anonymous
Deze training geeft een heel goed overzicht en praktische handvatten om het lichaamsgericht werken te integreren in de eigen coaching en/of therapie praktijk!
- Gevolgde opleiding / event
- Het Belichaamde Zelf
94% beveelt Nederlandse Academie voor Psychotherapie aan!
94% beveelt Nederlandse Academie voor Psychotherapie aan!
Het lichaamsgerichte werk en Polyvagaal theorie in de training van Nanda van Praag om mijn toolbox uit te breiden in mijn eigen praktijk. Ik waardeer de combinatie van zowel wetenschap die ik als psycho educatie kan delen met direct bijbehorende oefeningen om cliënten meer bewust te maken van het lichaam en zo te ervaren.
nieuwe inzichten en inspiratie opgedaan; goede afwisseling tussen theorie en oefeningen en een zeer goede docent.
kennis, ervaring en direct bruikbare tools
Het heeft mij opgeleverd dat ik gedegen fundamentele kennis heb opgedaan om mensen te begeleiden in hun veranderingsproces om middels kort durende therapie het leven te leiden wat ze willen. Ik waardeer de methode die de cliënt centraal zet en op vaak wonderlijke wijze elke keer weer bewijst dat de cliënt in zijn kracht komt. Ook waardeer ik mijn persoonlijke reis die hieraan gekoppeld is zodat ik zowel als mens als professioneel gegroeid ben om de ander kundig en bekwaam te kunnen begeleiden.
Ik heb tijdens de opleiding een boeiend vak geleerd, waarin ik me steeds verder kan verdiepen, maar ook een enorme sprong in mijn eigen ontwikkeling en zelfkennis gemaakt. De opleiding is intens maar ook goed gestructureerd met uitstekende docenten.
Hoe de cliënt te activeren in zijn veranderproces en nieuwsgierig te zijn hoe de cliënt het überhaupt voor elkaar krijgt om te veranderen.
Zelf kennis en een heel nieuw vak. Ik waardeer het meest dat er genoeg ruimte en aandacht is voor een persoonlijk groeiproces. Daarnaast waardeer ik erg dat de methode wat mij betreft helemaal waterdicht is.
Persoonlijke ontwikkeling en ambacht geleerd.
Persoonlijke groei, veel inzichten in mezelf en mijn vak als counselor. Ik ben echt bezig met het Vak counseling
Een sterke impuls voor mijn ontwikkeling, zowel als professional als privé.
Verdieping en bruikbare handvatten, zelfs voor een senior therapeut!
Een fijne Coach opleiding, die best wel pittig was. Vooral de leertherapie en supervisie begeleiding hebben veel geholpen om mijn blinde vlekken te herkennen. De cliënt kan het, weet het en doet het is zo een mooi gegeven. Was veel leren en meteen ook toepassen in de praktijk wat voor mij goed werkt. O ja, en de locatie is ook heel mooi en goed te bereiken.
Ik vind dit een onbetrouwbare club. Je mag en dient gelijk in de praktijk te starten met councellen. Dit is niet realistisch. De intakeprocedure is erg ondoorzichtig. Er wordt gerommeld met de inschrijfdatum. Het is erg onduidelijk welke titel je na afloop krijgt.
Het was een interessante webinar met Jan Rademaker. Ik heb me geen moment verveeld. Wat is hypnotherapie toch een leuk vakgebied.
Nederlandse Academie voor Psychotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nederlandse Academie voor Psychotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
Nederlandse Academie voor Psychotherapie
Klaprozenweg 123
1033 NN Amsterdam
kennis, ervaring en direct bruikbare tools
Persoonlijke ontwikkeling en ambacht geleerd.
Een sterke impuls voor mijn ontwikkeling, zowel als professional als privé.
Verdieping en bruikbare handvatten, zelfs voor een senior therapeut!
Nederlandse Academie voor Psychotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
Nederlandse Academie voor Psychotherapie