Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

J.M.G. Hameleers

zeer snelle service
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?
zeer snelle levering

Ik k ben een tevreden klant

Dick Put

ga zo door

Wat viel u in positieve zin op?
De goede service, de snelle montage.
Goede service en zeer snel uitgevoerd en geleverd , ziet er goed uit.

Schuppert

SterSterSterSterLege ster

Ik heb alles opgeruimd voordat de mannen kwamen. Gebeurt blijkbaar lang niet altijd. Bij mij waren ze snel klaar. Ik betaal feitelijk meer omdat men normaliter bij anderen meer werk hebben wat niet wordt doorberekend in een offerte.

Transparant, communicatie goed, net werk geleverd.
Beleefdheid personeel

x

goede service en deskundige uitleg
goede service

Wat viel u in positieve zin op?
Er is goed werk geleverd.

Wel goede Servië
Goed personeel!

J.M. Greiner

SterSterSterSterLege ster

Vermeld dat Engels talig sprekende monteurs langs komen, was voor mij even schakelen maar geen probleem

Wat viel u in positieve zin op?
monteurs waren op de afgesproken tijd aanwezig. Zijn eigenlijk gelijk begonnen. Vriendelijke monteurs en goede uitleg van de installatie
de service en montage was prima, duidelijke communicatie

Heldere communicatie over procesvoortgang
Goede informatie over voortgang proces

Ga zo door!

Vlotte service en prima vakmensen.
Wat viel u in positieve zin op?
De betrokkenheid van de medewerkers en de vakkennis en meedenken in mogelijkheden.

Terhaag

SterSterSterHalve sterLege ster

er was afgesproken dat ze tussen 08.00 en 13.00 uur zouden komen ze stonden al om 07.15 voor de deur. Geen probleem voor mij maar wel wat vroeger dan de afspraak.

duidelijke uitleg wat ze gingen doen

Nederland Isoleert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nederland Isoleert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.5/10
  • checkEerste review geschreven op 10 oktober 2019

Nederland Isoleert

Al ruim 9 jaar en meer dan 50.000 geïsoleerde woningen In heel Nederland worden steeds meer woningen stap voor stap verduurzaamd door onder andere goede woningisolatie. Het voordeel van isoleren is dat u direct geld bespaart op uw energierekening waardoor u uw investering snel heeft terugverdiend. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor subsidie, waardoor u tot 30% van de investering terug kunt krijgen. En uw woningwaarde stijgt ook nog eens dankzij isolatie! Sinds onze oprichting in 2012 isoleerden we al meer dan 50.000 woningen. En dat aantal groeit iedere dag. Wij willen met isolatie bijdragen aan een duurzame wereld van morgen, waarin we slimmer omgaan met energie en minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen.

Lindeboomseweg 53

Ik k ben een tevreden klant

Dick Put

ga zo door

Wat viel u in positieve zin op?
De goede service, de snelle montage.
Goede service en zeer snel uitgevoerd en geleverd , ziet er goed uit.

Schuppert

SterSterSterSterLege ster

Transparant, communicatie goed, net werk geleverd.
Beleefdheid personeel

x

goede service en deskundige uitleg
goede service

Wat viel u in positieve zin op?
Er is goed werk geleverd.

Wel goede Servië
Goed personeel!

J.M. Greiner

de service en montage was prima, duidelijke communicatie

Heldere communicatie over procesvoortgang
Goede informatie over voortgang proces

Ga zo door!

Vlotte service en prima vakmensen.

Terhaag

SterSterSterHalve sterLege ster