Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?
19336 reviews

Eline Appermont

SterSterSterHalve sterLege ster

De horloges van My Jewellery zijn zeer mooi maar op vlak van kwaliteit niet aan te raden. Ik werk in de zorg dus draag mijn horloge amper en toch is na een halfjaar een staafje van het montuur losgekomen. Je hebt dan een garantie van een halfjaar maar ik viel hier net buiten, jammer. Aangezien ik het horloge echt niet vaak droeg, dan is 60 euro toch veel. De winkelbedienden waren wel mega vriendelijk en konden uiteraard niks voor mij doen met de beperkte garantietijd. Denk toch dat dit iets is waar jullie over moeten nadenken …

Best eens nadenken over de garantietijd of de kwaliteit van het product verbeteren.
In de winkels altijd een goede ervaring gehad, mega vriendelijk.
Iconic horloge ovaal

Antwoord My Jewellery NL

Hi Eline, Bedankt voor je review! Wat jammer om te horen! We hanteren inderdaad een garantietermijn van 6 maanden en begrijpen dat dit in sommige situaties anders kan worden verwacht. We waarderen je feedback en nemen deze zeker mee om onze service verder te verbeteren! 💗 Liefs, Charlie - My Jewellery

Niet

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Bestelling geplaatst afgelopen maandag nog steeds niet geleverd

Sneller leveren wat ook in de webshop staat vermeld, levering binnen 1 a 2 werkdagen🫣
Webshop
Kanten shirt oranje met ketting

Antwoord My Jewellery NL

Hi Jose, Wat vervelend om te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen. We zien dat onze klantenservice inmiddels contact met je heeft opgenomen en een passende oplossing heeft aangeboden. We kijken uit naar je reactie. 💗 Liefs, Nina - My Jewellery

Roxy

Slechte klantenservice

Ik had een custom made ketting besteld (kettinglengte kan je niet kiezen). De ketting werd geleverd met een dusdanig korte ketting, dat hij niet te dragen is. Gemeld bij de klantenservice en de ketting kan niet worden omgeruild (ondanks dat alleen de hanger custom made is en de ketting niet + dat een ketting wel te dragen moet zijn hadden ze ook geen boodschap aan).
Betaalbare producten
Product of service:
Custom made ketting met hanger (en nog meerdere andere sieraden)

Antwoord My Jewellery NL

Hi Roxy, Bedankt voor de review! Gaat dit om de Atelier kettingen? Deze zijn in zowel een korte als een lange versie online verkrijgbaar. Omdat het een gepersonaliseerd item is kan dit niet geruild worden. Ik hoop dat je zo voldoende informatie hebt!💗 Liefs, Robin - My Jewellery

Megan Aartsen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb hier inmiddels twee keer een broek gekocht van €69,99 met parels, en twee keer is die broek kapot gegaan omdat de parels er gewoon afvallen. De eerste keer dacht ik nog dat het pech was, maar bij de tweede broek gebeurt precies hetzelfde. De broek is niet gewassen en maar twee keer gedragen, en ondertussen vind ik overal in huis weer losse parels. Dat zegt wel genoeg over de kwaliteit. Ik ben ook twee keer naar de boutique zelf gegaan. Daar werd ik wel vriendelijk en behulpzaam geholpen, dus dat wil ik er wel bij zeggen. De eerste keer heeft het personeel in de winkel zelfs met een cadeaubon een nieuwe broek voor mij besteld, omdat het systeem blijkbaar zo werkt. Maar nu gaat die tweede broek dus ook weer kapot, en krijg ik uiteindelijk weer een cadeaubon in plaats van mijn geld terug, terwijl ik vanaf het begin gewoon met pin heb betaald en alle aankoopbewijzen heb. Het voelt alsof de hele bedrijfsvoering een beetje krom in elkaar zit: een systeem dat niet goed samenwerkt tussen winkel en online klantenservice, waardoor je uiteindelijk met een cadeaubon blijft zitten terwijl het product simpelweg niet deugt. Zo blijft het geld natuurlijk lekker binnen de eigen organisatie.

Lief personeel in de winkel
alles rondom jullie betaalmogelijkheden, retourneren en geld terug storten klopt gewoon niet!
Blauwe wide leg jeans met imitatieparels en strass

Antwoord My Jewellery NL

Hi Megan, Bedankt voor de review! Wat jammer om te horen dat je het contact met onze klantenservice niet als fijn hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we doen er dan ook alles aan om hier verbetering in te brengen! We zullen jouw feedback intern meenemen, zodat we hieraan kunnen werken.💗 Liefs, Robin - My Jewellery

Lien Vermeiren

Erg goede juwelen. Goede kwaliteit en heel mooi!

Geven geen kleur af, veel verschillende soorten juwelen.
Statement oorhangers met hart en imitatieparels

Antwoord My Jewellery NL

Hi Lien, Bedankt voor jouw enthousiaste review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze sieraden. We hopen dat je snel weer bij ons komt shoppen!🔥 Liefs, Robin - My Jewellery

Zoe

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Steentjes vallen heel snel van de sieraden af

Mooi maar niet kwalitatief
Kwaliteit
Ring met strass

Antwoord My Jewellery NL

Hi Zoe, Bedankt voor de review! We hanteren een garantietermijn van 6 maanden, omdat we er binnen deze termijn vanuit kunnen gaan dat er inderdaad iets mis is geweest met het item. Als een item buiten deze termijn valt en kapot gaat is het niet mogelijk om na te gaan of dit aan het product heeft gelegen of aan de gebruikswijze. Mocht er dus binnen die 6 maanden een steentje los laten, dan mag je altijd contact met ons opnemen!💗 Liefs, Robin - My Jewellery

Hallo

SterSterLege sterLege sterLege ster

Slechte klantenservice. Sieraden waar snel de bedels of diamantjes van missen.

Klantenservice zoekt de bon erbij met de klacht die je hebt. Vervolgens worden er hele andere oorbellen doorgegeven dan die aangekocht zijn. Dan ligt de fout bij de klant? Terwijl je zelf wel weet wat voor soort sieraden je hebt aangeschaft.
Slechte service.

Antwoord My Jewellery NL

Hi, Bedankt voor de review! Ik begrijp dat dit vervelend is. Nu kunnen wij helaas geen garantie verlenen, wanneer we geen aankoopbewijs hebben. Ik wil je adviseren om te checken of het item op een andere dag is aangekocht. Onze klantenservice kijkt dan graag verder met je mee!✨ Liefs, Robin - My Jewellery

Lil

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bedeltjes gaan snel kapot, niks op voorraad..

Mooie look
Kwaliteit verbeteren en meer voorraad.
Schakelarmbandje met bedeltjes

Antwoord My Jewellery NL

Hi Lilian, Bedankt voor de feedback! Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van onze sieraden. Wij hanteren een garantietermijn van 6 maanden! Mocht er dus binnen die tijd iets kapot gaan, mag je hierover altijd contact met ons opnemen. We zullen dit zeker ook intern meenemen, zodat we hieraan kunnen werken.💗 Liefs, Robin - My Jewellery

Jente Veerbeek

Online bestelling en winkel aankopen

Meer losse bedeltjes voor verkoop in de winkel en dat die er meteen aan worden gemaakt
Snelle levering en vriendelijk personeel
Ketting en advendskalender

Antwoord My Jewellery NL

Hi Jente, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je een fijne ervaring met ons hebt gehad. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling. 💗 Liefs, Nina - My Jewellery

Yfke

Super goed!

De klantenservice! Iedereen is altijd vrolijk en staan klaar om te helpen. Het geeft een fijne sfeer in de winkel.
ring, ketting, armband, sleutelhanger

Antwoord My Jewellery NL

Hi Yfke, - 5 sterren, JA! Daar doen we het voor. We hopen je snel weer te zien. We kunnen niet wachten!🤍 Liefs, Robin - My Jewellery

Lotte

SterSterSterSterLege ster

Ik heb nu meerdere sieraden van My Jewellery en ik ben er echt heel blij mee. Levering is altijd goed!

Ik had een armband met een kliksysteem ipv een sluiting, die heel makkelijk dicht klikte, maar ook net zo makkelijk weer open, daardoor verloor ik hem een paar keer en ben ik hem ook uiteindelijk kwijtgeraakt, dus het kliksysteem van de bangle armbanden vielen tegen.
De producten passen goed bij elkaar
Bangle met transparante stenen

Antwoord My Jewellery NL

Hi Lotte, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Kom je snel weer online bij ons shoppen? 💗 Liefs, Robin

Linda

Goede kwaliteit

Goede materialen met indrukwekkende kwaliteit. Vooral de sieraden gaan lang mee. Wordt altijd snel verzonden en hebben ook mooie winkels.
Sneller restocken als iets uitverkocht is waarnaar veel vraag is.
Oorbellen midnight studs

Antwoord My Jewellery NL

Hi Linda, Bedankt voor jouw mooie woorden! Wat leuk om te horen dat je enthousiast bent over de kwaliteit van onze sieraden. It’s time to shine! 💫 Liefs, Robin - My Jewellery

Heel goed

Snel bezorgd en erg vriendelijk

Antwoord My Jewellery NL

Hi, Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel geleverd is en je ons als vriendelijk ervaart. We wensen je veel plezier van je nieuwe items! t’s time to shine 💫 Liefs, Charlie - My Jewellery

Top, goede producten en altijd op tijd geleverd

Goede kwaliteit producten, snelle levering, klantvriendelijk, goede prijzen
Niks
Gilet, sieraden

Antwoord My Jewellery NL

Hi, Bedankt voor je geweldige review! We waarderen dat je hier de tijd voor hebt genomen. See you soon!🤍 Liefs, Charlie - My Jewellery

M

Top

Soms wat aan de dure kant
Leuke items veel keuze
Sieraden

Antwoord My Jewellery NL

Hi, Wauw, bedankt voor je geweldige review! We wensen je veel plezier van je nieuwe My Jewellery items. It’s time to shine! 💫 Liefs, Charlie - My Jewellery

Geantwoord op

My Jewellery NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

My Jewellery NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • check19336 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 7 januari 2015

My Jewellery NL

My Jewellery is een groeiend e-commerce bedrijf en de plek voor on-trend sieraden & accessoires. Wat begon vanuit een passie, is uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel en een uitgebreide webshop. Review My Jewellery voor een nog betere service.

Postbus 1770

5200 BV Den Bosch

Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?
19336 reviews

Eline Appermont

SterSterSterHalve sterLege ster

In de winkels altijd een goede ervaring gehad, mega vriendelijk.
Iconic horloge ovaal

Roxy

Slechte klantenservice

Betaalbare producten
Product of service:
Custom made ketting met hanger (en nog meerdere andere sieraden)

Megan Aartsen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Lief personeel in de winkel
Blauwe wide leg jeans met imitatieparels en strass

Lien Vermeiren

Erg goede juwelen. Goede kwaliteit en heel mooi!

Geven geen kleur af, veel verschillende soorten juwelen.
Statement oorhangers met hart en imitatieparels

Kwaliteit
Ring met strass

Hallo

SterSterLege sterLege sterLege ster

Slechte klantenservice. Sieraden waar snel de bedels of diamantjes van missen.

Slechte service.

Lil

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bedeltjes gaan snel kapot, niks op voorraad..

Mooie look
Kwaliteit verbeteren en meer voorraad.
Schakelarmbandje met bedeltjes

De producten passen goed bij elkaar
Bangle met transparante stenen

Linda

Goede kwaliteit

Sneller restocken als iets uitverkocht is waarnaar veel vraag is.
Oorbellen midnight studs

Heel goed