anonymous
goed georganiseerd
- Heeft u verbeterpunten of tips?
- nee
- Afgenomen training
- nvt
goed georganiseerd
Het was een strak geregisseerd congres met veel verschillende invalshoeken.
Was mijn eerste bezoek bij dit type bijeenkomst. Het helpt je om eigen te worden met de materie en je hoort hoe andere CR"s acteren.
Ik krijg altijd gedegen antwoord op mijn vragen als het gaat om ondersteuning van onze CR en/of kennisverrijking w.b. medezeggenschap.
positief
Inspirerend, bevlogen en to the point
Prima georganiseerd congres
Mijn ervaring met het NCZ is goed
Kundig en informatief.
prima congres
zeer positief en professionee
tevreden
Prettig om via jullie site geïnformeerd te worden en elkaar in deze sessie te ontmoeten. De mogelijkheid tot interactie is plezierig.
Informatief maar voor een (te) brede doelgroep
Mooie dag met interessante onderwerpen
NCZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NCZ heeft de volgende resultaten bereikt:
goed georganiseerd
Het was een strak geregisseerd congres met veel verschillende invalshoeken.
positief
Inspirerend, bevlogen en to the point