nina
- Sterke punten
- sierraden in verschillende stijlen en van extraam naar super neutraal. met leuke kleuren en vormen
- Verbeterpunten of tips
- sommige collecties alleen kn het goud
- Product of service:
- oorbellen en armband deze keer
19080 reviewsSchrijf review
Leuke goede sieraden die mooi blijven
Al aantal keren goede ervaring met My Jewellery :)
Groot assortiment
Vlotte service, mooie en betaalbare producten
Geweldig!
Heel fijn om te bestellen 👍
Al 2 bestellingen gedaan.
Ik vind dit echt een top winkel het heeft sieraden voor iedereen. En de levering is ook nog eens snel.
Toppe producten
Kwalitatieve goede kleding / sieraden ook aantrekkelijk geprijsd je hoeft niet. Verder te kijken om leuke accessoires erbij te zoeken.
Trendy kleding en sieraden
My Jewellery verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
My Jewellery heeft de volgende resultaten bereikt:
My Jewellery
Postbus 1770
5200 BV Den Bosch
Leuke goede sieraden die mooi blijven
Al aantal keren goede ervaring met My Jewellery :)
Groot assortiment
Vlotte service, mooie en betaalbare producten
Geweldig!
Heel fijn om te bestellen 👍
Al 2 bestellingen gedaan.
Toppe producten
Trendy kleding en sieraden