WKO Nederland
Prima, snelle levering.
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Fijne website, snelle levering
Topservice en duidelijke informatie over de producten
Zeer tevreden, heel goede service, volgen alles zeer goed op en de kaartjes zijn prachtig
Een fantastisch bedrijf
Ik ben heel erg tevreden. Ik had per ongeluk een te klein formaat van kaarten genomen , kleiner als de testdruk en hun hebben mij er op attent gemaakt op een zaterdag. En op Zondag het probleem opgelost.
Prima site om zelf je eigen kaart te maken met ruime keus mogelijkheden.
Fantastich door gebruiksvriendelijke site, prachtig eindresultaat en zeer snelle levering.
goed tot zeer goed
Super bedrijf
prima, makkelijk opmaken en bestellen, snel geleverd
Telefonisch heel goed geholpen -> prachtig resultaat
zorgvuldig en ook nog snel
Keurig en snel geleverd.
MyCards.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MyCards.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
MyCards.nl
Kerkewijk 65
3901 EC Veenendaal
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Fijne website, snelle levering
Topservice en duidelijke informatie over de producten
Een fantastisch bedrijf
Prima site om zelf je eigen kaart te maken met ruime keus mogelijkheden.
goed tot zeer goed
Super bedrijf