Laura
Prima en professionele service
Ik zou zo weer bij hen bestellen
Heel positief, denkt mee en prettig contact.
Kaarten besteld voor 50 jarig jubileum
alles prima verzorgt
Geweldige service ondervonden.
Prima; gebruiksvriendelijk en snel!
Prettige telefonische hulp gekregen na een bestelling via hun site! Snelle levering na de bestelling 👍
Alles oké
Pr
Mooie kaarten voor alle geledigheden. was eenvoudig te bestellen en fijn dat je een proefdruk kon bestellen.
Ze werken zelfs op zondag. Zondag de proefdruk samengesteld op internet. Maandag in de brievenbus.
Vlugger levering en prima kwaliteit
MyCards.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MyCards.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
MyCards.nl
Kerkewijk 65
3901 EC Veenendaal
Prima en professionele service
Ik zou zo weer bij hen bestellen
Heel positief, denkt mee en prettig contact.
Kaarten besteld voor 50 jarig jubileum
alles prima verzorgt
Geweldige service ondervonden.
Prima; gebruiksvriendelijk en snel!
Alles oké
Pr