Anja Van de Poll
- Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?
- Snel geleverd
- Verbeterpunten of tips?
- Zo oke
- Aangekocht product
- Zilver kaars
Super
Ik heb nog niets ontvangen. De producten die gisteren bezorgd zouden worden stonden tot vanmorgen vroeg als niet bij Post NL aangekomen en vanochtend stond bezorging op vandaag maar inmiddels heb ik het bericht dat het pas morgen bezorgd wordt
Ik had bewust gekozen voor Naturaplaza omdat ik een specifiek product snel nodig had. Er stond op de site dat het de volgende dag in huis zou komen, dit was helaas niet gelukt. Kreeg hierover, na zelf navraag te hebben gedaan, wel snel reactie vanuit de klantenservice.
Ben zo blij dat ik natura plaza heb ondekt, de producten en levering verbazen mijn verwachtingen.
Ik ben tevreden.
De producten zijn zoals omschreven. Ik gebruik ze om mijn Medicijnen van te maken.
Prima, snelle verzending, goeie verpakking.
Een. Heerlijke balans van een bakie cofie en paddestoelen in de ochtend
vriendelijk, behulpzaam
Top
Heel erg tevreden. Top kwaliteit. En betaalbaar.
Prima.
Prima in orde
Naturaplaza verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Naturaplaza heeft de volgende resultaten bereikt:
Naturaplaza
Zutphenstraat 8
7575EJ Oldenzaal
Super
Ik ben tevreden.
Prima, snelle verzending, goeie verpakking.
Een. Heerlijke balans van een bakie cofie en paddestoelen in de ochtend
vriendelijk, behulpzaam
Top
Heel erg tevreden. Top kwaliteit. En betaalbaar.
Prima.
Prima in orde