Reviews

9.3 / 10
123 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.8/10
Keuze assortiment
8.7/10
Bestelgemak
9.3/10
Snelheid levering
9.4/10
Info over status order
9.1/10
Prijs
8.5/10
Kwaliteit
9.4/10
Kennis & Vakmanschap
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10

123 Reviews

Anoniem
10/10

De Barbeque was geweldig maar vanwege de kwaliteit van het vlees was het echt de BESTE die we ooit hadden !!!!

Sterke punten

Alleen maar


Anoniem
9/10

Zeer betrouwbaar bedrijf. Klantvriendelijk en zeer behulpzaam.

Sterke punten

Heel klantvriendelijk. Nemen bij twijfel telefonisch contact op met de klant om navraag te doen. Porties vlees netjes verpakt op gewicht van 2 personen.


Anoniem
8/10

Klant vriendelijk .

Sterke punten

Dat alles zelf bereid word en dier vriendelijk . En geen E nr. bevatten . Top.

Verbeterpunten of tips

Het zou fijn zijn als de pan klaar gerechten minder zout zou bevatten A.U.B. zoals worst ,schnitzels en hamburgers enz.


Rob Weijmer
10/10

Nog teweinig ervaring metdit bedrijf.

Sterke punten

Nog te wein ervaringig besteld voor een echt oordeel.

Verbeterpunten of tips

Geen


Janneke Ottens
8/10

De medewerkers hebben verstand van wat ze verkopen, dat is heel prettig. Verder zijn ze zeer duurzaam bezig en weten dit goed voor het voetlicht te brengen

Sterke punten

er wordt een mooi breed assortiment neergezet afkomstig uit de omgeving


Karel Kooter
9/10

Dank voor de levering op schalen en op de middag van ons feest.

Sterke punten

Persoonlijke benadering.


Anoniem
8/10

Alles verliep geheel volgens verwachting en wens.


Anoniem
10/10

Het vlees is goed. Keurig verpakt. Netjes labeltje erop. Ook strak in de verpakking, dus neemt weinig ruimte in de vriezer in. Komt bevroren aan.

Sterke punten

Service

Verbeterpunten of tips

Misschien zou een los varkenspakket en een kip pakket een optie zijn. Van een kilo of twee drie.
Ik vond ook het kalfs en geitevlees pakket zo een leuke aanvulling..... dan heb je gewoon iets vaker iets anders.
Dan heb je ook half om half gehakt, varkenshaasje, wat meer karbo of nassi vlees.... ik eet gewoon wat vaker kip en vind het jammer dat ik dan toch weer in de supermarkt aanbieding trap.... Wel goedkoop maar niet gefokt zoals goed gezond en eerlijk is. En je stopt niet zo maar 2 keer 6 kilo in je diepvries...


i.kropmans
10/10

Uitstekend


Verwindt
10/10

Lekker vlees ,perfect verpakt, vleesinfo ook prima , kortom helemaal top !!!

Sterke punten

Klantvriedelijkheid en service

Verbeterpunten of tips

Eigenlijk een dingetje : gourmet schalen ligt t kip samen met ander vlees op een schaal , dat vond ik iets minder , maar na een telefoontje was dit opgelost!