Roelie
Tekst veranderen op de kaart lukte niet helemaal via mijn i pad. Telefonisch contact gezocht en super geholpen!
- Sterke punten
- Behulpzaam,aardig.
- Verbeterpunten of tips
- Niets dan lof!
Uitstekend!
Uitstekend, altijd alles in goede orde ontvangen, makkelijk te deen via de website.
ze hebben zeer snel en netjes de kaarten gemaakt zondag besteld en maandag al hier in huis toppy
Netjes en heel snel de bestelling gehad
De kaartjes waren goed
Gemakkelijke site om te bestellen , ook vlotte levering
Kaart was direct naar wens en snel geleverd.
Veel keuze en goede service
vlotte afhandeling
Snel en correct.
Supergoede ervaringen
Heel eenvoudig te gebruiken en snelle levering
MyCards.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MyCards.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
MyCards.nl
Kerkewijk 65
3901 EC Veenendaal
Uitstekend!
Netjes en heel snel de bestelling gehad
De kaartjes waren goed
Gemakkelijke site om te bestellen , ook vlotte levering
Kaart was direct naar wens en snel geleverd.
Veel keuze en goede service
vlotte afhandeling