Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

Maarten

SterSterSterHalve sterLege ster

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?
Goed advies voor oudere woning
Wat viel u in positieve zin op?
Netheid en snelheid van de uitvoering.

anonymous

Geen, erg tevreden tot nu toe.

Netjes en snel is mijn kruipruimte door de keurige medewerkers geisoleerd.
Wat viel u in positieve zin op?
Er werd erg netjes gewerkt.

Van Bergen de Vries

SterSterLege sterLege sterLege ster

Beter info

Wat viel u in positieve zin op?
Het contact met de contactpersoon van Nederland Isoleert.
Er ging veel mis op alle vlakken. Het zal een samenloop van omstandigheden zijn. Maar teveel om uiteindelijk tevreden te zijn. Alleen degene waar ik contact mee heb gehad was naar tevredenheid.

Gert

Op tijd en zeer vriendelijk

doorgaan

prij
correct netjes en alles volgens afspraak uitgevoerd

Ga zo door

Vriendelijkheid
Goede afspraken. Prijs is prima.

harrie geurts

SterSterSterHalve sterLege ster

misschien bij somige mensen meer opruimen ik heb dit veel zelf gedaan wat absoluut geen probleem was

vakmanschap

G. Hiemstra

SterSterSterSterLege ster

Bij aanrijden betere uitleg geven wat er gaat gebeuren, in plaats dat zij meteen aan het werk gaan

nette en vlotte werkers
goed vakmanschap

anonymous

Via Essent heeft uw bedrijf bij ons de opdracht uitgevoerd en de vraag is waarom we geen keuze hadden in het merk van de isolatie.

Wat viel u in positieve zin op?
Mooi op tijd aanwezig. Zo goed als geen overlast tijdens de werkzaamheden.
Is me prima bevallen!

Visser

Wat viel u in positieve zin op?
Voor de werkzaamheden werdt alles goed afgedekt en erna alles netjes opgeruimd.
Zeer vakbekwaam.

Peter Elzendoorn

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bereid weer goed voor! Lees dossier voordat je naar locatie gaat!

Wat viel u in positieve zin op?
De verkoper nam tijd en gaf duidelijk info hoe proces zou gaan lopen. Alleen praktijk wees anders uit
Slecht mee af te spreken. 1 x niet op komen dagen, 1 x te weinig korrels mee genomen, 1 x te korte slang bij zich. Slecht voorbereid . Lezen op locatie door wat er waar moet gebeuren.

Aschwin Aarts

Wat viel u in positieve zin op?
de rustige en serieuze aanpak van de installateurs.
Professionele adviseurs, maar ook installateurs. Er is door die mensen serieus en net gewerkt. Daarnaast gaven ze me nog ongevraagd advies omtrent vervolgstappen.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Leer monteurs omgaan met normen en wijze van communicatie

Wat viel u in positieve zin op?
Goede uitleg voorafgaande de offerte.
Het opmaken van de offerte was prima echter bij de uitvoering 2 onbehouden (poolse?) medewerkers die om 07:00 aan de deur stonden even direct vertelden dat 'die auto's weg moeten'. Vervolgens verdwijnt er een zonder iets te zeggen of vragen de wc in. Toiletvloer onder de klei en stof! Vervolgens bij het vullen met de grote geribbelde slang langs het nieuwe kozijn en zonnewering op schuren. totale verontwaardiging nadat zij erop gewezen zijn dat dit beschadigen kan en er rekening mee gehouden moet worden. Hij zou het wel schoonmaken was de reactie. In het bedrijf had ik wel vertrouwen maar de medewerkers niet. Overigens vraag ik me af of de borstels wel volgens afspraak geplaatst zijn.

Maxim Booy

Nvt

Heb het al aanbevolen aan me ouders, komen de afspraken na laten duidelijk weten wat ze komen doen
De deskundigheid en vriendelijkheid van de vakmensen

S. Jesse

Nvt.

Goed geregeld en de mannen die het uitvoerden waren netjes en snel. En daarbij vriendelijk in het beantwoorden van mijn vragen.
Wat viel u in positieve zin op?
Ze werkten netjes en snel.

Nederland Isoleert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nederland Isoleert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.5/10
  • checkEerste review geschreven op 10 oktober 2019

Nederland Isoleert

Al ruim 9 jaar en meer dan 50.000 geïsoleerde woningen In heel Nederland worden steeds meer woningen stap voor stap verduurzaamd door onder andere goede woningisolatie. Het voordeel van isoleren is dat u direct geld bespaart op uw energierekening waardoor u uw investering snel heeft terugverdiend. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor subsidie, waardoor u tot 30% van de investering terug kunt krijgen. En uw woningwaarde stijgt ook nog eens dankzij isolatie! Sinds onze oprichting in 2012 isoleerden we al meer dan 50.000 woningen. En dat aantal groeit iedere dag. Wij willen met isolatie bijdragen aan een duurzame wereld van morgen, waarin we slimmer omgaan met energie en minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen.

Lindeboomseweg 53

3825al Amersfoort

Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

Maarten

Goed advies voor oudere woning
Wat viel u in positieve zin op?
Netheid en snelheid van de uitvoering.

anonymous

Geen, erg tevreden tot nu toe.

Netjes en snel is mijn kruipruimte door de keurige medewerkers geisoleerd.
Wat viel u in positieve zin op?
Er werd erg netjes gewerkt.

Van Bergen de Vries

SterSterLege sterLege sterLege ster

Beter info

Wat viel u in positieve zin op?
Het contact met de contactpersoon van Nederland Isoleert.

Gert

Op tijd en zeer vriendelijk

doorgaan

prij
correct netjes en alles volgens afspraak uitgevoerd

Ga zo door

Vriendelijkheid
Goede afspraken. Prijs is prima.

harrie geurts

vakmanschap

G. Hiemstra

nette en vlotte werkers
goed vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?
Mooi op tijd aanwezig. Zo goed als geen overlast tijdens de werkzaamheden.
Is me prima bevallen!

Visser

Wat viel u in positieve zin op?
Voor de werkzaamheden werdt alles goed afgedekt en erna alles netjes opgeruimd.
Zeer vakbekwaam.

Peter Elzendoorn

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bereid weer goed voor! Lees dossier voordat je naar locatie gaat!

Aschwin Aarts

Wat viel u in positieve zin op?
de rustige en serieuze aanpak van de installateurs.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Leer monteurs omgaan met normen en wijze van communicatie

Wat viel u in positieve zin op?
Goede uitleg voorafgaande de offerte.

Maxim Booy

De deskundigheid en vriendelijkheid van de vakmensen

S. Jesse

Nvt.

Wat viel u in positieve zin op?
Ze werkten netjes en snel.

Nederland Isoleert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.5/10