Jac Bastiaanssen
Goed. Snelle reactie ook in het weekend. Goed product geleverd.zeer tevreden over de resultaten. Reac
- Sterke punten
- Goede verpakking Beschadiging haast onmogelijk.
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Super tevreden
Veel keus in leuke kaarten. De drukproef en definitieve bestelling waren heel snel binnen. Kwaliteit is goed.
Heel goedg
Fantastisch ervaring. Snel, vriendelijk en netjes geholpen
Top erg mooi en snel
Zeer goed
Snelle levering en mooie afdrukken van de zelfgemaakte kaart
Goed dat je 1 voorbeeld kan bestellen om te zien hoe het er echt uitziet!! Snelle levering!!
Top bedrijf! Ik kwam er even niet uit met het ontwerp van een kaart, dus ik had contact opgenomen met de klantenservice. Vervolgens hebben ze me geholpen met het ontwerp. Erg fijn!
Netjes!
Goede service. Behulpzaam en snel.
Vlot en keurig
MyCards.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MyCards.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
MyCards.nl
Kerkewijk 65
3901 EC Veenendaal
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Super tevreden
Heel goedg
Fantastisch ervaring. Snel, vriendelijk en netjes geholpen
Top erg mooi en snel
Zeer goed
Snelle levering en mooie afdrukken van de zelfgemaakte kaart
Netjes!
Goede service. Behulpzaam en snel.
Vlot en keurig
MyCards.nl heeft de volgende resultaten bereikt: