8.6 /10

checkbox95% beveelt NBBS Reizen aan!

Hotel(s)
7.8/10
Kwaliteit van het reisvoorstel

Jan & Pleun van Breda

SterSterSterSterLege ster

Prachtige reis ! Veel kilometers, maar de route langs de vele National Parks en de schitterende natuur maakte dat zeer de moeite waard.

We hebben ter plekke besloten om een krachtigere auto te huren (upgrade). Dat werd met klem geadviseerd, omdat onze reis hier en daar wel het nodig zou vergen van de auto. Denk aan Monument Valley, waar een krachtige 4wheeldrive noodzaak was. Enige wat echt tegenviel was de stroomtrein in Durango. Erg saaie trip. Deze was als extra activiteit zeer aangeraden door NBBS.
Sterke punten tijdens het verblijf
Prachtige plaatsen met schitterende natuur. Prima hotelkamers. Het programma was goed afgestemd op het aantal kilometers dat moest worden afgelegd en de diverse bezienswaardigheden. Bijv.: een zeer lange dagtocht (600+ km) is niet erg als er onderweg weinig bezienswaardigheden zijn, het doel van de dag aan het einde ervan ligt én de volgende dag het bezoek aan die bezienswaardigheid op het programma staat.
Rondreis / hotel / anders
Wonderful National Parks (heette ten tijde van boeking volgens mij anders)

CV

Heerlijke USA roadtrip

Qua maatwerk was echt alles mogelijk

Antwoord NBBS Reizen

Wow, een 10! Hartelijk dank voor deze zeer positieve beoordeling van uw rondreis op maat door de Verenigde Staten. Een hartelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Ingrid Vonk

Prachtige reis

New England is prachtig
Routebeschrijving aanvankelijk niet voldoende

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u zo van uw autorondreis door New England hebt genoten. Gelukkig heeft het aanvankelijke minpuntje van de routebeschrijving geen nadelige invloed gehad op uw reiservaring. Onze excuses voor het feit dat deze in eerste instantie niet toereikend was. Een vriendelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen.

RHV

Geweldige reis van Darwin naar Perth!

Sommige accommodaties verouderd en gedateerd.
Sterke punten tijdens het verblijf
Accommodaties schoon en goede locaties.
West Australië van Darwin naar Perth incl Gibb River road

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en voor de toelichting die u hierop in een aparte e-mail heeft verstuurd. Wij zijn heel blij met deze feedback. In de toekomst zijn wij u graag weer van dienst met een ander mooi reisavontuur. Een hartelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Albert Woord

Een mooie reis met Nederlandse begeleiding

Nederlands sprekende groep en reisleiding
Panoramic Florida

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat u zo van uw mooie rondreis door Florida heeft genoten. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst met een andere mooie reis. Een vriendelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Geantwoord op

Rondreis San Fransisco, Las Vegas, Los Angeles in 10 dagen.

Accepteren van creditcard bij hertz ging moeizaam. Medewerker wist niet goed hoe met visa card om te gaan.
Alles netjes en goed verzorgd

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor de feedback over uw rondreis door de VS. Wat fijn om te lezen dat u van uw rondreis heeft genoten. Wel spijtig dat het accepteren van uw VISA-card wat moeizaam verliep. Hoewel men in de VS meer aan andere creditcards gewend is, zou het accepteren van een VISA-card geen enkel probleem moeten zijn. Wellicht had u net de pech om een minder ervaren medewerker te treffen. Wij wensen u nog veel mooie reisavonturen en zijn u hierbij in de toekomst graag weer van dienst. Een vriendelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Drs J.E Sluimers

Sandra ,onze reis manager is een absolute topper. Alle hotels, excursies, bijzondere gelegenheden, alles paste als een handschoen. zeker geen sinecure als je besft dat het reisgezelschap bestond uit 75,78,en 80 jarige

eigenlijk geen. dat wat de NBBS moest doen, met name hun partners was tot in de puntjes geregeld
uitstekende coordinatie van het vervoer, uitstekende accomodaties
rondreis door Costa Rica

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en uw lovende woorden over Sandra. Wat fijn om te lezen dat u zo van uw rondreis door Costa Rica heeft genoten! Costa Rica is een heerlijk land en uw feedback bewijst eens te meer dat reizigers van alle leeftijden van dit land kunnen genieten. Wij zijn u graag weer van dienst bij een volgend mooi reisavontuur. Een lieve reisgroet van het team van NBBS ReIzen

Mooie reis afwisselenf

Sommige locaties te kort verbijf Zoals key west Twee dagen achter elkaar dezelfde route is teveel Beter nacht extra
Afwisseling Routebeschrijving en info

Harry Lammers

Was een hele mooie reis, alle reserveringen waren prima op orde en de tips waren top

Nee, zou niet weten wat er beter kon.
Sterke punten tijdens het verblijf
De geboekte hotels waren geweldig en ook zeer afwisselend, was elke keer een leuke verrassing.
Rondreis, imclusief autohuur, ferry's en hotels

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u zo van uw reis heeft genoten. Dat maakt ons werk extra leuk! Een vriendelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Niek en Hedwig de Jongh

SterSterSterSterLege ster

waanzinnig mooie en waardevolle individuele reis met 2 personen. ontzettend lieve, behulpzame mensen, prachtige overweldigende landschappen, leuke dorpjes en fantastisch eten.

Sterke punten tijdens het verblijf
al het vervoer van en naar treinstation / luchthaven was goed geregeld en altijd op tijd.
Het hotel in Lijiang was smerig en voor een 5 sterren hotel absoluut onvoldoende, de ontbijtzaal was een soort pakhuis waar van alles werd opgeslagen en waar gasten ontbijt kwamen halen met een sigaret in de mond. ontbijt was van 08.00-10.00uur, maar als men om 08.15uur kwam was dat, wat er over was, koud. Brood waren er elke morgen 3 sneden witbrood en een broodrooster. echter geen boter of iets voor op het brood. Bovendien was de receptie, die geen Engels sprak onbeschoft, en absoluut niet bereid op vragen te antwoorden, ze liepen gewoon weg. ik zou dit gehele hotel waarderen met een min tien. En adviseren Hotel Jinyueyuan uit de lijst te verwijderen.
rondreis China

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor uw feedback over het hotel in Lijiang. Wat spijtig dat het de status van 5 sterren op geen enkele manier heeft waargemaakt. Uw feedback is zojuist doorgegeven aan onze Product Manager Azië en de Azië-specialisten die offertes voor onze reizigers maken. Dit hotel zullen wij voortaan niet meer opnemen in onze rondreizen door China. Fijn dat u de moeite heeft genomen om ons hierover te informeren, nogmaals dank. Een vriendelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Van 't Ende

De reis was onvergetelijk... vanaf de boeking tot het eind was het 1 avontuur

Klantvriendelijk
Rondreis / hotel / anders
De villa was incl. Zwembad een droom !!

Antwoord NBBS Reizen

Wow, een tien! Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te zien dat u zo van uw mooie reis naar Florida heeft genoten. Wij hebben deze reis met plezier voor u samengesteld en zijn u in de toekomst graag weer van dienst met een ander mooi reisavontuur. Een hartelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Antoinette Linders

Onze reis naar Nieuw Zeeland was in een woord geweldig. Wat een prachtig land met overweldigende natuur, vriendelijke mensen, veel ruimte, rust en bijzonder om kennis te maken met de Maori cultuur. Het reisschema was perfect, alle informatie duidelijk en alles wat aangeraden werd hebben we gedaan, wat een ervaring om nooit te vergeten. De hotels/motels waren allemaal prima, eigenlijk was alles goed geregeld, huurauto, trips naar Milford Sound en Maori village. We zijn dankbaar dat we deze reis mochten beleven met dank aan Rosita en NBBS.

We kunnen niets bedenken wat beter zou kunnen.
Sterke punten tijdens het verblijf
Prima hotels/motels goed gesitueerd in stad of omgeving waar je moest zijn.

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en voor uw compliment aan Rosina! Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo van uw rondreis door Nieuw-Zeeland heeft genoten. Bij alle reizen die wij samenstellen, is dit ons doel: onze reizigers een onvergetelijke reiservaring bieden. Dat maakt dat wij elke dag met plezier ons werk doen. Wij zijn u bij een volgende mooie reis graag weer van dienst. Een hartelijke reisgroet, team NBBS Reizen

Van Dijk

SterSterSterSterLege ster

Geweldig reis. Accommodatie zouden we zelf anders gekozen hebben.

Amakhala Stormsrivier en Oudsthoorn waren geweldig
Accomodatie in Mosselbaai en Hermanus
Rondreis Zuid Afrika

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw reactie. Ten eerste: wat fijn om te lezen dat u van uw reis door Zuid-Afrika heeft genoten! Wij nemen per e-mail contact met u op voor wat meer achtergrondinformatie over de hotels die u zelf niet zou hebben gekozen. Het guesthouse in Hermanus hebben wij als alternatief voorgesteld voor de accommodatie die wij gewoonlijk in deze plaats gebruiken en heeft goede beoordelingen (9.2 van 10). Het guesthouse in Mosselbaai is wel standaard onderdeel van deze rondreis en scoort ook goed in de beoordelingen (8.7 van 10). Wij zijn benieuwd naar uw toelichting. Met vriendelijke groet, het team van NBBS Reizen

Marie-Jozé willems

Heel goed geregeld

Sterke punten tijdens het verblijf
Precies zoals ik het gevraagd heb.
Niet
Geen vraag

Fam. de Graaf

Over het algemeen GOED

Geen ervaring
Enige wat mij opvalt is jullie sturen offertes maar bellen nooit een offerte na. Ik merk bij andere bureau's dat er betere opvolging is. Dat mis ik bij jullie.
Geen additionele vragen nu

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw feedback en voor uw tip om offertes actiever na te bellen. Dit advies nemen wij zeker ter harte. Dan is het extra fijn dat u NBBS Reizen heeft gekozen om uw reis te organiseren en dat u tevreden bent over uw reis en onze service. Een hartelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Geantwoord op

NBBS Reizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NBBS Reizen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 9 juni 2014

NBBS Reizen

Reizen van nu. Sinds 1927 Bent u op zoek naar een individuele reis met een grote mate van vrijheid? Dan bent u aan het goede adres. NBBS Reizen biedt verre reizen op maat. Van individuele rondreizen en strandvakanties tot en met ’bouwstenen’ waarmee u zelf uw reis kunt samenstellen. U overnacht in een comfortabel hotel, een leuke B&B of een karakteristieke lodge. Wilt u meer luxe? Bij onze rondreizen kunt u kiezen uit twee of drie hotelcategorieën.

Postbus 81001

3009 GA Rotterdam

Hotel(s)
7.8/10
Kwaliteit van het reisvoorstel

Jan & Pleun van Breda

Rondreis / hotel / anders
Wonderful National Parks (heette ten tijde van boeking volgens mij anders)

CV

Heerlijke USA roadtrip

Qua maatwerk was echt alles mogelijk

Ingrid Vonk

Prachtige reis

New England is prachtig
Routebeschrijving aanvankelijk niet voldoende

RHV

Geweldige reis van Darwin naar Perth!

Sommige accommodaties verouderd en gedateerd.
Sterke punten tijdens het verblijf
Accommodaties schoon en goede locaties.
West Australië van Darwin naar Perth incl Gibb River road

Albert Woord

Een mooie reis met Nederlandse begeleiding

Nederlands sprekende groep en reisleiding
Panoramic Florida

Geantwoord op

Rondreis San Fransisco, Las Vegas, Los Angeles in 10 dagen.

Alles netjes en goed verzorgd

Drs J.E Sluimers

uitstekende coordinatie van het vervoer, uitstekende accomodaties
rondreis door Costa Rica

Mooie reis afwisselenf

Afwisseling Routebeschrijving en info

Harry Lammers

Nee, zou niet weten wat er beter kon.
Rondreis, imclusief autohuur, ferry's en hotels

Niek en Hedwig de Jongh

rondreis China

Van 't Ende

De reis was onvergetelijk... vanaf de boeking tot het eind was het 1 avontuur

Klantvriendelijk
Rondreis / hotel / anders
De villa was incl. Zwembad een droom !!

Antoinette Linders

We kunnen niets bedenken wat beter zou kunnen.
Sterke punten tijdens het verblijf
Prima hotels/motels goed gesitueerd in stad of omgeving waar je moest zijn.

Van Dijk

SterSterSterSterLege ster

Geweldig reis. Accommodatie zouden we zelf anders gekozen hebben.

Amakhala Stormsrivier en Oudsthoorn waren geweldig
Accomodatie in Mosselbaai en Hermanus
Rondreis Zuid Afrika

Marie-Jozé willems

Heel goed geregeld

Sterke punten tijdens het verblijf
Precies zoals ik het gevraagd heb.
Niet
Geen vraag