Geweldig spul, echt overal goed voor! Snelle levering met leuke verassing!!
Top
Carla
Ik bestel regelmatig. Altijd wordt de bestelling snel geleverd. Op de verpakking staat niet wie de afzender is (dwz niet bij naam) waardoor de spulletjes discreet worden afgeleverd. Kan je...Ik bestel regelmatig. Altijd wordt de bestelling snel geleverd. Op de verpakking staat niet wie de afzender is (dwz niet bij naam) waardoor de spulletjes discreet worden afgeleverd. Kan je rustig bij de buren laten bezorgen. Niemand ziet wie de afzender is. Top!!
Supersnelle en discrete levering
Tevreden koper
Wat een fijn bedrijf. Goede producten en super service.
Wow
Marianne
Altijd een snelle levering. Super artikelen en leuke acties.
Top
Judith
Geweldig spul. Ik doe het na het haren wassen op net haar. Mijn haar voelt zacht aan en pluist niet. Schoonmaken van rvs?? Perfect, laat geen strepen of vlekken achter.
Geweldig
Bianca
Heerlijke geur met een extraatje. Ruikt heel lang!
Verleiden
Mirjam
Wat een superfijne producten vind je hier op nachtkastje.nl. Service top en kwaliteit!!
Reviewtitel:
Beter wordt het niet met Nachtkastje.nl
Sabrina
Snelle en discrete levering. Hele fijne en leuke producten! Zeker een aanrader.
Top!
Tine Reynaert
Prijs-kwaliteit zit je hier goed. Vaak mooie kortingen. Levering telkens perfect.
Top webshop
Teleurgesteld
Univibe ontvangen mits ik een party zou geven. Leek me supergezellig om te doen. Thuis gekomen doet hij het helemaal niet😖 dit beloofd wat voor de party