8.6 /10

checkbox91% beveelt Nederlands Slaapcentrum aan!

Franka

Uitstekend

Wat heeft u gekocht?
Ledikant Delft met elektrische bodem Nachttafel- set ledverlichting dimbaar matrassen en hoofdkussens pilloking de luxe
Product of service:
Uitstekend en de jongens (Luc)en? die het bed gebracht hebben zijn netjes en beleefd

Irene

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij hebben een Business Boxspring bij het Nederlands Slaapcentrum in Maastricht/Gronsveld gekocht ter waarde 6.100 euro. De verkoop verliep vriendelijk echter wij hebben een totaal verkeerd advies gekregen. Hij heeft ons twee losse toppers verkocht. De toppers schuiven van links naar rechts en gezellig bij elkaar liggen is er niet meer bij. Wij zijn teruggegaan en toen door een andere verkoper te woord gestaan die heeft ons gezegd dat deze combinatie niet aan ons verkocht had mogen worden en dat het advies verkeerd was. Hij adviseerde ons contact op te nemen met het hoofdbureau. Dit hebben wij gedaan. Wij kregen vrij snel bericht met onderstaande toezegging. "Na intern overleg met onze leidinggevende kunnen wij u hierin tegenmoetkomen met een coulance bedrag van € 500 voor een tweepersoons topper. Hier staat dat wij een korting krijgen van € 500 euro op een nieuwe tweepersoonstopper die overigens 700 euro kost. Hier zijn wij akkoord mee gegaan. De verkoper gaf aan dat het de bedoeling is dat wij 500 euro betalen voor nieuwe tweepersoons topper en dat wij 200 euro korting krijgen. Maar dat staat er niet. Medewerkster van het hoofdkantoor kan dus niet op papier zetten wat de bedoeling is en de leidinggevende bleef volharden in haar standpunt dat ze iets anders hebben bedoelt dan er staat. De verkoper haalde er nog Chat GPT bij om te kijken wie gelijk had. Want hij meende dat wij niet goed kunnen lezen. Overigens gaf Chat GPT ons gelijk. Maar toen bleef het stil.... Conclusie: Koop niets bij dit bedrijf, het advies is waardeloos en wanneer je een klacht hebt, word je neerbuigend en vernederend behandeld en niet meer als klant. Schandalig. Wij leggen het niet nakomen van de toezegging voor aan onze rechtsbijstandverzekering. Jammer dat het op deze manier moet gaan. Wij zijn enorm teleurgesteld. Fouten maken is menselijk, maar los het dan op.

Boxspring business Class 180 x200

Boxspring Business class en Haslsing TED

Willem kleijn

Boxspring business class phoenix

Vd Ven

Goed De monteurs, Matteo en Robert hadden het bed snel en prima geplaats. Zeer aardige en correcte mannen

Dennis herben

1 persoons boxspring

Kanters

SterSterSterSterLege ster

Zeer goed geholpen bij het Nederlands Slaapcentrum voor de aankoop van mijn bed. De levering liep volgens planning en Timo en Luc hadden binnen no time mijn bed gemonteerd!

G Jeurissen

Boxspting
Boxspring Hälsing 8000

Bogers

Postma

Super goed!Heel vriendelijke verkoopster Astrid.

Product of service:
Boxspring Hälsing creme kleur.

Nederlands Slaapcentrum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nederlands Slaapcentrum heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 11 juni 2018

Nederlands Slaapcentrum

Wij zijn de Meesters in slaapcomfort Sinds 1991.

Engelseweg 222

Boxspting
Boxspring Hälsing 8000

Bogers

Postma

Super goed!Heel vriendelijke verkoopster Astrid.

Product of service:
Boxspring Hälsing creme kleur.

Nederlands Slaapcentrum heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 11 juni 2018

Nederlands Slaapcentrum

Wij zijn de Meesters in slaapcomfort Sinds 1991.

Engelseweg 222

5705 AK Helmond