Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

K

Snelle verzending

Heb laatst een trui gekocht voor 60€, na 2 keer dragen al heel lelijk. Erg jammer

Hi,
Bedankt voor jouw eerlijke review.
Hi,
Bedankt voor jouw eerlijke review.
Fijn om te horen dat je jouw bestelling snel in huis had. Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice over de trui, je hebt namelijk 8 weken garantie op een item. Mijn collega's helpen je graag verder.
Ondanks deze ervaring hopen we je snel weer te zien! πŸ’—

Jacobs Sofie

Wat een geweldige winkel! Ik kwam onlangs binnen en was meteen onder de indruk van het aanbod. De winkel heeft een ruime collectie met leuke en unieke items, van trendy kleding tot accessoires. Wat... Wat een geweldige winkel! Ik kwam onlangs binnen en was meteen onder de indruk van het aanbod. De winkel heeft een ruime collectie met leuke en unieke items, van trendy kleding tot accessoires. Wat ik vooral waardeer, is de diversiteit – voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar iets casuals of iets met een beetje flair.

De prijzen zijn meer dan redelijk, zeker gezien de kwaliteit van de producten. Alles voelt goed aan en is goed gemaakt, wat voor mij altijd belangrijk is. De kleding en accessoires zijn niet alleen modieus, maar ook praktisch, en ik heb er al een paar dingen gekocht die ik regelmatig draag.

Daarnaast is de winkel zelf ook ontzettend fijn om rond te kijken. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en geeft goede suggesties zonder opdringerig te zijn. De sfeer is relaxed en je voelt je meteen welkom.

Ik kan deze winkel absoluut aan iedereen aanraden. Of je nu op zoek bent naar iets voor jezelf of een leuk cadeau voor iemand anders, je vindt hier gegarandeerd iets. Zeker een aanrader om een keer langs te gaan!

De sterke punten van de winkel zijn:

3. Vriendelijke en behulpzame service

4. Gezellige winkelervaring

5. Unieke en trendy items

Hi Sofie,
Bedankt voor het schrijven van zo'n uitgebreide review!
Hi Sofie,
Bedankt voor het schrijven van zo'n uitgebreide review!
Het doet ons goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over jouw bezoek in onze boutique en over onze items. Daar doen we het voor! We hopen dat je snel weer bij ons komt shoppen. πŸ’—

Madelon

Mooie website en groot assortiment kleding en sieraden

Snelle levering en product is precies zoals verwachting.

Ik had mijn mail achtergelaten bij een product wat weer back soon zou komen. Hiervan werd ik niet op de hoogte gesteld, hoewel het product alweer wel op de website stond.

Hi Madelon,
YES! We waarderen jouw je feedback en we zijn blij dat je een fijne ervaring hebt gehad.
Hi Madelon,
Ik wens je heel veel plezier met jouw bestelling & we hopen je snel weer te zien. πŸ’—

Tamara Wijngaards

Heel veel keus voor leuke betaalbare prijzen!!

Kwaliteit en betaalbaarheid

Hi Tamara,
Bedankt voor jouw geweldige review! Heel fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze item. We hopen dat je snel weer bij ons komt shoppen. πŸ’—
Carolijn team My...
Hi Tamara,

Lisa

Feedback/ vraag via whatsapp app snel geregeld.

Ik had kado verpakking erbij gekocht. Deze was echter te klein voor het horloge, dat was jammer.

Hi Lisa,
Hi Lisa,
Superfijn dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Het is fijn om te lezen dat je zo'n toffe ervaring hebt gehad. Kom je snel weer bij ons shoppen? πŸ’—

Ingrid Kopmels

Super leuke sieraden en kleding, voor een betaalbare prijs

goede service en snelle afhandeling zoals snel versturen

Hi Ingrid,
Bedankt voor jouw geweldige review!
Hi Ingrid,
Bedankt voor jouw geweldige review!
Wat fijn om te lezen dat je enthousiast bent over onze items. Ik wens je veel plezier met jouw aankoop & ik hoop dat je snel weer bij ons komt shoppen. πŸ’—

Mensing

leuke spullen, goede prijs , snelle levering

aylin

Keer op keer positief (fysieke en online)

kwalitatieve sieraden met snelle levering

N.v.t.

Hi Aylin,
YES! Bedankt voor je geweldige review. Wat fijn dat dat je zo positief bent over ons. Kom je snel weer bij ons shoppen?

Chloe

Leuke sieraden

Geen verbeterpunten

Hi Chloe,
Wat leuk dat je tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Wij wensen je heel veel plezier met de geshopte items!

Janine

Hele snelle levering en mooie sieraden

Snelle levering mooie sieraden

Hi Janine,
Hi Janine,
Wat geweldig om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze sieraden en de levering. We willen je heel veel plezier wensen met de geshopte items. Kom je snel weer bij ons shoppen? πŸ’—