mevrouw Poncin
- Vrij snel contact
- Soort behandeling
- Knippen/fohnen
De begeleiding is professioneel en zeer vriendelijk naar de medewerkers
Vriendelijk, snel geholpen en er werd goed naar mij geluisterd wat ik precies wilde
Heel fijn!
Wederom top! Ik had een hele lieve meid (Azra) die meedacht over wat ik wou, ontzettend gezellig was maar ook haar vak heel goed kan uitvoeren! Het resultaat is waanzinnig!
Ik kom al 30 jaar bij de kappersacademie; eerst in Rotterdam en sinds 2008 in Amsterdam. Goede prijs/kwaliteit, betrokken leerkrachten en leuke leerlingen. Ik kom bijna altijd met een goed gevoel vandaan.
Positief, voor herhaling vatbaar, fijne ervaring, goed geluisterd naar mijn wensen
Eenvoudig weg TOP 😊
Mijn dochter heeft niet het kapsel gekregen dat ze voor ogen had. Ze wilde laagjes in haar haar, maar er is nauwelijks iets veranderd.
Ben heel blij met het resultaat, kom zeker nog eens terug.
Amsterdam
Uitstekend!
Zoals altijd fijne ontvangst en vriendelijke studenten die erg hun best doen. Dit keer een hele lieve student, maar wel erg onervaren (het was allemaal de eerste keer voor hem). Deze keer duurde de behandeling dan ook extreem lang, meer dan vier uur voor uitgroei kleuren en een paar folies. Ik snap dat het wat langer kan duren maar dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik heb al mijn afspraken af moeten zeggen voor de rest van de dag. Ook jammer dat de studenten niks leren over krullen knippen.
Perfect geknipt door Nijs!
Heel goed geknipt
NKA Amsterdam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Amsterdam heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Amsterdam
Weterinschans 167
1017 XD Amsterdam
Heel fijn!
Eenvoudig weg TOP 😊
Ben heel blij met het resultaat, kom zeker nog eens terug.
Amsterdam
Uitstekend!
Perfect geknipt door Nijs!
Heel goed geknipt
NKA Amsterdam heeft de volgende resultaten bereikt: