Reviews

9.3 / 10
93 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.8/10
Keuze assortiment
8.7/10
Bestelgemak
9.3/10
Snelheid levering
9.4/10
Info over status order
9/10
Prijs
8.5/10
Kwaliteit
9.4/10
Kennis & Vakmanschap
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10

93 Reviews

Anoniem
10/10

Beter kan niet.


Anoniem
10/10

Heel tevreden over mijn jaarlijkse bestelling.

Sterke punten

de vriendelijkheid en de service. Daarnaast natuurlijk de garantie dat het vlees een 'diervriendelijke' herkomst heeft.

Verbeterpunten of tips

nee


Anoniem
10/10

Super makkelijk om op deze manier mijn vlees te bestellen. Heel fijn dat we het ingevroren ontvangen zodat we weten dat het eenmalig is ingevroren en tot hoe lang het houdbaar is.

Sterke punten

Snelle levering en ruim assortiment.

Verbeterpunten of tips

Nope ;-)


Anoniem
8/10

Heerlijk vlees, zeer goede klantenservice. Zijn zeer klant gericht en je kan merken dat ze plezier in hun werk hebben en dat het vakmensen zijn!

Sterke punten

klantenservice is fantastisch! En het vlees is heerlijk.

Verbeterpunten of tips

Geen.


E.F. Vredeling
10/10

Mijn ervaring met dit bedrijf is een grote waardering voor dit bedrijf
Eerst kocht ik in de winkel, maar nu heb ik het gemak van de webwinkel ontdekt
Uitstekende website en...

Sterke punten

Het gemak van bestellen via de website


Anoniem
10/10

Voor de kerst rollade en lamsschenkel besteld. Snelle levering en aan de deur werd netjes uitgelegd hoe het vlees te behandelen voor bereiding. Dit stond ook netjes op de verpakking aangegeven....

Sterke punten

Snelle levering. Vlees zou vrijdag geleverd worden maar waren al eerder in de buurt. Kreeg keurig een telefoontje of het mogelijk was dat het vlees al eerder werd bezorgd omdat men die dag in de buurt was en of we thuis waren. Keurig!

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem
10/10

Afspraken zin na gekomen, thuis bezorging is comfortabele service tijdens de feestdagen.

Sterke punten

Kwaliteit van het vlees was zerr goed.

Verbeterpunten of tips

Ik heb de winkle nog niet bezocht. Helaas is reis afstand voor dagelijkse boodschap wat te ver.


Anoniem
10/10

Heel goed

Sterke punten

duidelijke aanwijzingen op verpakking

Verbeterpunten of tips

geen


D.Timmer
8/10

Aantal keer vlees besteld wat vaak op tijd werd geleverd.
maar toch ook een paar keer later bezorgd en werd pas geregeld nadat ik gebeld had.
laatste keer als compensatie fles wijn...

Sterke punten

vaak snelle goede levering
altijd klantvriendelijk

Verbeterpunten of tips

wanneer levering niet lukt misschien belletje plegen om wat anders te regelen.

Reactie Natuurvlees.nl:

Bedankt voor uw feedback, dat waarderen wij zeer. We zien ook de leerpunten, waarvoor dank. We maken er werk van!


Anoniem
10/10

Prima service

Sterke punten

Vanuit een maatschappelijke visie wordt een goed product geleverd tegen een redelijke prijs!

Verbeterpunten of tips

Ga zo door, soms is het jammer dat een product niet verkrijgbaar is, kalfswang b.v.