Maike bouma
Ik heb vorige week uit de nieuwe collectie de ketting gekocht met het klavertje 4 en hoefijzertje. Hij is nu al kapot.
- Sterke punten
- Veel keus
- Product of service:
- Ketting met hoefijzer en klavertje 4
19360 reviewsSchrijf review
Ik vind de sieraden allemaal heel erg leuk, maar heb nu al 4 keer een armbandje gekocht en ze zijn allemaal best snel kapot gegaan. Vaak zit er een gleufje tussen de ringetjes waardoor de sluiting loslaat.
Slecht
Goed!
Echt superleuke sieraden voor tieners, maar ook voor volwassenen en kinderen! Hele fijne service. Alle artikelen zijn ook echt aantrekkelijk!
The fit of these yellow wide-leg jeans is quite stiff. Not as good as their other wide-leg jeans. Also, the yellow color washed out after 1 wash, so now they are cream. I would have rather just bought the cream wide-leg jeans that look like a smoother fit. I recommend skipping these.
Echt een geweldige webshop, het zinnetje "voor 15:00 besteld, morgen in huis" leven ze ook echt na. Dat is nou iets wat ik nog nooit heb meegemaakt. Alles is netjes ingepakt met een met een leuk kaartje en de sieraden zaten allebei netjes apart verpakt. Ik draag ze nu al een paar weken en nergens last van! Ik ga zeker vaker bestellen, vooral omdat het best goedkoop is voor sieraden!
Prima heel goed
Voelt als winkelen in een snoepwinkeltje maar dan voor volwassenen :-) !!! Zoveel keuze en mogelijkheden tot personaliseren. Ik kom zeker terug.
Goede service bij klacht behandeling
Ik had 2 producten besteld en de levering was erg snel
Horloges stainless steel verkleuren na ongeveer 6 maanden. 1ste ging na 5 maanden verkleuren. Nieuwe gekregen, deze verkleurt na 6 maanden. Gaat niet mee onder de douche, gebruik geen bodylotion of parfum om mijn armen, ik slaap er niet mee. Heb het horloge zelfs niet dagelijks aan. En toch zijn ze beiden verkleurd. Na 6 maanden geen garantie. Ga heel sterk twijfelen of dit wel echt stainless steel is. Klantenservice verwijsd je enkel naar boutique en boutique houdt zich aan 6 maanden garantie. Hallo hoofdkantoor my jewelery (inkoop), ik wil graag weten of jullie daadwerkelijk stainless sreele inkopen. Ik mag toch een degelijk product verwachten? Graag reactie
Ik bestelden de multiway wikkeljurk. Toen ik hem aandeed dat hij super mooi! De kleuren sprongen eruit en het is de perfecte jurk voor de zomer. Wat me wel opviel was dat de naden aan de voorkant en op de band aan het ontrafelen waren. De voorkant begint los de laten en op de band zit het al los. De jurk over het algeheel is kwa design super, maar kwaliteit is gewoon slecht. Ik vind €50 voor een jurk die uit elkaar valt wel duur.
Super leuke sieraden! Ook heel leuk om cadeau te geven voor verjaardagen of andere feestjes 🎉 alleen vindt ik het wel jammer dat je met de set van drie hartjes armbanden geen andere kleuren kunt kiezen want, ik zou het graag willen delen Met mijn zusje en mijn moeder alleen willen die een andere kleur dan ik. Verder geweldige winkel en webshop! Hoop wel dat er later nog meer keuze komt in kleur, liefst Bo
My Jewellery NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
My Jewellery NL heeft de volgende resultaten bereikt:
My Jewellery NL