Helena
- Product of service:
- Armbandje hartjes
19108 reviewsSchrijf review
Mooi armbandje
Snelle reacties na een probleem .En dit wordt onmiddellijk opgelost.
Tot nu toe altijd goed
Super kwaliteit
Betoverend en stijlvol
Vlotte en goede service
Jammer dat de bangle armband niet geleverd kan worden, maar nog wel op de website staat. Ik heb inmiddels een mail gekregen waarin staat dat ik mijn geld retour krijg, omdat het niet geleverd kan worden. Dit bericht deed lang op zich wachten.
Zeer goed.
Heel goed
slecht
Negatief
De bestelling wordt niet geleverd en is nog niet verzonden na ruim een week. Het contact geeft steeds hetzelfde antwoord namelijk dat het druk is in magazijn. Het is al wel betaald maar je krijgt niemand aan de lijn alleen voorgeprogrammeerde berichten.
Online opnieuw slechte ervaring
My Jewellery verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
My Jewellery heeft de volgende resultaten bereikt:
My Jewellery
Postbus 1770
5200 BV Den Bosch
Mooi armbandje
Snelle reacties na een probleem .En dit wordt onmiddellijk opgelost.
Tot nu toe altijd goed
Super kwaliteit