Pat Hermans
- Product of service:
- Buitenhuis voor katten
Bedrijf is aan te bevelen alleen de vervoerder die ze gebruiken niet
Levert correct conform bestelling.
meer dan 10 mailtjes waaronder 3 van de slechte vervoerder. Jullie zijn echt kompleet knetter.
goed
product is ver onder de maat
Walgelijk bedrijf
Goed bedrijf
Heel goed
Goed geleverd aleen de doos waar de lampjes inzaten was aan 2 kanten los denk dat die terig gestuurd is door andere mensen
Super service, goede communicatie, je wordt zeer goed en snel geholpen
Zeer goed. Als je een vraag stelt via e-mail krijg je snel antwoord.
Zeer goed en net bedrijf.
Zeker niet verkeerd. Communicatie is heel klein punt van aandacht
Zorgt bij afwezigheid ervoor dat het pakket met zorg wordt achtergelaten!
Muntex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Muntex heeft de volgende resultaten bereikt:
Bedrijf is aan te bevelen alleen de vervoerder die ze gebruiken niet
Levert correct conform bestelling.
goed
product is ver onder de maat
Walgelijk bedrijf
Goed bedrijf
Heel goed
Super service, goede communicatie, je wordt zeer goed en snel geholpen
Zeer goed. Als je een vraag stelt via e-mail krijg je snel antwoord.
Zeer goed en net bedrijf.
Zeker niet verkeerd. Communicatie is heel klein punt van aandacht
Zorgt bij afwezigheid ervoor dat het pakket met zorg wordt achtergelaten!
Muntex heeft de volgende resultaten bereikt: