mevrouw Janssen
- Sterke punten
- Goede begeleiding en student wist wanneer ze om hulp moest vragen
- Soort behandeling
- Knippen en verven
Relaxed !
Hele positieve ervaring. Ik kom graag weer terug.
Zeer plezierig ik kom er al 12 jaar
Altijd goed ontvangen en goed geknipt
Prettig, resultaat naar verwachting
Zonder praktijk ervaring kun je geen goed vak leren, goed dat er dit soort opleidings instellingen bestaan.
Heel goed geluisterd naar mijn wensen en reke ing gehouden met mijn type haar.
Het resultaat was prima (mooi kapsel); de communicatie van de leerling en 1 docent was sub-optimaal.
Amersfoort
Beiden goed geknipt Weinig interactie met de kapster Wat meer uitleg over hoe het werkt op de academie zoals supervisie van docent aanwezig en het eindresultaat laten zien
Jlantbriendelijk
Zeer prettig
prima
NKA Amersfoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Amersfoort heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Amersfoort
Mariniersweg 149
3011 NK Rotterdam
Relaxed !
Hele positieve ervaring. Ik kom graag weer terug.
Zeer plezierig ik kom er al 12 jaar
Altijd goed ontvangen en goed geknipt
Prettig, resultaat naar verwachting
Heel goed geluisterd naar mijn wensen en reke ing gehouden met mijn type haar.
Amersfoort
Jlantbriendelijk