Mulder
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Ik zet ze samen met mij achter de laptop en bestellen .
- Product of service:
- arm bandje
19249 reviewsSchrijf review
Ik bestel bij my jewellery altijd voor mijn klein kinderen.
Makkelijk bestellen, alleen jammer dat ik de kortingscode niet kon toepassen. Tot 2 x toe contact gehad met de klantenservice en uiteindelijk maar zonder korting besteld.
Mooie betaalbare kleding en sieraden
Ik heb een horloge besteld en vandaag binnengekregen, maar ook een mail dat dit weekend alles 20% korting heeft. Klantenservice gebeld of we de korting kunnen verrekenen en terug op de rekening kunnen storten. Echter geven ze deze service niet en moet je de horloge retour sturen en ben je 4,99 bezorgkosten kwijt. Ik vind dit geen service heel jammer als je heel simpel een klant kan helpen.
Supermooie en leuke kleding1
Goeie ervaring, vriendelijk geholpen in de winkel!
Snelle levering mooie ring
Hele goede kwaliteit
Heel tevreden!
Snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding
Mooie kleren!
Op zich prima.
Zoals altijd heel tevreden, heeft me nog nooit teleurgesteld!
Zeer vlot geleverd en zeer leuke sieraden voor een mooie prijs
Ik heb al meerdere sieraden en cadeautjes gekocht
My Jewellery verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
My Jewellery heeft de volgende resultaten bereikt:
My Jewellery
Postbus 1770
5200 BV Den Bosch
Mooie betaalbare kleding en sieraden
Supermooie en leuke kleding1
Goeie ervaring, vriendelijk geholpen in de winkel!
Snelle levering mooie ring
Hele goede kwaliteit
Heel tevreden!
Snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding
Mooie kleren!
Op zich prima.
Zoals altijd heel tevreden, heeft me nog nooit teleurgesteld!
Zeer vlot geleverd en zeer leuke sieraden voor een mooie prijs
Ik heb al meerdere sieraden en cadeautjes gekocht