Clarence Dwight Steigstra
- Product of service:
- Broeikas
Negatief
Bedrijf levert wat is afgesproken. Levering duurde wel ietsje langer dan verwacht, hierover werd ik niet geïnformeerd. Daardoor geen 5 sterren. Bij zelf contact opnemen met Muntex, kreeg ik wel direct een medewerker aan de telefoon die uitleg gaf. Daarna is de tuinstoel goed afgeleverd.
Prima snelle service!
Bestelling ging gemakkelijk en werd vlot bezorgd
Prima product voor een prima prijs en met een prima levertijd. Ik ben tevreden.
Gewoon slecht. Tot 2x het verkeerde product geleverd desondanks het feit dat we foto's hadden aangeleverd. En dan, daar bovenop, ging de terug betaling ook 2x verkeerd
Zeer goed
Perfecte vriendelijke service
Mijn bestelling stond op de website als "in stock". En leverbaar de dag na bestelling. Uiteindelijk pas een week later geleverd. Bleek dat er verkeerde goederen geleverd waren. Dus niet wat ik besteld had.
Eerste levering goed verlopen, heb het product nogmaals besteld maar daar niets meer van gehoord.
Zo als beloofd op tijd en een goed product
Goed ik ga hem snel gebruiken
Springmat besteld . Foutieve levering. Via retourlabel werd dit keurig binnen 3 dagen geregeld.Top
Muntex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Muntex heeft de volgende resultaten bereikt:
Negatief
Prima snelle service!
Bestelling ging gemakkelijk en werd vlot bezorgd
Prima product voor een prima prijs en met een prima levertijd. Ik ben tevreden.
Zeer goed
Perfecte vriendelijke service