Patricia
Heel fijn, snel reactie en behulpzaam
Zeer tevreden over de communicatie. Altijd binnen een dag een reactie, erg fijne persoonlijke benadering gezien er ook werd meegedacht over alternatieve locaties. In de wereld van Ai en chatboxen een uitzondering.
Mooie duidelijke website. Voelt persoonlijk. Makkelijk te reserveren. Te kiezen uit prachtige locaties.
Duidelijke website en zeer goed en snel mailcontact!
duidelijke, mooie site, snelle reactie op aanvraag
voor de 2e keer geboekt. erg tevreden
Ik had al vaker op de site gekeken maar nog niet eerder geboekt. Dit jaar zouden we dan toch echt naar Italië gaan. Meerdere mails aan Margot gestuurd met vragen. Heel snel antwoord en goede adviezen om de juiste plek te boeken. Dan voor je geduld en tijd Margot.
Lijkt me iets te vroeg om nu al een review te sturen...
Mooie keuze uit verschillende soorten verblijven. Bij boeking wordt er snel gehandeld en ook voor allerlei vragen staat Margot klaar.
Heel prettig, altijd snel geholpen. Al 10 jaar boeken we onze vakanties bij Margot, dat zegt genoeg.
SUPERRRRRR!!!
Alles prima geregeld
Snelle, duidelijke communicatie
Fijn
My Italy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
My Italy heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel fijn, snel reactie en behulpzaam
Duidelijke website en zeer goed en snel mailcontact!
duidelijke, mooie site, snelle reactie op aanvraag
voor de 2e keer geboekt. erg tevreden
Lijkt me iets te vroeg om nu al een review te sturen...
SUPERRRRRR!!!
Alles prima geregeld