mevrouw Onderwater
Vriendelijk ontvangst en student ook heel vriendelijk en weet waar ze mee bezig is Leuk klein gesprekje gehad met de student
- Sterke punten
- Vriendelijk
- Soort behandeling
- wassen knippen en föhnen
97% beveelt NKA Den Haag / Rijswijk aan!
We werden vriendelijk en goed geholpen. Ook mijn hoogbejaarde moeder werd door de leerling vriendelijk en respectvol behandeld en aan de arm genomen naar de wasbakken.
goed geholpen, het was wel heel druk; begin van het seizoen en weinig kapsters
Ik kom bij de academie al wat jaren, altijd tevreden weggegaan. Ik heb al heel wat studenten meegemaakt!!
Leerlingen worden goed begeleid en kunnen zelfstandig te werken gaan. Gezellige sfeer
Welkom, gezellig, professioneel
Heel goed zoals altijd
Goed geknipt door erg vriendelijk meisje
Goede service en aardige kapper.
Fijne kapper
Mijn ervaringen zijn ronduit positief.
Vertrouwd en goedkoop
Zeer prettig
NKA Den Haag / Rijswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Den Haag / Rijswijk heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Den Haag / Rijswijk
Steenvoordelaan 267
2284 CM Rijswijk
goed geholpen, het was wel heel druk; begin van het seizoen en weinig kapsters
Welkom, gezellig, professioneel
Heel goed zoals altijd
Goed geknipt door erg vriendelijk meisje
Goede service en aardige kapper.
Fijne kapper
Mijn ervaringen zijn ronduit positief.
Vertrouwd en goedkoop
Zeer prettig