9.3 /10

434 avisRédiger un avis

checkbox100% recommandez My Italy !

434 avis

Huub van Wees

Goed.

Rieanne

ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile

Voor het eerst vakantie geboekt via My Italy ben zeer tevreden over de communicatie met Margot.

Peter

ÉtoileÉtoileÉtoileDemi-étoileÉtoile vide

Goede service

Geoffrey

ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile

Zeer prettige ervaring met Margot van My Italy. Professioneel en reactie op de mail snel en zorgvuldig. De app na boeking zeer praktisch en een meerwaarde. We kijken enorm uit naar onze reis in een Agriturismo via My Italy.

Marjolein

ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileDemi-étoile

Al 3-4x geboekt en altijd hele fijne accommodaties én vriendelijke service.

Brenda

ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile

My Italy puzzelde de leukste rondreis op maat voor ons samen, heel erg tevreden, zulke leuke suggesties en neemt al het boeken ook nog eens uit handen, echt een hele grote aanrader!!

Gerard

ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileDemi-étoile

Zeer duidelijke website, waar de accommodaties goed zijn te vinden. Alles met goede foto's en mooie omschrijving. Daarnaast zeer goede contact service via mail, met reactie binnen 24 uur.

Marina

Fijne ervaring

Sjors

Erg fijn contact

Naomi

ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile

Erg snelle en nette service. Heel behulpzaam.

Angelique

Margot is heel snel en behulpzaam bij vragen

Laura

ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile

Mooi aanbod en hele snelle reactie bij het plaatsen van een reservering.

Hans

ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile

Prachtige verblijven, goede adviezen en snelle duidelijke communicatie. Heel fijn.

Patricia

Fijne en snelle communicatie

Suzanne

Heel fijn, snel reactie en behulpzaam

Publié le

My Italy collecte des avis sur Feedback Company, une entreprise qui recueille des avis de manière indépendante.

My Italy a obtenu les résultats suivants :

• checkNote moyenne: 9.3/10
  • check434 avis collectés
  • checkPremier avis rédigé le 23 décembre 2023

My Italy

myitaly.nl is al sinds 2002 de nummer 1 in agriturismo Italie. Je vindt hier mijn zorgvuldig gekozen selectie van bijzondere en luxe agriturismo's in Italië. Allemaal door mij persoonlijk bezocht en getest. Vraag mij gerust advies over agriturismo in Italië. Stuur een email naar info@myitaly.nl en je krijgt snel antwoord op al je vragen. Gewoon in het Nederlands en 7 dagen per week, wanneer je maar wilt.

Piazza Cacciatori delle Alpi 2

22100 Como

Fiable et transparent

Pour offrir une expérience client optimale, il est essentiel d’être à l’écoute de vos clients. C’est pourquoi chez Feedback Company, nous mesurons en permanence les expériences. Nous posons la bonne question, à la bonne personne, au bon moment. Mesurer les expériences est essentiel. Nos recherches se concentrent sur Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company recueille des commentaires avec des données vérifiées de ses clients. L’entreprise s’engage à lutter contre les faux avis et vérifie leur origine.Cliquez ici pour plus d’informations à propos de la politique d’évaluation de Feedback Company et de la création de la page d’évaluation.

434 avis

Goede service

Geoffrey

Marjolein

ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileDemi-étoile

Al 3-4x geboekt en altijd hele fijne accommodaties én vriendelijke service.

Brenda

Gerard

Marina

Fijne ervaring

Sjors

Erg fijn contact

Naomi

ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile

Erg snelle en nette service. Heel behulpzaam.

Angelique

Margot is heel snel en behulpzaam bij vragen

Laura

ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile

Mooi aanbod en hele snelle reactie bij het plaatsen van een reservering.

Hans

Patricia