heer Zwanenburg
- Sterke punten
- Snel geholpen, prettige kapper, vlot geknipt
- Soort behandeling
- wassen en knippen
97% beveelt NKA Den Haag / Rijswijk aan!
Prettig
Ik vind het fijn! Ik had weer een hele goede, zelfzekere aspirant kapster, die goed luisterde en mee dacht.
Super goed en tevreden. Louisa heeft me haar gedaan. Wat een leuke meid en wat heeft ze het mooi gedaan. Er hing een leuke sfeer in de salon. Minder stijf als voorheen
Altijd fijn
Over het algemeen heel goed. Enthousiaste leerlingen die proberen goed te werken. Gisteren was ik er en werd geholpen door een aardige jongeman die ook zijn best deed maar regelmatig moest kuchen en ook de neus droog moest maken. Dit vond ik minder en is ook een risico voor zowel klant als collega's. Graag uw aandacht hiervoor vanuit de leiding.
Goede ervaring Voor de 2e keer bij jullie geweest
Er waren zieke leerlingen daardoor moest ik een poos wachten.
Nooit geweten dat dit bestond.
Prettig. Mijn haar is precies zo geknipt zoals ik het had gevraagd
Altijd vriendelijk en gezellig. Ik hoef alles maar kort uit te leggen en mijn kapsel word dan perfect geknipt naar mijn zin. Loop altijd naar buiten met een opgeruimd gevoel. Top.
Ik ben tevreden over het resultaat
De leerling was moe en had duidelijk geen zin. Koud of heet water bij het wassen. Puffend haar knippen. Gelukkig controleerde de docent kapsel. Leerling moest afronden. Ik heb mijn haar niet meer aan de achterkant gezien, het was duidelijk te veel. Ik ben doorgaans tevreden, maar dit was slecht en 25,- teveel betaald. Na deze behandeling zou ik de kapper niet aanbevelen. Gelukkig is dit niet mijn enige ervaring
Eerste bezoek en het is prima bevallen. Krijg complimenten over het kapsel, helemaal top toch! Ik kijk uit naar de volgende knipbeurt
NKA Den Haag / Rijswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Den Haag / Rijswijk heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Den Haag / Rijswijk
Steenvoordelaan 267
2284 CM Rijswijk
Altijd fijn
Goede ervaring Voor de 2e keer bij jullie geweest
Er waren zieke leerlingen daardoor moest ik een poos wachten.
Nooit geweten dat dit bestond.
Prettig. Mijn haar is precies zo geknipt zoals ik het had gevraagd
Ik ben tevreden over het resultaat