Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit

Geert Wilkens

geen; wanneer ik een mail krijg dat ik de mensen aan het eind van de middag kan verwachten en ze staan er 's morgens om half elf dan is dat een verrassing;.

Wat viel u in positieve zin op?
snel aangebracht in overleg.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?
Aardige medewerkers en werken nauwkeurig.

ga eens kijken als de monteurs klaar zijn hoe ze alles achterlaten

Snel geholpen
snelle levering volgens afspraak

Van der Meulen

Ga zo door!

Werken secuur en leveren god werk.
Wat viel u in positieve zin op?
Hakan en Ali hebben bij ons de spouwmuur isolatie aangebracht. Dit is grondig, netjes en goed gedaan. Ze hebben hard gewerkt met een in de weg zittende klimop. Goede uitleg gegeven en goed advies gegeven. Wij zitten er weer warmpjes bij dankzij Haakan en Ali!

Ibrahim

Blijf inzetten op duidelijke communicatie, persoonlijke begeleiding en het verder vereenvoudigen van het proces voor bewoners.

Wat viel u in positieve zin op?
De duidelijke en toegankelijke aanpak, waardoor isoleren eenvoudig en aantrekkelijk wordt gemaakt.
Het isoleren via Nederland Isoleert is een positieve en verstandige keuze, omdat het energiebesparing, wooncomfort, duurzaamheid én betaalbaarheid combineert.

LTM Kersten

ga zo door

dat het allemaal zo snel klaar was
goede uitleg/bedrijf en werk

Jullie doen het prima

Goede service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel
Wat viel u in positieve zin op?
Benadering naar de klant toe en de snelle manier van werken. Ze waren perfect op elkaar ingespeeld

Stols

Hulp bij aanvraag subsidie

Nette mensen en service
Netheid

SterSterSterSterLege ster

Wanneer er een verkoper langs komt zou ik liever hebben dat alles echt goed nagekeken wordt. Wil je vloerisolatie, dan kijkt iemand in de kruipruimte hoe het erbij staat, wil je je gevels laten reinigen en impregneren dan wordt er gedetailleerd en uitvoerig gekeken of dit überhaupt mogelijk is en de staat van de gevels goed genoeg is. Dit mis ik echt en brengt een hoop onduidelijk.

Wat viel u in positieve zin op?
Er wordt contact opgezocht wanneer nodig.
De service en het uitgevoerde isoleer werk was echt goed. Aardige mensen die het werk kwamen uitvoeren, goede service en heel netjes gewerkt. De opname van het werk valt mij wel wat tegen. Te weinig gericht gekeken en met te veel vraagtekens blijven zitten.

in huis vragen of iets mag en niet er vanuit gaan dat ze thuis zijn

doorgaan met werken

Fam.Withoot

blijf zo doorgaan

we zijn zeer tevreden over de uitleg van jullie adviseur en ook een snelle afhandelijn van de offerte en uitvoering. de twee monteurs waren goede en leuke mensen ze hebben top werk geleverd
ze waren netjes en eerlijk uitleg over de werkzaamheden

Wat viel u in positieve zin op?
Alles ging zo als afgesproken was .
Zijn netjes in hun werk en vriendelijk

Nederland Isoleert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nederland Isoleert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.5/10
  • checkEerste review geschreven op 10 oktober 2019

Nederland Isoleert

Al ruim 9 jaar en meer dan 50.000 geïsoleerde woningen In heel Nederland worden steeds meer woningen stap voor stap verduurzaamd door onder andere goede woningisolatie. Het voordeel van isoleren is dat u direct geld bespaart op uw energierekening waardoor u uw investering snel heeft terugverdiend. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor subsidie, waardoor u tot 30% van de investering terug kunt krijgen. En uw woningwaarde stijgt ook nog eens dankzij isolatie! Sinds onze oprichting in 2012 isoleerden we al meer dan 50.000 woningen. En dat aantal groeit iedere dag. Wij willen met isolatie bijdragen aan een duurzame wereld van morgen, waarin we slimmer omgaan met energie en minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen.

Lindeboomseweg 53

3825al Amersfoort

Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit

Geert Wilkens

Wat viel u in positieve zin op?
snel aangebracht in overleg.
Aardige medewerkers en werken nauwkeurig.

ga eens kijken als de monteurs klaar zijn hoe ze alles achterlaten

Snel geholpen
snelle levering volgens afspraak

Van der Meulen

Ga zo door!

Werken secuur en leveren god werk.

Ibrahim

Hulp bij aanvraag subsidie

Nette mensen en service
Netheid

Wat viel u in positieve zin op?
Er wordt contact opgezocht wanneer nodig.

in huis vragen of iets mag en niet er vanuit gaan dat ze thuis zijn

doorgaan met werken

Fam.Withoot

blijf zo doorgaan

ze waren netjes en eerlijk uitleg over de werkzaamheden

Wat viel u in positieve zin op?
Alles ging zo als afgesproken was .
Zijn netjes in hun werk en vriendelijk

Nederland Isoleert heeft de volgende resultaten bereikt: