9.2 /10

checkbox98% beveelt MyCards.nl aan!

Ingrid

Is zeer correct.

Anneke

Goede ervaring, duidelijke website, snelle reactie bij vragen en sipersnelle levering.

Mooie duidelijke map bij proefbestelling Supersnelle levering

Ulbe B. Bakker

Praktische en eenvoudig te bestellen

Rita

Positief

Proefdruk mogelijk en tegen betaalbare prijs
Heel goed: mogelijkheid tot proefdruk Tip: wij hadden blijkbaar een niet courant formaat besteld voor het kaartje waar er moeilijk enveloppes voor te vinden waren. Dit even aangeven (courante enveloppe maten of niet) was fijn geweest. Tip: volgorde omdraaien - nu moet je eerst formaat kiezen en dan ontwerp maken. Is het mogelijk om dit om te draaien en eerst een ontwerp (wat moet er in - stijlelementen kiezen, inhoud) en dan op basis daarvan deze schikken in andere formaten? Tip: nog meer uitbreiding naar feestartikelen obv de stijlelementen in de uitnodiging (servetten, kleine kaartjes voor tafelverdeling of tafelversiering, ....)

Vera

Zeer snelle levering

Ria de Raadt

Helemaal top!

Supersnelle levering; mooie kwaliteit.

Jacques

Zeer vlod

George

Top en snel geregeld

Snel

Tonny

Goed werkbare website, snelle verwerking, duidelijke omschrijving, overzichtelijk

n.v.t
kwaliteit, mogelijkheid voor een proefdruk met extra informatie pakket, zodat je ook een beter inzicht krijgt van de look & feel van je bestelling.

Arend

Een supersnelle levering, een echte aanrader.

snelle service

Roelie

In een woord goed

Riny

Snelle levering, veel mogelijk

Alette

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestelling voldoet aan de verwachtingen

De bestelling was heel netjes verpakt en er was zorg aan besteed.
Ik kreeg een verzendbevestiging, maar nooit post. Die was naar het afhaalpunt gebracht en daar had ik geen bericht van gekregen. Het is dat ik in de post.nl-app keek en dit terugzag. Dit had duidelijker gecommuniceerd mogen worden.

Chanothai

De kaart is prachtig. De beschrijving op de website is duidelijk.

J.G Hofman

Zeer goed

Dat je alles aan kunt passen naar smaak, maar ook de snelle levering
Nee zeer tevreden, ook mega snelle levering

MyCards.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MyCards.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 31 december 2013

MyCards.nl

MyCards.nl. is dè plek om eenvoudig en snel je geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingskaarten en nog meer te bestellen! Met onze handige online kaartentool kun je elke kaart in een handomdraai aanpassen naar jouw wensen en voorkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld de naam, het gewicht en de geboortedatum van je pasgeboren kindje op je geboortekaartje vermelden of de trouwlocatie en een gedicht op je trouwkaart vermelden. Ook is het mogelijk om eigen foto’s, kleuren en lettertypes te kiezen.

Kerkewijk 65

Vera

Zeer snelle levering

Ria de Raadt

Helemaal top!

Supersnelle levering; mooie kwaliteit.

Jacques

Zeer vlod

George

Top en snel geregeld

Snel

Tonny

n.v.t

Arend

Een supersnelle levering, een echte aanrader.

snelle service

Roelie

In een woord goed

Riny

Snelle levering, veel mogelijk

Alette

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestelling voldoet aan de verwachtingen

De bestelling was heel netjes verpakt en er was zorg aan besteed.

Chanothai

De kaart is prachtig. De beschrijving op de website is duidelijk.

J.G Hofman

Zeer goed