mevrouw Sewnath
- Sterke punten
- Persoonlijke aandacht door de supervisor.
- Soort behandeling
- Kerastase kuur
98% beveelt NKA Rotterdam Pompenburg aan!
Goede ervaring kom hier al 20 jaar
Prima, hartelijk vakmanschap
Helemaal goed!
Hartelijk ontvangen en mijn ervaring met de vorige keer met haar besproken. Ik had nl. gereserveerd maar mij in de tijd vergist. Ik dacht 12 uur en medewerkster aan de balie zei dat het half 12 was. Ik was er om 11:45 uur en werd niet meer geholpen. Mw. Lageweg vond het erg en bij haar was het niet gebeurd en desnoods had zij mij zelf geholpen. Ze was wel blij dat ik het had gezegd.
Altijd goed, doen erg hun best en bij twijfel wordt er goed overlegd.
een fijne beleving
Ik had van tevoren gelezen dat t wat langer kon duren, dus daar was ik op ingesteld, de dame die mij heeft geholpen kwam professioneel over en vroeg wat ik n goede lengte vond toen ze ging knippen. Kortom ik werd betrokken, en de beoordeling vd docent was ook goed over haar werk.
Goede ervaring. Echter, Wachttijd langer dan gebruikelijk omdat twee studenten zich hadden ziek gemeld. Iedereen van de staf werd ingeschakeld
Mariniersweg; laatste 2 keer niet tevreden; snel geknipt, niet grondig. Haagseveer was zeer tevreden; met aandacht geknipt.ga volgende keer weer.
Ik kom al jaren en heb goede ervaringen
Altijd een prettige sfeer, kwaliteit is wisselend
Zeer positief !
Goede ervaringen mee afspraak maken prima gaat goed
Prettig
NKA Rotterdam Pompenburg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Rotterdam Pompenburg heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Rotterdam Pompenburg
Mariniersweg 149
3011 NK Rotterdam
Goede ervaring kom hier al 20 jaar
Prima, hartelijk vakmanschap
Helemaal goed!
Altijd goed, doen erg hun best en bij twijfel wordt er goed overlegd.
een fijne beleving
Ik kom al jaren en heb goede ervaringen