Dorothé
Leuk en leerrijk
Leerrijk Zouden wel iets langere artikels mogen zijn en op zich is het tijdschrift behoorlijk dun.
Heb nog altijd geen nummer thuisgekregen
Leuk en interessant
Enthousiaste zoon!
alles was eigenlijk goed maar sommige dingen waren een beetje raar of saai. Ik zou National Geographic zo 9 op 10 geven. Want (ik heb het al gezegt) het is soms een beetje saai maar het is het meest interesant, leuk, grappig... enz. Dus samengevat is het gewoon goed en een beetje meer dan goed. kijk verder je bent er bijna nog een beetje verder LOL;)
Onze boys smullen van jullie tijdschrift!!
Tijdschrift altijd stipt geleverd, op niveau van petekind, zelfs interesse door zijn jonger broertje
Alle 3 de kleinkinderen wachten elke maand op hun tijdschrift.
Goed!
Over het algemeen goed. De online pagina's die verwezen worden via QR codes zijn wel vaak wat ondermaats en mogen een stuk uitbreider.
Great
Ik vind het toffe boekjes
Service is zeker goed, inhoud gevarieerd
National Geographic Junior verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
National Geographic Junior heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuk en leerrijk
Heb nog altijd geen nummer thuisgekregen
Leuk en interessant
Enthousiaste zoon!
Onze boys smullen van jullie tijdschrift!!
Alle 3 de kleinkinderen wachten elke maand op hun tijdschrift.
Goed!
Great