mevrouw vd meulen vd linden
- Sterke punten
- vriendelijk
- Soort behandeling
- deze keer knippen fohnen
Prima plek voor een knipbeurt
Fijn om alle verwachtingen te monitoren voordat de leerling gaat starten.
Kom regelmatig bij de NKA Amsterdam. Ben een groot fan.
De een knipt beter dan de ander. Het is elke weer anders, grappig I'd dat, er moet meer gekeken worden welk kapsel goed bij iemand staat. Aan de hand van hoofd en gezichtsgegevens kun je eigenlijk al weten wat staat en niet staat, wordt tijd dat dat ontwikkeld wordt
Goed geholpen vriendelijke prijs
Positief
Ik vond het top!
Everything was perfect! The guy (i Don’t remember his name) was súper nice, payed attention to everything. I will be back!
Mijn ervaring was enorm positief. Ik wilde mijn haar laten verven, voor het eerst, en mijn krullen laten knippen. Beide erg spannende handelingen. Maar dit werd super goed door de kappersstudenten en docent opgepakt. Iedereen was behulpzaam, voorzichtig en kundig! én boven alles, super aardig.
Erg goed! Maar wel lang wachten op de docent, ze was alleen en duurde daarom erg lang
NKA Amsterdam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Amsterdam heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Amsterdam
Weterinschans 167
1017 XD Amsterdam
Prima plek voor een knipbeurt
Fijn om alle verwachtingen te monitoren voordat de leerling gaat starten.
Kom regelmatig bij de NKA Amsterdam. Ben een groot fan.
Goed geholpen vriendelijke prijs
Positief