9.1 /10

checkbox97% beveelt MyCards Rouwkaarten aan!

JJ

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel bezorgd!
Heeft u een tip?
De bezorger( van welk bedrijf weet ik niet) het het pakket voor de deur gezet. Had zo meegenomen kunnen worden. Maar daar kunnen jullie ook niks aan doen en gelukkig zag ik het.

Ton

De kaarten waar snel en eenvoudig naar wens samen te stellen. Het uiteindelijk resultaat was perfect naar wens.

Doorgaan zo!
Verbazend snelle levering. De volgende dag al in huis.

Hans

Prima, snel en betrouwbaar

Heeft u een tip?
Ruime keus, goed werkende applicatie, goede prijs.

Angenis van den Clooster

SterSterSterSterLege ster

Makkelijke manier om zelf een rouwkaart te maken met veel mogelijkheden.

Heeft u een tip?
Evenveel enveloppen als besteld leveren ...
Snelheid

Frans

SterSterSterSterLege ster

net drukwerk, snel bezorgd, goede mogelijkheden om kaart vorm te geven.

Heeft u een tip?
breid het aantal figuren die je in de kaart kunt plaatsen uit. B.v. zo'n strook met paardenbloempluisjes met golvende rand etc.
eenvoudig / gebruiksvriendelijk

Monique

SterSterSterLege sterLege ster

Mooie kaarten maar slechte enveloppen. Rouwrandjes waren scheef bij een deel van de enveloppen. Op mijn klacht hierover heb ik nog niks gehoord.

Mooie kaarten.
Heeft u een tip?
Betere enveloppen drukken en sneller reageren op klachten.

Antwoord MyCards Rouwkaarten

Geachte mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Nogmaals ons excuses voor het feit dat bij een deel van de ontvangen enveloppen de rouwrand niet helemaal netjes gepositioneerd was. De enveloppen worden niet door ons gemaakt of gedrukt, maar worden door ons ingekocht bij een enveloppenleverancier. Hierdoor was bij ons helaas niet bekend dat een deel van de laatste levering van de enveloppen zoals door u besteld, niet helemaal goed was. U heeft op 26 mei de bestelde bedankkaarten en betreffende enveloppen van ons ontvangen en op 29 mei om 17:34 uur heeft u ons een e-mail met de betreffende klacht gestuurd. Volgens onze gegevens heeft mijn collega de volgende ochtend op 30 mei om 09:33 uur hier direct op gereageerd met onze excuses en de belofte dat we voor u gingen uitzoeken wat hier mis is gegaan. Uiteraard hadden wij u het liefst direct geholpen door u nieuwe enveloppen te leveren, maar omdat u in uw e-mail al had aangegeven dat u de enveloppen al wel heeft gebruikt en alle kaarten al zijn verzonden was dat geen verder niet meer nodig. Mijn collega heeft u in zijn reactie wel aangeboden om later met een passende tegemoetkoming te komen. Wij hebben vervolgens direct onze voorraad van de betreffende enveloppen gecontroleerd. Hierbij bleek dat er inderdaad 1 doos met enveloppen stond waar een aantal enveloppen in zaten die niet goed waren. Deze hebben wij direct vernietigd. Als passende tegemoetkoming hebben wij u toen aangeboden om de kosten voor alle door u ontvangen enveloppen te vergoeden. Zowel de goed als de foute enveloppen. Fijn dat we u op deze manier naar wens tegemoet zijn gekomen. Nogmaals bedankt voor uw e-mail. Hierdoor hebben wij kunnen voorkomen dat de resterende enveloppen ook waren gebruikt.

Geantwoord op

Tanja

Heel fijn

Mooie keuzes

Jan

Prettige site. Makkelijk uitgelegd hoe je een eigen ontwerp kunt toevoegen aan de door hen aangeleverde kaarten. Levertijd was ook snel ( ik had gekozen om de kaarten direct naar geadresseerden te laten versturen). Adressen waren simpel te uploaden. We hadden ook twee adressen in het buitenland, die werden ook super snel geleverd! Ik zou deze site aanraden voor uw rouwpost.

Makkelijke site, snelle levertijd. Genoeg keus in papier, kleuren en enveloppen.
Heeft u een tip?
Ik kon de info over de kwaliteit van het zelf aangeleverde materiaal niet vinden.

Hanneke

Wij hadden Bidprentjes van mijn man besteld. Was gemakkelijk te bestellen.

Heeft u een tip?
Achteraf vond ik het papier iets te dik.
Snel geleverd

Geesje

Goede ervaring

Heeft u een tip?
Snelle levering, netjes verpakt.

Angi

Grote variatie aan kaarten en enveloppen. Gemakkelijk te personaliseren. Ze werden snel verzonden.

Zie boven.

Martin

Goede service. Er ging met de verzending van POST.NL is mis. MyCard heeft hierop direct actie ondernomen en een koerier de kaarten laten bezorgen. Alles was nog op tijd.

Heeft u een tip?
Geen aanvullingen. prima service.
Proactief, het ontwerp werd besproken en aanpassingen en tips van MyCard werden verwerkt. Hebben kennis van zaken.

Bas

Ik heb mijn rouwkaarten zelf samengesteld en besteld. Dat ging heel makkelijk en snel. Ik kreeg een heel vriendelijk mailtje en de bezorging was ook binnen een paar dagen. De rouwkaart zag er heel netjes uit. Ik ben erg tevreden.

Makkelijke duidelijke website, heldere communicatie en snelle afhandeling.
Heeft u een tip?
Nee, ik was heel tevreden.

Sandra

SterSterSterSterLege ster

Zelf eenvoudig de kaarten kunnen maken. Snel verzonden en een mooie kwaliteit kaart

Heeft u een tip?
De adresstickers zouden beter links uitgelijnd kunnen worden, ipv gecentreerd in het midden, dat staat netter
Goede kwaliteit kaart en afdruk

Martijn

Prima kwaliteit, snelheid en service

Mooie kaarten
Heeft u een tip?

MyCards Rouwkaarten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MyCards Rouwkaarten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 januari 2017

MyCards Rouwkaarten

Persoonlijke rouwkaarten en bedankkaarten ontwerpt u eenvoudig zelf online op MyCardsrouwkaarten.nl

Kerkewijk 65

3901 EC Veenendaal

JJ

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel bezorgd!

Ton

Doorgaan zo!
Verbazend snelle levering. De volgende dag al in huis.

Hans

Prima, snel en betrouwbaar

Heeft u een tip?
Ruime keus, goed werkende applicatie, goede prijs.

Angenis van den Clooster

SterSterSterSterLege ster

Makkelijke manier om zelf een rouwkaart te maken met veel mogelijkheden.

Heeft u een tip?
Evenveel enveloppen als besteld leveren ...
Snelheid

Frans

SterSterSterSterLege ster

net drukwerk, snel bezorgd, goede mogelijkheden om kaart vorm te geven.

eenvoudig / gebruiksvriendelijk

Monique

SterSterSterLege sterLege ster

Mooie kaarten.
Heeft u een tip?
Betere enveloppen drukken en sneller reageren op klachten.

Antwoord MyCards Rouwkaarten

Geantwoord op

Tanja

Heel fijn

Mooie keuzes

Jan

Hanneke

Wij hadden Bidprentjes van mijn man besteld. Was gemakkelijk te bestellen.

Heeft u een tip?
Achteraf vond ik het papier iets te dik.
Snel geleverd

Geesje

Goede ervaring

Heeft u een tip?
Snelle levering, netjes verpakt.

Angi

Zie boven.

Martin

Heeft u een tip?
Geen aanvullingen. prima service.

Bas

Makkelijke duidelijke website, heldere communicatie en snelle afhandeling.
Heeft u een tip?
Nee, ik was heel tevreden.

Sandra

Goede kwaliteit kaart en afdruk