Hotel(s)
7,8/10
Kwaliteit van het reisvoorstel

Karin Vollebregt-Groeneveld

Prachtige reis, die wij niet snel zullen vergeten!

Over het algemeen waren de hotels prima, maar hotel in Canmore was minder. Informatie voor hotspots tijdens de reis was goed, maar moeilijk om te raadplegen. Maps.me niet gebruikt, google was gemakkelijker.
Sterke punten tijdens het verblijf
Ferries waren prima geregeld, papieren waren goede leidraad om dagelijks te weten waar je heen moest

Marjon Verrips

SterSterSterSterLege ster

Onze reis hadden we aangepast met 2 nachten bryce canyon en 1 nacht grand canyon. Dit was perfect omdat de avond entertainment bij bryce canyon erg gewaardeerd werd. Barn diner met live muziek en een rodeo, de echte western feeling.
Goede hotels
Rondreis west amerika teenage dream

Top reisbureau!

Sterke punten tijdens het verblijf
Goede accommodaties, voldeden aan de verwachtingen.
Geen verbeterpunten. Ga zo door met goede en snelle communicatie en oplossen van eventuele issues.
Rondreis / hotel / anders
Amerika West (Californië, Arizone, Utah en Nevada).

Angela Remie

Geweldige reis Met paar kleine tips

Sterke punten tijdens het verblijf
De mailwisselen vooraf Vastleggen rv campground Info boekje Camper hotel and Ferry reservations
Hotel bij aankomst Calgary aan te bevelen hotels die op lijst van pickup fraserway staan, ( was nu niet) Camping by field niet aan te bevelen; veel herry, geen faciliteiten, rest niet op loopafstand Torfino( wij zaten in ucluelet; hier is een week wel te lang/ surfen is bij torfino) ipv was misschien campriver een aanbeveling geweest ( beide 3/4 dgn) Camping wristler olympic parc leuke ervaring, wel van wristler verwijderd. Verder alles top!

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van uw camperrondreis op maat door Canada. Fijn om te lezen dat u zo van deze reis - en de voorbereidingen met ons team - heeft genoten! Met uw tips zullen wij rekening houden bij het uitwerken van toekomstige reisplannen. De indeling van de reis is persoonlijk en afhankelijk van de beschikbaarheid van kampeerplekken. Op Vancouver Island en in de Canadese Rocky Mountains kan dit in juli en augustus uitdagend zijn. De omgeving van Ucluelet is vanwege de nabijheid van Pacific Rim National Park een populaire plek, vandaar onze keuze voor een langer verblijf. Daarnaast boeken wij ook vaak campings in Ucluelet als alternatief voor Tofino, dat snel volgeboekt is. Wij zijn u graag weer van dienst met een andere mooie reis. Een hartelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Bob Coelewij

Fantastische reis

Bij tijd en wijle op sommige plekken weinig tijd waardoor het iets te gehaast wordt. Verschil tussen accommodaties onderling qua algeheel niveau soms groot.
Top geregeld/ georganiseerd

H.R.A Smits

Alles verliep goed. Hield ons op de hoogte bij ontwikkelingen (situatie Iran) en bood tijdig alternatief. Regelde alles. Documentatie compleet. Zoals ik al zei, vermelden dat een lokaal bedrijf TEA je goed begeleid tijdens je reis mag best. Dat is een goede partij NBBS.

NBBS mag dat best benoemen tijdens een aanvraag. De goede ondersteuning ter plekke. Nu gingen we toch een beetje met spanning op vakantie rondom alle excursies en het vervoer. Was helemaal niet nodig door die goede achterwacht.
Sterke punten tijdens het verblijf
NBBS heeft een supergoede samenwerking in het vakantieland Vietnam, Travel Exclusive Asia. We zijn helemaal ontzorgt tijdens ons verblijf. Overtreffend was de groepsapp waarin we op elk moment vragen konden stellen en ook direct antwoord kregen én hulp werd geregeld als dat al nodig was. Ook de gidsen die deels gewoon met je meereizen zijn super.
Rondreis Vietnam

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo heeft genoten van uw rondreis door Vietnam. Uw complimenten voor onze lokale partner Travel Exclusive Asia zullen wij met hen delen, ook voor hen is het fijn om berichten te ontvangen van tevreden reizigers. Wij zijn u graag weer van dienst bij een volgende mooie reis. Een hartelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Geantwoord op

E. Busink ( fam v Mansvelt)

Een geweldige, onvergetelijke, gepersonaliseerde familiereis; een once in a lifetime ervaring.

Een extra nacht bij aankomst na een lange reis in Cuiaba is voor iedereen een aanrader, gezien het aangename hotel en mogelijkheid te acclimatiseren vooraf aan de intensieve ( geweldige!) ervaring in de Pantanal. - 1 dag extra ( 1 dag meer op de rivier) in Pantanal hadden wij de moeite waard gevonden; al was het zo ook mooi. - Rio was de moeite waard, zo ook de georganiseerde excursie naar suikerbroodberg en Corcovado; maar een extra aanrader is een bezoek aan favela ‘Santa Marta’ ( via ‘het your guide’ geboekt) - Paraty was een fijne relaxte ervaring- een dagje met een bootje langs de prachtige eilandjes en strandjes superleuk. Precies goed qua duur - Ilha grande was prachtig, fijne Pousada ; we hebben het intensief aangepakt, was fantastisch zo ( een dag snorkelen met prive- boot; veel mooie visjes en gezwommen met een zeeschildpad.. hoogtepunt: ook nog dag naar t mooiste grote strand met surfles :) - de angst dat de jungle zou tegenvallen na Pantanal ( vanwege minder dieren) was in ons geval onterecht. In de Pantanal veel geluk gehad met zeldzame dieren, in de jungle was zwemmen met de roze dolfijn voor de Lodge een absolute hit en hebben we nog reuzenotters gezien. Het slapen in de jungle bij t community house ( eigenlijk alleen bij drie nachten verblijf, maar voor ons ook met twee nachten) was onvergetelijk. Drie nachten daarom zeker aan te raden. We waren geweldig blij met onze Lodge; vriendelijk, behulpzaam, schoon, comfortabel, zeeer actief qua activiteiten. Heerlijk eten! Zwemmen voor de kids. En t idee dat 20 procent naar de community gaat, is ook heel fijn! - het enige wat echt pittig was: drie uur ‘s nachts aankomen in hotel Manaus na lange reis en zes uur ‘s ochtends weer opgehaald worden voor transfer naar jungle Lodge. —Echter gezien de ( verlopen) status van dit hotel in Manaus vonden we het daar niet erg dat t bij 1 nacht bleef op de terugreis. Een andere accommodatie daar zou te overwegen zijn, hoewel t uitzicht over de rivier fantastisch was.
Sterke punten tijdens het verblijf
geweldige locaties, fijne excursie. Goede gidsen! Betrouwbare transfers; vervoer conform afspraak aanwezig, op tijd en comfortabel. Heel fijn afgestemd door M Caarels op onze persoonlijke wensen. En Ideia tours was voor ons goed bereikbaar en vriendelijk beschikbaar bij een vraag. Al met al een onvergetelijke reis die aan al onze verwachtingen heeft voldaan.

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie feedback over uw familiereis naar Brazilië. Wat heerlijk om te lezen dat de reis voor u een 'once in a lifetime' ervaring is geweest! Zo'n enthousiaste reactie als de uwe is precies wat wij voor ogen hebben als wij met zorg reizen op maat samenstellen voor onze reizigers, dat maakt ons werk ook zo leuk. Ook bedankt voor uw tips, daar gaan wij rekening mee houden bij reisvoorstellen voor andere NBBS-reizigers. Een hartelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

van Kipshagen

Over het geheel genomen waren wij zeer tevreden

Als natuur en wandel liefhebbers waren de afstanden tussen de verblijven soms lang. Waar jullie natuurlijk geen grip op hebben is de kwaliteit van de wegen. Die waren bar slecht met gaten van wel 10 centimeter diep. De rijtijd werd daardoor behoorlijk verlengd.
Sterke punten tijdens het verblijf
Op een enkel na mooie en vriendelijke locaties. Voldoende mogelijkheden in de buurt van verblijven.

Esther

SterSterSterHalve sterLege ster

Supermooie reis samen samengesteld.

Bereikbaarheid vanuit Afrika, in Afrika nam niemand op. Heel duur in de wacht gezet vanuit Afrika in Nederland. Puntjes op de i, zoals fouten in de reisbescheiden (2 verschillende adressen voor waar we de auto moesten ophalen. Meer hulp bieden wanneer er iets misgaat bij de vliegmaatschappijen. Laatste nacht dichter bij het vliegveld plannen.
Sterke punten tijdens het verblijf
Mooie accomodaties en handige app voor onderweg.
Rondreid

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn dat u tevreden bent over de reis door Zuid-Afrika, de accommodaties en de app voor onderweg. Wij nemen per e-mail nog even rechtstreeks contact met u op over de aandachtspunten die u heeft vermeld, voor een nadere toelichting. Een vriendelijke groet van het team van NBBS Reizen

Tom

Reis van mijn leven

Parkeergarages meenemen denk ook om hoogte auto, optie om langer in bepaalde hotels te blijven
Auto, hotelreserveringen klopten
Rondreis Oost Canada

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw feedback. Voor onze reisspecialisten is het heel fijn om te lezen dat u uw rondreis door Canada typeert als 'de reis van uw leven'. Wij hebben deze reis met veel plezier voor u samengesteld en zijn u in de toekomst graag weer van dienst bij andere reisplannen. Een hartelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Van der Linden

Mooie rondreis door Florida gehad met de kinderen

Goede locaties en niet dagelijks lang reizen
Sommige accommodaties waren wat gedateerd
Rondreis Florida

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie feedback over de rondreis door Florida met uw kinderen. Fijn om te horen dat u zo heeft genoten. Florida is inderdaad een heerlijke staat voor een familiereis en de reisafstanden zijn er overzichtelijk. Hotels in de VS kunnen soms wat gedateerd zijn, dat is ook onze eigen ervaring. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst met een andere mooie reis voor uw gezin. Een hartelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Remko de Vries

Onvergetelijke reis met

Sterke punten tijdens het verblijf
Prachtige hotels, voldoende tijd om de belangrijke plaatsen en parken te bezoeken.
Fietsenverhuur in Zion: kwaliteit en staat van fietsen viel erg tegen Hotel bij Yosemite (Fairfield Inn) ligt ver bij park vandaan. Bezoek Antelope Canyon is erg aan te bevelen om op te nemen in reisprogramma
Rondreis: Teenage Dream USA

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn dat u zo heeft genoten van uw familiereis door de VS. Voor ons is het goed om te weten dat de kwaliteit van de fietsen in Zion tegenviel, wij zullen dit punt opnemen met onze lokale agent. Bij Yosemite boeken wij gewoonlijk voor onze reizigers de Cedar Lodge El Portal, die een betere ligging heeft t.o.v. het nationale park. In de schoolvakanties is deze lodge soms al volgeboekt en dan wijken wij uit naar andere hotels. Uw mening over Antelope Canyon delen wij, dat is een fantastische plek om te bezoeken! Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst met een andere mooie reis voor uw gezin. Een vriendelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Jan Danser

Heel goed

Hotel op luchthaven Brisbane was niet op luchthaven (terwijl daar wel hotels zijn), maar op enkele km afstand, zodat we een taxi moesten nemen. Garage van hotel in Brisbane was wel heel moeilijk te vinden (via zijstraatjes), ook omdat er 2 van dergelijke hotels bleken te bestaan, en uiteraard kwamen we eerst bij de verkeerde terecht...
Prima hotels, leuke routes

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te lezen dat u zo van uw rondreis door Australië heeft genoten! Bedankt voor de tip over het hotel nabij de luchthaven van Brisbane, dit kunnen wij meenemen in ons advies voor andere reizigers, Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst met een andere mooie reis! Een hartelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

D. Vos

SterSterSterSterLege ster

Wij hebben een super fijne reis gehad. Veel gezien en genoten.

Sterke punten tijdens het verblijf
Autohuur was perfect geregeld. Hotels ook overal glad verlopen met inchecken.
In Canada kan je blijkbaar niet met bankpassen met Maestro logo betalen. Dit leverde wel problemen op aangezien we verder alleen onze credit card bij ons hadden. Hebben contant moeten pinnen en bankpas van onze 17 jarige dochter moeten gebruiken. Informatie hierover van te voren had fijn geweest. Vond de hotels vrij basic ondanks dat wij niet het basis pakket hadden gekozen. Sommige attracties die werden benoemd in de reisapp bestonden niet meer (bijv. olympisch plein calgary). We zijn hier tijdens de reis 3x tegenaan gelopen.

Antwoord NBBS Reizen

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw mooie rondreis door Canada. Wel vervelend dat u niet op de hoogte was van het feit dat u in Canada niet met een bankpas kunt afrekenen. Wij hebben deze feedback nog niet eerder ontvangen, maar zijn dankbaar dat u ons hierop attent heeft gemaakt. Inmiddels hebben wij onze tekst op de website wat duidelijker geformuleerd. Hotels in Canada zijn veelal minder modern dan die in Europa. Vaak ligt er ook vloerbedekking in de kamers, wat mede bijdraagt aan een oubollige uitstraling. Ook in de betere hotels in Canada kan dit voorkomen. De informatie over de attracties in de reisapp gaan wij doorgeven aan onze partner in Canada. Fijn dat u ons met uw feedback heeft geholpen om onze service te verbeteren. Dank u wel! Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst met een andere mooie reis. Een vriendelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen

Anne

Fantastisch, van boeken tot aankomst in Nederland!

iets minder locaties?
Prima locaties. zeer gevarieerd
rondreis

NBBS Reizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NBBS Reizen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,6/10
  • checkEerste review geschreven op 9 juni 2014

NBBS Reizen

Reizen van nu. Sinds 1927 Bent u op zoek naar een individuele reis met een grote mate van vrijheid? Dan bent u aan het goede adres. NBBS Reizen biedt verre reizen op maat. Van individuele rondreizen en strandvakanties tot en met ’bouwstenen’ waarmee u zelf uw reis kunt samenstellen. U overnacht in een comfortabel hotel, een leuke B&B of een karakteristieke lodge. Wilt u meer luxe? Bij onze rondreizen kunt u kiezen uit twee of drie hotelcategorieën.

Postbus 81001

3009 GA Rotterdam

Hotel(s)
7,8/10
Kwaliteit van het reisvoorstel

Karin Vollebregt-Groeneveld

Prachtige reis, die wij niet snel zullen vergeten!

Marjon Verrips

Goede hotels
Rondreis west amerika teenage dream

Top reisbureau!

Sterke punten tijdens het verblijf
Goede accommodaties, voldeden aan de verwachtingen.
Rondreis / hotel / anders
Amerika West (Californië, Arizone, Utah en Nevada).

Angela Remie

Geweldige reis Met paar kleine tips

Bob Coelewij

Fantastische reis

Top geregeld/ georganiseerd

H.R.A Smits

Rondreis Vietnam

Geantwoord op

E. Busink ( fam v Mansvelt)

van Kipshagen

Over het geheel genomen waren wij zeer tevreden

Esther

SterSterSterHalve sterLege ster

Supermooie reis samen samengesteld.

Sterke punten tijdens het verblijf
Mooie accomodaties en handige app voor onderweg.
Rondreid

Heel goed

Prima hotels, leuke routes

D. Vos

SterSterSterSterLege ster

Wij hebben een super fijne reis gehad. Veel gezien en genoten.

Sterke punten tijdens het verblijf
Autohuur was perfect geregeld. Hotels ook overal glad verlopen met inchecken.

Anne

Fantastisch, van boeken tot aankomst in Nederland!

iets minder locaties?
Prima locaties. zeer gevarieerd