heer Jansen
- Vriendelijk
- Soort behandeling
- Haar knippen
Goed! Aardige mensen, rustige locatie, duidelijk
Deze keer was ik niet zo tevreden als anders. Ik had een student die er duidelijk geen zin in had. Ze wilde geen gesprek aangaan, dus stelde ik wat vragen over de opleiding. Antwoord: 'het kappersvak vind ik leuk, maar onbetaald mensen knippen niet'. Lijkt me niet iets om met de klant te delen. De tegenzin straalde er vanaf. Ik ben op zich goed geknipt, maar de manier waarop was echt onprettig. Het spijt me voor de student dat ik zo kritisch ben, maar dit kan echt niet. Doorgaans ben ik erg tevreden over jullie en over de studenten.
Best wel goed
Ik vond het een fijne ervaring
Prima kapsalon en medewerkers. Er wordt goed naar je geluisterd en ze denken goed met je mee als je bijvoorbeeld je haar laat kleuren enz.
Was er voor het eerst: werd alle tijd genomen en goed geluisterd naar mijn wens.
Dit keer was ik helaas wat minder tevreden. We komen hier vaker en tot nu toe altijd naar tevredenheid. Bij ons laatste bezoek was ik helaas niet blij met de kwaliteit van de knipbeurt (naar mijn idee wat slordig, met zichtbare "happen" in het haar, die zelf de docent helaas niet netjes kreeg weggewerkt). En ook de communicatie was dit keer helaas niet best. De kapster in opleiding noemde vooraf een andere prijs dan de daadwerkelijke prijs (ze gaf al wel aan niet zo goed te kunnen rekenen), ze gaf aan de knipbeurt te zullen eindigen met het in model brengen van het haar van mijn zoontje net wax, maar vergat het denk ik op het eind want het gebeurde niet. Ze communiceerde erg minimaal, nam mij of mijn zoontje van 4 helemaal niet mee in wat ze deed, ook geen gezellig praatje om de ervaring wat leuker te maken voor hem. Dat is natuurlijk geen must, maar dit was wel erg onpersoonlijk. En ze gaf bijvoorbeeld ook helemaal niet aan dat ze klaar was met knippen en nu even op de docent moest wachten. Ze ging gewoon stil staan wachten achter mijn zoontje, die er weinig van snapte en zijn mantel al uittrok omdat er niet meer geknipt werd 😅. Ik begrijp dat het nog studenten zijn en daar is de prijs natuurlijk ook naar, dus ik neem het de kapster in opleiding natuurlijk niet kwalijk dat ze nog aan het leren is. Maar helaas niet blij met het eindresultaat (ook niet na bijwerken door docent) en het gebrek aan communicatie, dus volgende keer waarschijnlijk toch eens naar een reguliere salon.
Altijd gastvrij
Prettige ervaring, voor herhaling vatbaat.
Altijd een fijne kapperservaring!
Super!
NKA Amersfoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Amersfoort heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Amersfoort
Mariniersweg 149
3011 NK Rotterdam
Goed! Aardige mensen, rustige locatie, duidelijk
Best wel goed
Ik vond het een fijne ervaring
Altijd gastvrij
Prettige ervaring, voor herhaling vatbaat.
Altijd een fijne kapperservaring!
Super!
NKA Amersfoort heeft de volgende resultaten bereikt: