Lian Vingerhoets
- Sterke punten
- Overzichte website en snelle levering
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- Nagellak van gelish
Ik ga vaker producten bestellen bij Nagelproducten.nl
Perfect en vriendelijke klantenservice!
Goede ervaring
Goede service
Prima bedrijf
Extremely poor and unprofessional service. It is absurd to receive an automated email for a review when I still haven't received my order! I placed orders with other companies on the exact same day and received them within 48 hours, yet here there is zero communication regarding the massive delay. You promise 1-3 day delivery but leave customers in the dark with no end in sight. As a professional, I feel ignored. This experience was a total waste of money and time!!!
Niet zo best, wacht nu al bijna twee weken op mijn bestelling. Na twee keer mailen kreeg ik eindelijk een mail terug, begreep ik eruit dat mijn producten nog niet eens waren besteld bij de leverancier. Dat was gedaan en dat zou woensdag dan binnen komen bij nagelproducten.nl en hun zouden het dan direct naar mij sturen. Maar nog niets...... Ik wacht tot morgen heb ik dan nog niets is het voor mij klaar en wil ik de bestelling annuleren. Tegenwoordig hoeven dit soort bestellingen geen twee weken meer te duren toch. Als ik bij Shein bestel of Temu word ik continu up to date gehouden over mijn bestelling en is het er soms al binnen twee weken en moet het China komen. Nee sorry dit vind ik echt niet meer kunnen in deze tijd . En kan het echt niet anders, omdat ik zeg even wat, het product is uitverkocht... Prima maar mail je klanten dan even en stel ze op de hoogte. Nee voor mij geen tweede keer meer ik vind het een schande dat je je klanten zo lang laat wachten en zelf niet de moeite neemt om de klant op de hoogte te brengen van de bestelling. Nogmaals ik wacht tot morgen vrijdag 20 februari 2026. Is er dan nog niets wil ik het echt geannuleerd hebben.
Zit nog op een reactie te wachten waar mijn pakket blijft
Hele late levering, communicatie niet goed. Wacht al vanaf 24 januari op mijn bestelling en niks geen communicatie over hoelang het nog duurt of waarom. Als ik producten bestel en betaal, maar dan zijn er producten op en dan krijg je later een terug boeking. Zet dan op de site niet leverbaar. Heb dan altijd gedoe met mijn accountant omdat ik dan niet de goede factuur heb wat afgeschreven is op mijn bank. Tijd ging het goed maar de laatste tijd erg slecht.
Super vriendelijk
moeilijk een keuze te maken
NagelProducten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NagelProducten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik ga vaker producten bestellen bij Nagelproducten.nl
Perfect en vriendelijke klantenservice!
Goede ervaring
Goede service