Post
We hadden een probleem je met een aangekocht pak, gemaild en werd meteen vergoed...top bedrijf
Customer service is basically non existent, you have to go above and beyond to get a reply or to have someone answer your call. Besides they false advertise their products - Christmas trees dont have correct measurements and they don’t look like on the website
perfect
goedkoop, goede kwaliteit en zeer snelle levering
Snele verzending. Product niet hetzelfde als op de foto.
Via Blokker een bestelling gedaan die in diezelfde week faillissement aanvroegen en niet thuis gaven bij de retourafdeling. Muntex heeft dit heel goed voor mij opgelost door het artikel zelf terug te nemen en de gemaakte kosten te retourneren. Top dat ze dit hebben geregeld 👍🏻👍🏻 Dit bedrijf verdient een 10!
Geleverd conform afspraak. Het verstelbare plankje pastte echter niet. Door het omdraaien van een ander tussenplankje pastte het verstelbare plankje wel
👍🏻
Prima service en tijdige bezorging
goed
Ik bestelde een klaptafel en deze kwam op 3 plaatsen gebarsten aan
Toptoptop
Snel geleverd, en goed geprijsd
Muntex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Muntex heeft de volgende resultaten bereikt:
perfect
goedkoop, goede kwaliteit en zeer snelle levering
Snele verzending. Product niet hetzelfde als op de foto.
👍🏻
Prima service en tijdige bezorging