Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Liza van vliet

Een hele fijne webshop.

De items staan mooi gepresenteerd op de website. Met daarbij alle juiste informatie om een goeie keuze te maken. En altijd collecties waar je helemaal hebberig van wordt!

Hi Liza,
Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop. We hopen je snel weer terug te zien!...
Hi Liza,
Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop. We hopen je snel weer terug te zien! 🤍

Angelina Cluistra

Prima snel en netjes verzonden

Leuke artikelen

Lisa

Mooie sieraden

Hi Lisa,
Bedankt voor jouw geweldige review. Wat fijn dat je onze sieraden mooi vindt. Kom je snel weer sieraden shoppen bij ons?

MARTHA Hendriks

Mijn ervaring is goed

Wisselend assortiment

Geen verbeterpunten

Hi Martha!
YES! Wat fijn om te horen dat je jouw ervaring bij My Jewellery als prettig hebt ervaren. We willen je heel veel plezier wensen met je geshopte items.✨
Julie team My...
Hi Martha!

Elke

Heel goed het is snel gepeleverd en supper goede en leuke producten en het is niet te duur

Anwlle levering em goed kwaliteit

Helemaal geen een

Hi Elke,
Hi Elke,
Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de collectie, levering en prijs-kwaliteitverhouding. Kom je snel weer bij ons shoppen? ✨

Nore

Zeer goed, juwelen super mooi en van goede kwaliteit.

- goede kwaliteit
- snelle levering

Hi Nore!
Bedankt voor je 5-sterren review. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze collectie en de kwaliteit hiervan. We wensen je heel veel plezier met de geshopte items!...
Hi Nore!
Bedankt voor je 5-sterren review. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze collectie en de kwaliteit hiervan. We wensen je heel veel plezier met de geshopte items! ✨

Maartje

Regelmatig nieuwe collectie

Sieraden blijven lang mooi

Hi Maartje,
Hi Maartje,
Bedankt voor je leuke review! Wat leuk dat het je is opgevallen dat wij vaak een nieuwe collectie hebben. Wist je dat wij iedere week nieuwe items toevoegen aan onze website. Zien we je snel weer?💗

A. van Vugt

Heb al het een en ander gekocht deze ketting zal ook niet de laatste zijn

Snelle levering via online en vriendelijke mensen in de winkel

Solana

Ik heb twee sieraden gekocht en ze zijn prachtig.

Snel geleverd, goede kwaliteit product zoals altijd, goede customer service

X

Hi Solane,
Bedankt voor je geweldige review. Wat fijn dat je zo blij bent met je sieraden. Kom je snel weer bij ons shoppen?💗