Jolanda Pels-van de Vrande
- Ruim assortiment
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- Gelish gellak, vijlen en cuticle olie
Prima!
Zeer slechte aftersales. Ik heb een verkeerd product ontvangen. Twee mails gestuurd geen reactie Meerdere keren contact geprobeerd via chat functie ook geen reactie Daarna gebeld, ik zou worden terug gebeld Gebeurd gewoon niet, nog eens gebeld. Ik zou echt worden terug gebeld. Nog steeds niks
Ronduit slecht
een product besteld die als 'op voorraad' werd aangegeven, betaald en zelfs bestelbevestiging ervan ontvangen via mail. Echter de volgende dag een bestelling annulering ontvangen omdat het product NIET 'op voorraad' zou zijn. Dit terwijl ik dat product vrij dringend nodig had. Dus: niet zo'n fijne ervaring, en eigenlijk ook redelijk onbetrouwbaar(de info bij een bestelprocedure).
Nauwelijks, recent 1e bestelling.
Zeer prettig
Fijne site, redelijk snelle levering
Snelle service
Hele duidelijke website met uitgebreide informatie bij de produkten en prima prijs.
Altijd netjes verpakt en mocht er iets zijn dan word ik altijd vriendelijk te woord gestaan en word er altijd een oplossing gevonden.
Echt top spullen
Ik heb al 3 keer mijn factuur gevraagd voor de boekhouding maar ze negeren het gewoon 😡 En 2 afgeschoten producten ontvangen en 2 normale
Ik heb geen antwoord op de vraag over mijn bestelling
Goeie ervaring
NagelProducten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NagelProducten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Ronduit slecht
Nauwelijks, recent 1e bestelling.
Zeer prettig
Fijne site, redelijk snelle levering