AK.
- Sterke punten
- Vriendelijk
- Soort behandeling
- Knippen/wassen
97% beveelt NKA Den Haag / Rijswijk aan!
Prime ervaring
Voelde me welkomnvt
Ben geknipt door Maaike, supervriendelijk, heel attent, legde prima uit wat ze allemaal ging doen, toonde belangstelling en beantwoordde vragen over mijn haar, en, het allerbelangrijkste, ze heeft mijn haar prima geknipt!
Ik heb opnieuw een hele fijne ervaring gehad. Rebecca heeft mijn haar ontzettend goed geknipt en gekleurd, ze luisterde goed naar mijn wensen en was daarnaast ook heel gezellig!
Gastvrij, vriendelijk en goed luisterend naar je wensen.
een hele positieve ervaring; was de eerste keer
Uitstekend!
Warme ontvangst en ontzettend leuk om door een student geknipt te worden, wat mij betreft een win/win. Ik geknipt, hij weer ervaring opgedaan.
Ik vind de Nederlandse kappersakademie Een fijne kapperszaak
Heel erg goed, net als alle voorafgaande keren.
Rijswijk
vriendelijk en professioneel geholpen
Heel goed.
NKA Den Haag / Rijswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Den Haag / Rijswijk heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Den Haag / Rijswijk
Steenvoordelaan 267
2284 CM Rijswijk
Prime ervaring
Voelde me welkomnvt
Gastvrij, vriendelijk en goed luisterend naar je wensen.
een hele positieve ervaring; was de eerste keer
Uitstekend!
Ik vind de Nederlandse kappersakademie Een fijne kapperszaak
Heel erg goed, net als alle voorafgaande keren.
Rijswijk
vriendelijk en professioneel geholpen