Reviews

9.2 / 10
148 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit
9.4/10
Snelheid levering
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Kennis & Vakmanschap
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
8.8/10
Info over status order
9.1/10
Keuze assortiment
8.7/10
Prijs
8.5/10

148 Reviews

Nijman
10/10

1e bestelling gedaan en ik ben zeer tevreden over de produkten en de prijsverhouding is ook oké. Alles keurig verpakt in goede porties. Als mijn vrieskast bijna leeg is ga ik weer bestellen.


Janneke
9/10

Ik bestel 1x maand vlees, vleeswaren en streekproducten


Anoniem
10/10

Eerlijk vlees tegen een redelijke prijs. Snelle levering.

Sterke punten

goede kwaliteit vlees

Verbeterpunten of tips

nee


Ine van den Broek-van Hilst
10/10

Prima ervaring bij zeer sympathieke, klantvriendelijke en deskundige vakmensen, die perfecte vnoorlichting geven.

Sterke punten

Snelle en stipte thuisservice met goed verpakte en gelabelde producten van hoge kwaliteit.


G. H. Zorgdrager
8/10

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer goed.

Sterke punten

Ja, nadat ik mijn bestelling had afgerond, moest ik nog wat bestellen.
Aangezien deze bestelling niet het bedrag haalde om gratis te bezorgen, is telefonisch contact opgenomen.
Er werd mij meegedeeld, dat deze opdracht werd bijgeschreven op mijn eerdere order.

Verbeterpunten of tips

Geen


Coby Hensen
10/10

Voor het eerst bij Natuurvlees.nl besteld. Een proefpakket, maar binnen een week een groter pakket gekocht. Meer hoef ik dus niet te zeggen over hoe het ons bevallen is.

Sterke punten

De grootte van de porties: genoeg voor 2 personen, maar ook goed te verdelen in 3 kleinere porties.
De samenstelling van het grote pakket Natuurvlees.
De snelle levering.
Het feit dat het vlees al ingevroren is met duidelijke etiketten op de verpakking.

Verbeterpunten of tips

Zou ik niet weten.


Fer Moerland
10/10

Wederom keurige aflevering, op tijd en goed verpakt.


Anoniem
8/10

Supersnelle levering, donderdag besteld, vrijdagavond in huis.

Sterke punten

Snelle levering


André Bibo
8/10

Prima product (schamen ons dat wij ooit vlees uit supermarkt kochten met nat maand verband eronder...) van eerlijke
afkomst. Uitstekende communicatie omtrent afleveren enz.

Sterke punten

Kwaliteit en aflevering.
Sterk ook dat ze gewoon communiceren beter minder vaak vlees te eten. Beter voor je lijf, beter voor milieu, maar dan wel te
kiezen voor goed product. Straalt betrouwbaarheid uit.

Verbeterpunten of tips

nvt


G. H. Zorgdrager
9/10

Zie sterke punten

Sterke punten

Snelle reactie van Natuurvlees en afspraak m. b. t. levering nagekomen.

Verbeterpunten of tips

geen