mevrouw hagen
- Sterke punten
- Vriendelijkheid van iedereen
- Soort behandeling
- Knippen
98% beveelt NKA Rotterdam Pompenburg aan!
Al 35 jaar tevreden
Kundig, vriendelijk personeel, prettige sfeer, goed bereikbaar
Netjes en zorgvuldig geknipt
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
Vindt het altijd fijn en wordt goed geholpen
Vriendelijk, meedenkend
Zeer positief. Ben echt enorm tevreden over de knipbeurt.
Altijd succes
Heel tevreden
Tevreden
Ben heel tevreden
Goed geknipt
NKA Rotterdam Pompenburg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Rotterdam Pompenburg heeft de volgende resultaten bereikt:
Netjes en zorgvuldig geknipt
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
Vindt het altijd fijn en wordt goed geholpen
Vriendelijk, meedenkend
Zeer positief. Ben echt enorm tevreden over de knipbeurt.
Altijd succes
Heel tevreden