Peter Becker
- Product of service:
- Stofzuiger mondstuk
Erg tevreden over t product en de service
Gewichten halters 2,5 en 3 kg waren nogal grof en groot. Liever had ik (kleinere) ijzeren kern bekleed met kunststof .
Snelle levering en geen gedoe met retourneren
schemerschakelaar besteld en vlotte levering met een gunstige prijs
Snelle levering!
Goed bedrijf , bestelling volgens omschrijving en vlot geleverd.
Helemaal prima 👍👍
Keurig netjes verpakt en afgeleverd. Mooie kwaliteit schommelbank. Ben zeer tevreden.
Prima geregeld
Goed, maar mijn bestelling was niet meer leverbaar. Dit is netjes opgelost.
Heb een goede ervaring
in een woord ?? FANTASTIES
Snelle levering en vriendelijke klantenservice
Muntex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Muntex heeft de volgende resultaten bereikt:
Erg tevreden over t product en de service
Snelle levering en geen gedoe met retourneren
schemerschakelaar besteld en vlotte levering met een gunstige prijs
Snelle levering!
Goed bedrijf , bestelling volgens omschrijving en vlot geleverd.
Helemaal prima 👍👍
Prima geregeld
Goed, maar mijn bestelling was niet meer leverbaar. Dit is netjes opgelost.
Heb een goede ervaring
in een woord ?? FANTASTIES