Endt
Gewoon slecht. Tot 2x het verkeerde product geleverd desondanks het feit dat we foto's hadden aangeleverd. En dan, daar bovenop, ging de terug betaling ook 2x verkeerd
- Product of service:
- filters voor stofzuiger
Zeer goed
Perfecte vriendelijke service
Mijn bestelling stond op de website als "in stock". En leverbaar de dag na bestelling. Uiteindelijk pas een week later geleverd. Bleek dat er verkeerde goederen geleverd waren. Dus niet wat ik besteld had.
Eerste levering goed verlopen, heb het product nogmaals besteld maar daar niets meer van gehoord.
Zo als beloofd op tijd en een goed product
Goed ik ga hem snel gebruiken
Springmat besteld . Foutieve levering. Via retourlabel werd dit keurig binnen 3 dagen geregeld.Top
Super en snel ontvangen
Wat heb ik een goede ervaring gehad net dit bedijf! Ik had 3 x 4 stuks puzzelmatten gekocht. Dus in totaal 12 stuks. Na er maar 3 gelevert te hebben gehad heb ik contact op genomen. Binnen 1 dag reactie en een uitstekende oplossing. De resterende 9 puzzelmatten op nalevering gekregen.
Goed, produkt voldoet aan de verwachtingen...alleen de levertijd moet korter kunnen!
Prima service
Erg tevreden over t product en de service
Gewichten halters 2,5 en 3 kg waren nogal grof en groot. Liever had ik (kleinere) ijzeren kern bekleed met kunststof .
Snelle levering en geen gedoe met retourneren
Muntex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Muntex heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed