Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit

A Sloot

Volgende keer een gids meesturen deze mannen konden geen woord Nederlands het is dan moeilijk communiceren er zijn altijd wel vragen. Dat vond ik jammer

Dat er volgens afspraak werd gewerkt
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?
Snelle service vakwerk

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijkere communicatie, met name telefonisch en mail.

Zie vorig tekst veld
Tot de offerte ging het goed, na accordering van de offerte moest er een EDNA onderzoek plaatsvinden en bleken er vleermuizen aanwezig te zijn, de communicatie vanaf dat moment verliep moeizaam en kortaf, dit had op voorhand al beter gecommuniceerd kunnen worden. Het geoffreerd pand bestaat uit twee aaneengesloten panden, waarbij ik een nieuw onderzoek wilde voor het nieuwste gedeelte omdat ik hier geen vleermuissporen kon vinden. Dit was lastig maar uiteindelijk gebeurde dit wel toen ik aangaf dat ik dit zelf wilde betalen en anders de overeenkomst zou ontbinden, dit had veel proactiever en klantvriendelijker gekund. Uiteindelijk was dit resultaat negatief en kon het gepland worden, twee maal telefonisch gesproken en aangegeven dat ik wel eerst een aangepaste offerte wil ontvangen alvorens we het uit gaan voeren. Twee werkdagen voor de start hier nogmaals over gemaild en aangegeven dat het anders niet uitgevoerd word. Een dag voor de start een aangepaste offerte ontvangen. Vanaf dat moment ging het goed, de mannen die hier de werkzaamheden hebben uitgevoerd communiceerde top, waren netjes en beleefd dus de uitvoering was helemaal prima! Uiteindelijk is er minder puin uit de spouw gehaald van in de offerte stond en dit is netjes in mindering gebracht zonder dat we hier om hebben gevraagd.

anonymous

De offerte werd opgenomen door iemand met kennis van zaken. Een duidelijk verhaal. De uitvoering verliep snel en efficient.
Kennis en vakmanschap.

Jos Roebroek

Jullie mensen zeiden bij aflevering dat ze mijn kruipruimtemateriaal (glaswol aan onderzijde vloer nog niet hadden meegemaakt). Dat had ik van jullie verkoper ook willen horen. Nu moet ik maar afwachten of de beloofde 10-15% energiebesparing gehaaldword

Voorlichtng en snelle aflevering van isolatiekorrels. Geen zootje er van gemaakt
Efficiente manier van werken

Alle afspraken nagekomen + vriendelijk personeel

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bij onverwachte storing gelijk volgende dag afwerken

Werken netjes
De mensen die het uitvoeren doen hun werk goed. Door een storing in apparatuur niet in 1 dag klaar. Moest een nieuwe afspraak maken die meer dan een week later was. Toen weer storing door de hitte. Moest weer een nieuwe afspraak maken.wilden weer een afspraak maken voor 2 weken later. Heb ze overgehaald om de volgende week als eerste klant voor de dinsdag te komen. Komt maandag bevesting Dat ze tussen 12 en 17 uur komen. Wij vinden dit zeer klant onvriendelijk. Wij vinden dat je bij storing de klus gelijk de volgende dag af moet maken

anonymous

Zou het niet weten - misschien meer marketing?

Wat viel u in positieve zin op?
Uitstekende communicatie, vriendelijke installateurs, duidelijke uitleg, snelle installatie, netjes opgeruimd na de klus.
Relatief kleine investering aan het huis, met goed rendement.

Familie Ottens

De vertegenwoordiger moet goed geïnformeerd zijn

De werkzaamheden zijn correct uitgevoerd, dat is een 10 waard. Alleen degene(Folkert). Vertelde ons dat wij 50% terug zouden krijgen en dat blijkt nu niet zo te zijn. Dus wij zouden dus 4.500,— in zijn totaliteit moeten betalen. Alles wordt voor u geregeld. Dat is voor Nij Begun ook gedaan.
Wat viel u in positieve zin op?
Men weet van wanten, harde vriendelijke werkers en indien iets veranderd moest worden op een fijne manier in overleg met ons

x

Goede beoordeling door de energie expert , was ook niet te beroerd om onder de vloer te kruipen.

V maris

Duidelijkheid over materialen

Top geregeld aardige jongens keurig gewerkt
Snel geregeld

Carlo Rademakers

SterSterSterSterLege ster

Gieren om het huis, zoals een buitenunit van airco of warmtepomp afdekken met folie

Goede uitleg en snel uitgevoerd
Uitleg

Graag de foto's na het realiseren van de isolatie opsturen aan de opdrachtgever

Er wordt snel gereageerd en er is goede voorlichting
correcte opstelling van de medewerkers en goede afwerking van de opdracht

SterSterSterHalve sterLege ster

Meer hulp/begeleiding vd klant bij het subsidie aanvragen.

Telefonische bereikbaarheid.
Tevreden over het hele traject, vanaf offerte tot uitvoering.

Nederland Isoleert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nederland Isoleert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.6/10
  • checkEerste review geschreven op 10 oktober 2019

Nederland Isoleert

Al ruim 9 jaar en meer dan 50.000 geïsoleerde woningen In heel Nederland worden steeds meer woningen stap voor stap verduurzaamd door onder andere goede woningisolatie. Het voordeel van isoleren is dat u direct geld bespaart op uw energierekening waardoor u uw investering snel heeft terugverdiend. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor subsidie, waardoor u tot 30% van de investering terug kunt krijgen. En uw woningwaarde stijgt ook nog eens dankzij isolatie! Sinds onze oprichting in 2012 isoleerden we al meer dan 50.000 woningen. En dat aantal groeit iedere dag. Wij willen met isolatie bijdragen aan een duurzame wereld van morgen, waarin we slimmer omgaan met energie en minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen.

Lindeboomseweg 53

A Sloot

Dat er volgens afspraak werd gewerkt
Snelle service vakwerk

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijkere communicatie, met name telefonisch en mail.

Zie vorig tekst veld

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bij onverwachte storing gelijk volgende dag afwerken

Werken netjes

anonymous

Zou het niet weten - misschien meer marketing?

Wat viel u in positieve zin op?
Relatief kleine investering aan het huis, met goed rendement.

Familie Ottens

Graag de foto's na het realiseren van de isolatie opsturen aan de opdrachtgever

Er wordt snel gereageerd en er is goede voorlichting
correcte opstelling van de medewerkers en goede afwerking van de opdracht

SterSterSterHalve sterLege ster

Meer hulp/begeleiding vd klant bij het subsidie aanvragen.

Telefonische bereikbaarheid.
Tevreden over het hele traject, vanaf offerte tot uitvoering.

Nederland Isoleert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.6/10