Bas
- Sterke punten
- Ook vriendelijk als je het niet snapt
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Goed bedrijf
Professioneel, ruime keuze, prachtige afwerking en druk, top dat proefdruk beschikbaar is, spijtig dat die niet gratis wordt aangeboden
was goed, mooie kaarten, snelle levering
Super goed
ik hou niet van 'verplichte'velden!
Goede snelle service! Vriendelijke klantenservice.
goed telefonisch advies / zeer tevreden
Goed en komen de afspraken na en goede service.
uitnodigingen gemaakt en besteld
Zeer snelle en correcte levering
Vlotte service , mooie kwaliteit, gemakkelijk te maken
MyCards.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MyCards.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
MyCards.nl
Kerkewijk 65
3901 EC Veenendaal
Goed bedrijf
was goed, mooie kaarten, snelle levering
Super goed
ik hou niet van 'verplichte'velden!
Goede snelle service! Vriendelijke klantenservice.
goed telefonisch advies / zeer tevreden
Goed en komen de afspraken na en goede service.
uitnodigingen gemaakt en besteld
Zeer snelle en correcte levering