Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?
19316 reviews

Vanessa

Super goed! Online heel snel geleverd en goede service. Mooie juwelen die betaalbaar zijn. Ik raad het iedereen aan!

Prijs - kwaliteit is top! Vlotte levering.
Ring en oorringen

My Jewellery

Heel goed

Altijd even vriendelijk personeel. Word altijd netjes te woord gestaan. En een hele mooie nette winkel
Ketting en bij passende armband

Antwoord My Jewellery NL

Hi, 5 sterren, JA! Daar doen we het voor. We hopen je snel weer te zien. We kunnen niet wachten!🤍 Liefs, Robin - My Jewellery

Sophie

Heel erg leukk
Weet ik niet precies

Antwoord My Jewellery NL

Hi Sophie, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Kom je snel weer online bij ons shoppen? 💗 Liefs, Robin - My Jewellery

Imke

Ik heb een hele positieve ervaring met Myjewellery!

De producten zijn netjes, heel leuk, er is een uitgebreid aanbod aan allerlei kleding, sieraden of accessoires, de levering is snel en de marketing is heel vrolijk!
De “Atelier NYC” trui en het denim jack met glitter franjes

Antwoord My Jewellery NL

Hi Imke, WAUW, wat een geweldige review! Superfijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt met My Jewellery. Daar doen we het voor! Geniet van je nieuwste items en hopelijk tot snel! It’s time to shine! 💫 Liefs, Charlie - My Jewellery

Lisette

Mooie en betaalbare collectie

Nvt
Duidelijke omschrijving bij de producten op de site
Product of service:
Recente aankoop is een broek!

Antwoord My Jewellery NL

Hi Lisette, WOW, 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je tevreden met ons bent. Daar doen we het natuurlijk voor. Veel plezier met jouw bestelling! 🤍 Liefs, Charlotte - My Jewellery

Elena

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne webshop

Meer foto’s van piercings terwijl ze in het oor zitten om grootte beter in te schatten
Snelle levering en mooie website
Piercings, ketting

Antwoord My Jewellery NL

Hi Elena, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je een fijne ervaring met ons hebt gehad. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling. 💗 Liefs, Charlotte - My Jewellery

Maria

Heel goed! Service goed en producten zijn geweldig. Goede en mooie kwaliteit, passen mooi en geven je zelfvertrouwen.

Kwaliteit van de producten en het gemak van bestellen en terug sturen.
Broeken zijn voor kleine mensen veel te lang en niet elke broek kan je zelf korter maken (glitter en kralen streep aan de zijkant). Deze moest helaas terug.
Product of service:
Meerdere producten, naar de truien zijn geweldig!

Antwoord My Jewellery NL

Hi, Bedankt voor je 5 sterren review! Daar worden we blij van. We like to see you sparkle!✨ Liefs, Jacky - My Jewellery

Conny

Superleuke sieraden kleding voor een leuke prijs. De sieraden vooral de kettinkjes blijven zo mooi. Het is zoooooo mijn style! Word zo blij van MY JEWELLERY!

Als ik de winkel binnenstap heb ik al zin om iets te kopen, haha.....zulke leuke sfeervolle winkeltjes!! Snelle levering online, je word goed op de hoogte gehouden. Goeie service.
2 jasjes jurk en oorbellen

Antwoord My Jewellery NL

Hi Conny, WAUW, wat een geweldige review! Superleuk dat je zo'n fan bent van onze collecties. Daar worden wij weer blij van! We wensen je veel plezier van je favoriete items. See you soon 💗 Liefs, Charlie - My Jewellery

Shelley

Heel goed!

Mooie verpakking, leuke sieraden. Goede kwaliteit!
Sieraden

Antwoord My Jewellery NL

Hi Shelley, Bedankt voor jouw 5 sterren review! We wensen je veel plezier van de bestelde items.💥 Liefs, Robin - My Jewellery

Joyce

Prachtige sieraden

Prijs zou iets lager mogen 😉
Goede kwaliteit en snelle levering
Lange oorbellen (grote hartjes met parels) en lange ketting met hart

Antwoord My Jewellery NL

Hi Joyce, Bedankt voor het plaatsen van deze geweldige review! Wat super om te horen dat je onze sieraden zo prachtig vindt. Ik wens je veel draagplezier! 💗 Liefs, Charlie - My Jewellery

Olivia Bodeux

Superleuke winkel, ik koop hier altijd mijn juwelen!

Na lange tijd worden gouden juwelen (vooral ringen) zilver.
Altijd super service en leuke juwelen!
Stainless steel armbandje met klavertje vier

Antwoord My Jewellery NL

Hi Olivia, Bedankt voor de 5 sterren review! Wat leuk om te horen dat je vaker bij ons shopt en altijd jouw sieraden aankoopt bij ons. Love it! 💗 Liefs, Robin - My Jewellery

sannemaria3@gmail.com

goede kwaliteit - divers aanbod - fijne winkels - vriendelijk personeel
neen
vintage horloge met schakelband

Antwoord My Jewellery NL

Hi Chielsey, Wat leuk dat je de tijd heb genomen om een review achter te laten! Goed om te horen dat je een fijne shop ervaring hebt gehad. Zien we je snel weer? We can't wait.💗 Liefs, Robin - My Jewellery

Tetiana

Ik houd van My Jewellery. Er zijn zeer mooie kleding en sieraden.

Trui

Nathalie

Koop de sieraden graag

Ze blijven lang mooi
Soms zijn somige producten scherp niet goed afgewerkt
Oorbellen kettingen ring

Antwoord My Jewellery NL

Hi Nathalie, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Kom je snel weer bij ons shoppen? 💗 Liefs, Robin - My Jewellery

Geantwoord op

My Jewellery NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

My Jewellery NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • check19316 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 7 januari 2015

My Jewellery NL

My Jewellery is een groeiend e-commerce bedrijf en de plek voor on-trend sieraden & accessoires. Wat begon vanuit een passie, is uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel en een uitgebreide webshop. Review My Jewellery voor een nog betere service.

Postbus 1770

5200 BV Den Bosch

Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?
19316 reviews

Vanessa

Prijs - kwaliteit is top! Vlotte levering.
Ring en oorringen

My Jewellery

Heel goed

Ketting en bij passende armband

Sophie

Heel erg leukk
Weet ik niet precies

Imke

Ik heb een hele positieve ervaring met Myjewellery!

De “Atelier NYC” trui en het denim jack met glitter franjes

Lisette

Mooie en betaalbare collectie

Nvt
Duidelijke omschrijving bij de producten op de site
Product of service:
Recente aankoop is een broek!

Elena

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne webshop

Snelle levering en mooie website
Piercings, ketting

Maria

Kwaliteit van de producten en het gemak van bestellen en terug sturen.
Product of service:
Meerdere producten, naar de truien zijn geweldig!

Conny

2 jasjes jurk en oorbellen

Shelley

Heel goed!

Mooie verpakking, leuke sieraden. Goede kwaliteit!
Sieraden

Joyce

Prachtige sieraden

Prijs zou iets lager mogen 😉
Goede kwaliteit en snelle levering
Lange oorbellen (grote hartjes met parels) en lange ketting met hart

Olivia Bodeux

Superleuke winkel, ik koop hier altijd mijn juwelen!

Na lange tijd worden gouden juwelen (vooral ringen) zilver.
Altijd super service en leuke juwelen!
Stainless steel armbandje met klavertje vier

goede kwaliteit - divers aanbod - fijne winkels - vriendelijk personeel
neen
vintage horloge met schakelband

Tetiana

Ik houd van My Jewellery. Er zijn zeer mooie kleding en sieraden.

Trui

Nathalie