Reviews

8.7 / 10
661 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
7.8/10
Kwaliteit van de offerte
8.4/10
Service
8.7/10
Reisadvies
8.8/10
Reis
8.3/10
Hotel(s)
8.5/10
Vakantieland
8.6/10

661 Reviews

Erick van der Schouw
10/10

Ronduit Geweldig.

Sterke punten tijdens het verblijf

Alles was zoals was afgesproken. Complimenten. De dienstverlening in het hotel in Dubai was grandioos.

Verbeterpunten of tips

Campings waren allen goed toegankelijk en vrij, ondanks het hoogseizoen.


Anoniem
9/10

We hebben een super heerlijke vakantie gehad hotels mooi en vriendelijk personeel.
collega's van trevel trend gaven prettige informatie over het land en mogelijkheden om te gaan doen.

Sterke punten tijdens het verblijf

Barbados mooie kamers rustig met zeezicht, veel te beleven qua eten en drinken in de buurt
St lucia mooi hotel vriendelijk personeel ontbijt was voortreffelijk

Verbeterpunten of tips

Geen


Willems
10/10

Helemaal geweldig. Zie reisverslag op website!

Sterke punten tijdens het verblijf

Prachtige hotels, goede ligging, vriendelijke mensen...

Verbeterpunten of tips

Geen tips


Anoniem
8/10

De ervaring met NBBS is goed.

Sterke punten tijdens het verblijf

Huurauto en hotels allemaal goed geregeld

Verbeterpunten of tips

Het eerste hotel in Miami beach was niet schoon en vergane glorie. Het stonk er kozijnen verrot en roestig. Hotel in Orlando was super!


Fabiola
9/10

Goed georganiseerd rondreis, alles was tot in de puntjes verzorgd.

Sterke punten tijdens het verblijf

Alles was ontzettend goed geregeld en de reisleiders hebben echt goed hun best gedaan om alles zo goed mogelijk te vertellen, activiteiten waren ontzettend gaaf en de mogelijkheden om zelf beslissingen te hebben om wel of niet mee te doen aan activiteiten.

Verbeterpunten of tips

- Sommige reisdagen waren erg lang of lang in de bus zitten. Sommige dagen hadden iets efficiënter ingericht kunnen worden waardoor je minder lang in de bus zou hoeven zitten.
- Op bepaalde plekken had ik wel iets meer variatie willen hebben qua activiteitenaanbod.


Anoniem
9/10

Wij hebben in november 2017 een reis gemaakt naar Mexico City en aansluitend Puerto Vallarta. Wederom was alles tot in de puntjes verzorgd door NBBS. Het vervoer naar en van de luchthavens was op...

Sterke punten tijdens het verblijf

Zie boven.

Verbeterpunten of tips

nee


Anoniem
9/10

Goede ervaring. Er is goed geluisterd naar onze wensen en contact was ook goed via de telefoon en de mail

Sterke punten tijdens het verblijf

Ja annulering tijdens de vakantie van een accommodatie is goed opgelost en navraag gedaan omdat het hotel had aangegeven dat wij niet waren ingecheckt.

Verbeterpunten of tips

Accomodatie in Punakaiki (Havenz Punakaiki Treehouse) zouden wij niet aanraden was geen mooie locatie en kamer was vochtig. Daarnaast zouden wij de accommodatie in Curio Bay Accommodation aanraden voor andere klanten. echt een top locatie mooi uizicht op de zee en rustig


Anoniem
8/10

Goed geregeld, mooi pakket.

Sterke punten tijdens het verblijf

Prima locaties, timing

Verbeterpunten of tips

-


Anoniem
10/10

Alles was weer perfect georganiseerd!

Sterke punten tijdens het verblijf

Dat alles goed geregeld was

Verbeterpunten of tips

Nee


Anoniem
10/10

Over het algeheel prima, een een aandachts punten, zonder GPS is monteverde slecht te doen dus raad dat iedereen aan!

Sterke punten tijdens het verblijf

C hotels waren prima

Verbeterpunten of tips

GPS aanbevelen, Frogs Heaven In Azul zeker op de lijst van bezienswaardigheden plaatsen, aangeven dat er op de weg terug naar San Jose Tol wordt geheven en dat alleen cash mogelijk is als betaalmiddel.