Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit

Wat viel u in positieve zin op?
Duidelijke en eerlijke uitleg over het al dan niet aanschaffen van isolatie dak, pui, vloer.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?
Vakkundige uitleg, eerlijk verkooppraatje.

Wat viel u in positieve zin op?
Erg vriendelijk en kundig personeel.
Goede service en advies. Duidelijke afspraken en offerte. Planner en uitvoerders erg vriendelijk.

tee heerdt

kennis, nette vriendelijke werknemers
snel geregeld

Zo werken als deze 2 mannen hebben gedaan

Dat ze zo netjes werkte
De mannen hebben goed werk geleverd. Door het gebruik van dekens op de vloer, Hebben de mijn huis mooi schoon gehouden. Na de isolatie hebben ze wat iets vies geworden was, netjes schoon gemaakt

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Luister naar je klant als deze aangeeft de opdracht niet zelf te hebben geannuleerd en biedt excuses aan dat jullie zelf een fout hebben gemaakt.

Omdat jullie beweren dat ik de opdracht heb geannuleerd en ik daarvoor een factuur heb ontvangen en daarnaast beweren jullie dat de werkzaamheden afgelopen week zijn uitgevoerd.
Wat viel u in positieve zin op?
Niets. Jullie hebben de opdracht geannuleerd en zijn helemaal nog niet geweest.

Massier

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ga vooraf goed controleren wat echt mogelijk is door een echte expert, die dus ook echt onder de vloer gaat om de inspectie uit te voeren.

Nvt
24 februari 2026 kwam uw expert Richard bij ons op bezoek om te kijken of vloerisolatie mogelijk was voor ons huis. Na een korte inspectie gaf hij aan dat 70m2 geïsoleerd kon worden. 27 februari kwamen er mensen voor de uitvoering. Na heel wat heen en weer vertelden zij dat uiteindelijk maximaal 30m2 mogelijk was. Onder druk hebben wij dit laten doen hadden wij dit vantevoren geweten hadden wij dit niet gedaan. Immers nog niet de helft is nu geïsoleerd.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ander materiaal gebruiken

De vieze indringende geur van het isolatiemateriaal zou uiterlijk na een paar weken weg zijn: het neemt een klein beetje af maar is vaak nog steeds te ruiken. Nare geur. Als ik dit had geweten had ik steenwol genomen.
Vriendelijke mensen

Heb ik niet

Tevreden over de werkzaamheden en de monteurs
Wordt netjes achtergelaten

SterSterSterSterLege ster

fijn gesprek met adviseur gehad. de heren die de isolatie hebben aangebracht waren heel netjes. alleen de factuur klopte niet met wat afgesproken was, maar is na een telefoontje wel hersteld
het gedrag van de monteurs

monteurs zeer vriendelijk en bekwaam
tot nu toe heel tevreden

Nederland Isoleert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nederland Isoleert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.6/10
  • checkEerste review geschreven op 10 oktober 2019

Nederland Isoleert

Al ruim 9 jaar en meer dan 50.000 geïsoleerde woningen In heel Nederland worden steeds meer woningen stap voor stap verduurzaamd door onder andere goede woningisolatie. Het voordeel van isoleren is dat u direct geld bespaart op uw energierekening waardoor u uw investering snel heeft terugverdiend. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor subsidie, waardoor u tot 30% van de investering terug kunt krijgen. En uw woningwaarde stijgt ook nog eens dankzij isolatie! Sinds onze oprichting in 2012 isoleerden we al meer dan 50.000 woningen. En dat aantal groeit iedere dag. Wij willen met isolatie bijdragen aan een duurzame wereld van morgen, waarin we slimmer omgaan met energie en minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen.

Lindeboomseweg 53

3825al Amersfoort

Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit

Wat viel u in positieve zin op?
Vakkundige uitleg, eerlijk verkooppraatje.

Wat viel u in positieve zin op?
Erg vriendelijk en kundig personeel.

tee heerdt

Zo werken als deze 2 mannen hebben gedaan

Dat ze zo netjes werkte

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat viel u in positieve zin op?
Niets. Jullie hebben de opdracht geannuleerd en zijn helemaal nog niet geweest.

Massier

SterLege sterLege sterLege sterLege ster