9.1 /10

checkbox97% beveelt MyCards Rouwkaarten aan!

Nicolette Aartsen

Goede ervaring.

Snelle reactie op vragen en goede service wat bij het regelen van verdrietige zaken bijzonder gewaardeerd wordt
Heeft u een tip?
Ja, het zou Fijne zijn om wat duidelijk te omschrijven wat het verschil is tussen downloadbaar en pdf. Misschien aan de hand van een voor beeld. Het bracht mij in ieder geval in verwarring waardoor ik onnodige extra kosten heb gemaakt door het verkeerde te bestellen.

Rob

Ruime en mooie keuze

Heeft u een tip?
Zou even niet weten wat beter zou kunnen.
Makkelijk om zelf kaarten te ontwerpen en verzending eenvoudig via adresboek

Nicole

Heel makkelijk kaart samen te stellen en te bestellen

Alles prima
Snelle bezorging Mooie kaart

Alice

Hele fijne ervaring

Geen tips!
Ik ben ontzettend blij met dit bedrijf. Na het overlijden van mijn oma wilde ik graag een rouwkaart hebben die bij haar past, ik heb via de website het helemaal zelf designed en ik had geen proefkaart besteld, maar dat hoefde ook niet want de kaarten zijn ontzettend mooi geworden! Snelle verzending en levering.

Sisa

Zeer goed. Snel afgeleverd en in goed overleg gemaakt.

Nee alles was prima geregeld en verzorgd
Opmerkzaam en netjes in afwerkingen en de volgende dag in de bus

Patricia

Heel goed

Snelheid met versturen
Heeft u een tip?
Goed nakijken wat de melding is van versturen. Zit een verschil besteldatum en verstuur datum in de e-mail.

Pjotr

De kaarten zijn makkelijk samen te stellen online.

Track and trace
Supersnelle verzending.

Antwoord MyCards Rouwkaarten

Beste Pjotr, Bedankt voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten en dienstverlening. Wat betreft uw tip, wanneer u bij ons kaarten en enveloppen besteld om deze als pakket bij u thuis te ontvangen, dan ontvangt u altijd een dag voor levering een mail van ons met een track&trace waarmee u de bezorging van uw bestelling kunt volgen. In uw geval heeft u ervoor gekozen om de kaarten direct door ons met de rouwpost van PostNL te laten verzenden, zodat deze de volgende werkdag bij alle ontvangers bezorgd konden worden. Omdat dit brievenbuspost betreft die door de postbode wordt bezorgd is hier helaas geen track&trace van beschikbaar. Vandaar dat u ook geen track&trace heeft ontvangen. Nogmaals bedankt voor uw feedback en ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Geantwoord op

Jose

Bij dit bedrijf heb ik rouwkaarten laten maken voor mijn zus. Het fijne is dat je zelf kan ontwerpen of kiezen uit eigen assortiment. Ook zeer prettig dat je proefdrukken kan ontvangen en het door hun zelf kan laten versturen.

geen tip alles ging naar wens
Een fijn en meedenkend bedrijf. Ze letten goed op als er fouten of niet goed geformuleerde woorden of zinnen in staan en nemen dan meteen contact met je op.

Bieke -

Correct verloop

Neen
Mooie kaart

Knuivers uitvaart t.a.v. Johan Knuivers

Fijn luistern en helpen goed

Heeft u een tip?
Ja, zou ons helpen als er een catalogus of voorbeeld boek met rouwbrieven komt.
Bijna altijd bereikbaar en helpen je altijd

Jan MFC De Korre

goed, snel, nettjes

heeft geen zwakke
nee is gewoon goed

Thea

Gebeld en na toesturen van de tekst, zijn de kaarten bedrukt. Dit is dezelfde middag opgestuurd, zodat de kaarten de volgende dag op de post konden!

Snelle service, bijzondere ontwerpen.

Lia

Snelle en nette service

Meedenken, verbeterpunten

Peter M

Veel keus

handige tool en mooi resultaat
Heeft u een tip?
Prijs vermelden per kaart (en geen indicatie oid)

Daphne

SterSterSterLege sterLege ster

Mooie kaarten snel bezorgd

Heeft u een tip?
Prijs? Extra moeten betalen voor de digitale kaart is wat overdreven zeker bij een prijs van meerder euros per kaart.
Goede communicatie, ruime keuze, professioneel

MyCards Rouwkaarten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MyCards Rouwkaarten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 januari 2017

MyCards Rouwkaarten

Persoonlijke rouwkaarten en bedankkaarten ontwerpt u eenvoudig zelf online op MyCardsrouwkaarten.nl

Kerkewijk 65

3901 EC Veenendaal

Nicolette Aartsen

Goede ervaring.

Rob

Ruime en mooie keuze

Heeft u een tip?
Zou even niet weten wat beter zou kunnen.
Makkelijk om zelf kaarten te ontwerpen en verzending eenvoudig via adresboek

Alice

Hele fijne ervaring

Geen tips!

Sisa

Zeer goed. Snel afgeleverd en in goed overleg gemaakt.

Nee alles was prima geregeld en verzorgd
Opmerkzaam en netjes in afwerkingen en de volgende dag in de bus

Patricia

Heel goed

Snelheid met versturen

Pjotr

De kaarten zijn makkelijk samen te stellen online.

Track and trace

Mooie kaart

Knuivers uitvaart t.a.v. Johan Knuivers

Fijn luistern en helpen goed

Heeft u een tip?
Ja, zou ons helpen als er een catalogus of voorbeeld boek met rouwbrieven komt.
Bijna altijd bereikbaar en helpen je altijd

Jan MFC De Korre

goed, snel, nettjes

heeft geen zwakke
nee is gewoon goed

Thea

Snelle service, bijzondere ontwerpen.

Lia

Snelle en nette service

Meedenken, verbeterpunten

Peter M

Veel keus

handige tool en mooi resultaat
Heeft u een tip?
Prijs vermelden per kaart (en geen indicatie oid)

Daphne

SterSterSterLege sterLege ster