
SterSterSterSterLege ster
Bent u tevreden over uw kapsel?
Ontvangst

mevrouw Kok

SterSterLege sterLege sterLege ster

Mariniersweg

Afspraak maken is gemakkelijk en ook gemakkelijk te wijzigen.

mevrouw van Wageningen-Overdijk

snelle afspraak mogelijk
wassen en knippen

heer Groenendijk

SterSterSterSterLege ster

Herhaling van voorgaande keren - Wat zegt U.

Weer vraag wat zegt u. Opgelost dan directe verwerking en soepel.
Hoofd + Baard

Heel positief

Wassen en knippen

mevrouw Tellers

SterSterSterSterLege ster

Goed geknipt, blij met het eindresultaat, maar ervaring was onzeker en lang.

Leuke studenten sfeer, veel plek, kon er snel terecht.

heer van Bork

iedereen is erg vriendelijk