Marit
Voor ons gerenoveerde huis een op maat gemaakte gevelsteen besteld, hierover een duidelijke communicatie gehad. Het geleverde bord is prachtig!
- Product of service:
- gevelsteen
88% beveelt Naambordjeswinkel.nl aan!
heel goed. Op gebied van communicatie en heel blij met het naambordje
Snelle levering leuk naambord bevestiging mag beter
Snel geleverd en mooi product. Blij mee!
Fijne communicatie en erg goed verpakt en mooi afgewerkt naambord ontvangen.
Prachtig naambord én geweldige service!
In één woord FANTASTISCH!
Naambordje is snel geleverd in een goede verpakking. Product is precies zoals het ontwerp.
Snel geleverd, goed verpakt en precies zoals ik hem had ontworpen!
Bevestigingsmateriaal kwijtgeraakt.. Na een mailtje met de klantenservice is het direct (kosteloos) opgestuurd. Nu hangt mijn nrbord Venlo. Topservice!
Een bedrijf met passie dat je helpt om het beste naambordje te maken. Ik had verschillende wensen zoals bevestiging doorboren in de hoeken en andere afmetingen. Allemaal geen probleem. De eigenaar heeft zelf op eigen initiatief een nieuw ontwerp gemaakt omdat dit mooier uitlijnde. Heel tevreden over het product, de communicatie, de website. Het naambordje was heel goed ingepakt voor verzending. Een echte aanrader.
Prachtig product en geweldige service.
Een bord van Belgisch hardsteen met tekst besteld met 3 huisnummers ook van hardsteen. Enorm mooi gemaakt. De eigenaar belde nog over de letterkeuze om hier advies voor verbetering te geven. Zeer tevreden.
Zeer goed, nette communicatie via mail en telefoon, goed verpakt, mooi resultaat
Zeer goed en tevreden
Naambordjeswinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Naambordjeswinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Naambordjeswinkel.nl
Bijsterhuizen 3125
6604lv Wijchen
heel goed. Op gebied van communicatie en heel blij met het naambordje
Snelle levering leuk naambord bevestiging mag beter
Snel geleverd en mooi product. Blij mee!
Fijne communicatie en erg goed verpakt en mooi afgewerkt naambord ontvangen.
Prachtig naambord én geweldige service!
In één woord FANTASTISCH!
Snel geleverd, goed verpakt en precies zoals ik hem had ontworpen!
Prachtig product en geweldige service.
Zeer goed en tevreden
Naambordjeswinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: