mevrouw Zuidhof
Heel goed, de kapster luisterde goed naar mijn wensen en ik ben zeer tevreden over het resultaat.
- Sterke punten
- rustig en zeker
- Soort behandeling
- knippen
Super fijn en prettig
Wordt als prettig ervaren.
Fijne zaak Altijd beetje geduld hebben, aangezien er opgeleid wordt.
Fijne sfeer, ik kom al jaren. Het kapsel wordt goed nagekeken. In 10 jaar tijd slechts 1 keer teruggeweest wegens niet tevreden. Soms duurt de knipbeurt behoorlijk lang, vooral aan het begin van het schooljaar. Dat vond ik nooit een probleem, maar met alle prijsverhogingen verwacht je ongemerkt toch iets meer. Het is best snel duurder geworden. Aan de andere kant begrijp ik ook dat alles nu eenmaal duurder wordt. Al met al nog steeds dik tevreden.
Goed opleidings concept. Rustige sfeer ook al is het druk. Soms moeten de leerlingen wel lang wachten op de docent voor de na controle wat meer tijd vergt. Het is natuurlijk een kappers opleiding en daar mag je dan ook vanuit gaan. Altijd prettige ervaring.
Prima, kapster vroeg wat ik wilde en voldeed daar goed aan.
Helemaal goed!
Super kapsel voor weinig geldai
Was goed
Amersfoort
Fijne en goede ervaring
Ik heb gekregen wat ik vroeg. Ik heb best sterke krullen, maar voor de studente alleen maar extra uitdaging en hele goede begeleiding vanuit de docenten!
NKA Amersfoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Amersfoort heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Amersfoort
Mariniersweg 149
3011 NK Rotterdam
Super fijn en prettig
Wordt als prettig ervaren.
Fijne zaak Altijd beetje geduld hebben, aangezien er opgeleid wordt.
Prima, kapster vroeg wat ik wilde en voldeed daar goed aan.
Helemaal goed!
Super kapsel voor weinig geldai